Şimdi Ara

RENAULT REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2020 yılında, 2021 mart çıkışlı aldığım, sıfır renault clio 5 manuel daha 50 bin km de ve yetkili servis bakımlı.


    Son bakımına 11 500 Tl ödedim.


    Garanti biteli 1.5 ay oldu araçta tekleme mevcut ve sarsıntı mevcut. Bugün servise götürdüm sensör beyin arızası deyip benden 12 bin tl para istediler. Ne hikmetse garanti bittikten 1.5 sonra bu sorun çıktı. Bir de garantiniz bitmiş. Normalde arıza tespit için 4 bin Tl alıyoruz dediler de almadılar.


    Şimdi benim ne yapmam lazım dostlar. Siz bana yardımcı olun, kullanıcı hatası bir hata olsa tamam ama bu resmen kronik sorun.


    Şikayet araştırmaları yapıldığında bir sürü şikayet mevcut. Aramızda renault kullanıcıları muhakkak vardır. Hepsi bana hak verecektir. Ben şimdi bu aracı yakayım mı ne yapayım ?




  • Geçmiş olsun. Arac dizel mi benzinli mi lpg var mı ?
    Arıza hakkında daha detay verebilir misiniz ? Kalkış anında mı sarsıntı gaza yüklenince mi ? Hangi durumlarda
    Ayrıca arıza tespit sonucu hangi sensör veya sensörler için arızalı dediler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işi bilen bir özel renault servisine götürün, yetkili servisten ayrılan, anında tespit ve çözüme gidecek ustalar mevcut.

  • motograter M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, araç 1.0 tce benzinli, lpg yok.

    Arıza konusuna gelirsem. 3 yıldır kullanıyorum sıfırdan beri, ilk aldığımdan kısa bir zaman sonra enjeksiyonu kontrol ettirin arızası aldım ve garantiden değişti.

    3. Yıl bakımı şubat ayında yetkili serviste yağ filtre bakımı, bujiler, fren hidroliği ve garantiden üst motor takozu değişti.

    Bakımdan 2 ay sonra yani şimdi. Araçta 3. Vites, 4. Vites de 3 bin devirden sonra kesik kesik sirkeleme bariz bir şekilde itekleme yapıyor.

    Bugün servise götürdüğümde kendilerinin bana açıklaması sensör beyin değişecek dendi ve 12 bin tl fatura çıkardılar.

    Sürücü hatası olan bir şey olsa benim kabulüm ama bakımdan 2 ay, garanti bittikten 1.5 ay sonra bu sensör beyin değişecek denip bu faturayı çıkartmaları beni kızdırdı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caspento kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar a yazı yazdım olmadı Renault Türkiye ile iletişime geçeceğim, o da olmazsa artık yalnızız demektir ve usta arayışına gireceğim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • öncelikle geçmiş olsun,arızanın ne zaman çıkacağı belli olmuyor malesef,devamlı servise giren araç için iyi niyet yada güzel bir indirimle işlem yapılsa güzel olurdu,sanayide usta usta gezmenizi tavsiye etmem biri farklı şey derken öbürü farklı şey diyebilir


    eğer sizin dediğiniz kronik olaya merkez yani bi durumda fabrika oluyor bülten yayınlayıp garanti kapsamında işlem yapın dediyse garantiye girerdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 7 Mayıs 2024; 6:38:56 >
  • Böyle durumda yardımcı olmayacaksa yetkili servise neden bir dünya para bayılıyoruz anlamıyorum. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun üzücü ve sinir bozucu bir durum, ama bu Renault rezaleti değil yetkili servis rezaleti bence adamlar müşterilerini resmen sağılacak koyun gibi görüyorlar ve muhtemelen işinin ehli bir ustaya götürürseniz 12.000TL dedikleri sorunu 2.000TL ile çözersiniz.


    Siz şikayetvar dan şikayetinizi hem Renault başlığı altında hemde o servis başlığı altında 2 tane kayıt açtırtın size Renault Türkiye'den döneceklerdir ve inşallah yardımcı olurlar.

  • hocam geçmiş olsun. ama korkulacak bir durum yok. garantiniz bitmiş maalesef hukuken bir şey elde edemezsiniz. özel reno servisi bu sorunu çok daha ucuza ve kolaylıkla çözecektir. yetkili servise gidip kendinizi öptürmeyin. yetkili servisteki ustaları gözünüzde büyütmeyin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.