Şimdi Ara

Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ® (539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.884
Cevap
315
Favori
1.708.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir arabanin kalibinin arabasi olduguna nasil karar veriliyor bilmiyorum ama Kadjarla yaptigim test surusu beni memnun etti. Yerli yabanci onlarca inceleme vidyosu izledim. Sonucta benim kararim da kadjar oldu.
    Kadjarin lansmaninin yeni yapilmasi nedeniyle sinifindaki diger araclara gore fiyatinin zaten uygun olmasinin uzerine kampanya avantajlari da eklenince bana cazip geldi. Donanimi ve genis ic ve bagaj hacmini de dikkate aldim. Ben arabayi seneye satayim diye almiyorum. Insallah ailemle senelerce kullanabilecegim bir arac sectigimi dusunuyorum.
    Yukarida kadjar mi megane mi diye soran arkadasa cevap olarak yazdim bunlari. Benim bakis acim bu sekilde
  • ciekmete C kullanıcısına yanıt
    evet rakiplerine göre cazip hele ki kampanya ile ona hiç lafım yok

    fakat bir de nissan qashqai ile test sürüşü yapmanızı öneririm yada kia eski kasa sportage ile bana daha tok geldi bu iki araç

    kadjarda gereksiz titreşimler vardı vites geçişleri sırasında ve kasislerde ses geliyor vitesten yani yeni araçtaki bu ses olması beni soğuttu

    qashqai de en azından bu rahatsız edici sesler gelmiyordu

    size aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  • Megane mi kadjar mi sorusu cok sacma. Bunlar farkli segment arabalar. Ikisini mukayese etme bile sacma. Kadjari qq ile tucsan'la sportage ile kiyaslayin. Megane'i auris, golf, cee'd ve i30 gibi araclarla kiyaslayin.

    18-19 inc jantli kadjar tabii ki yolda, kasislerde konfor anlaminda c/b hb bir araca gore zayif hissettirecektir. Yol tutus anlaminda tabii ki sedan veya hb araba bir suv'a gore daha guvenli hissettirecektir. Bence her segment kendi icinde degerlendirilmelidir. Hem kadjar hem megane kendi siniflarinda ozellikle kampanyadan alincaksa tam f/p araclaridir.

    Bu arada megane veya clio ile kirmizi isikta beklerken bir KADJAR ile yan yana beklemek istemezdim. Kesin kompleks gelirdi. Insanlarin kirmizi isikta sportage'a bakislarindan ve clio4 aracimlara suv'lar ile yan yana gelmek istemememden biliyorum.

    SUV gercekten cok farkli olay...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ben farketmedim ama izledigim incelemelerde Kadjarin orta bolumden gelen trim sesleri konusunda tespitler var. Ayrica arka bolumde havalandirma olmamasi gibi ufak detaylar da var eksi olarak. Bu konuda hassas olanlar test surusunde iyice dikkat edebilirler. Megane da cok guzel olmus gibi geldi bana ama. Dedigim butce, beklenti ve tercihler esas oluyor kararlarimizda. Herkesin sectigi arac kendine gore en iyi tercih. Hepimiz sevdiklerimizle gule gule binelim yeterki araclarimiza.
  • Talismani incelemenizi bile tavsiye etmiyorum. O araba renault olamaz. Muthis. Cok hosuma gitti. En buyuk eksik "TOK KAPI SESI" de var. Inceleyenlerin aklini celebilir. Allah'tan doguya tayin oluyorum. Yoksa kasinip alabilirdim.

    Megane nisan'da gelecekmis. Captur ve clio makyaji hakkinda bilgileri yok.

    Talisman'in icine oturmak icin bile sira bekledik. Kirklareli gibi kucuk bir yerde hem de. OYAK fiyatini duyunca ucukladi millet...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol paketi kör nokta uyarı sistemi acil fren destek vs gibi şeyler içinmiş.

    Bandırma10.5 üstad eller serbest giriş ve çalıştırma değilmiş.

    Renk olarak bulut gri çok şık durmuş. 138 e en son veriyor bayii.

    Bilginize( Talisman)
    Bu mesaja eklenen görseller:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elegance_x -- 5 Mart 2016; 14:02:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elegance_x kullanıcısına yanıt
    aynen vardı zaten onda bir iş konfigürasyonda hala yanlış bilgilendiriyorlar baktım değiştirilmemiş
  • bandırma10.5 kullanıcısına yanıt
    Gelelim megane 4 e...

    26 martta eğitime gidiyormuş tüm bayiler. Talisman örneğinden yola çıkarak ki eğitimden 2-3 gün sonra tüm bayilere araçlar ulaşmış. Test araçları da plaka bekliyormuş.

    26 Mart eğitim
    Nisan ilk hafta araçlar bayilerde Nisan 10 gibi test sürüşü olur dediler.

    Aracı satın alırsanız bayiden Mayıs 2. Hafta gibi teslim ederiz diyorlar. Eğer Haziran sonu Oyak teslim gecikme yapmazsa 2 ay beklemiş oluyoruz sadece.

    Daha önce talisman için 145 bandı tahminlerim tuttu. Megane için de aynı sipariş için söylüyorum 94 den kampanyalı 92den aşağı vermeyecekler. Sene sonunda bile Oyak fiyatını yakalamayacak, kur böyle sabit kalsa dahi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgisi olanlar yazabilirler mi ? Fransadaki talisman icon donanımı ile türkiyedeki talisman icon donanımı aynı mı ? Farklılıklar olmuş mu ?
  • pizdies kullanıcısına yanıt

    Guzel tespit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyak üyeleri bu kampanyadan ne kadar süre araliginda faydalanabiliyorlar. Yani kac yilda bir yeni araba alabilirler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semovet S kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla 1 yıl sonra tekrar başvurabiliyorsun. Tabi bu arada krediyi de kapatman lazım.
  • Dün Kocaelide Kadjar la test sürüşüne çıktım. tespitlerimi sizinle paylaşmak istedim. (bu arada çok sık araba değiştiren biriyim.)
    1- Aracın koltuğuna oturduğumda araç 20.000 km. civarında olmasına rağmen sanki 100.000 km.deymiş gibi bir hava verdi.
    2- İçi deforme olmuş ve içindeki parlak akşamlarda çok çizik vardı. yeni sattığım jetta 2012 model ve 60.000 km.de olmasına rağmen bundan çok diri ve temiz duruyordu.
    3- Forumda bahsedilen titreme sesleri şehir içi trafik seslerinden tam dikkat edemedim. elimle salladığımda çatırdama sesleri vardı. (2014 sıfır totoya Corolla almıştım toyotada aynıs vardı.)
    4- Daha önce hiç otomatik araç kullanmadım. Test aracı otomatikti vites geçişleri çok belli oluyordu vitese geçmeden devir yükseliyor ve vitese geçince birden düşüyordu. kaçıncı viteste olduğunuzu göremiyorsunuz.
    5- Şovrumda duran araçla teste çıktığım araç sanki farklı araçlardı. Tespitlerim belki de test aracının hor kullanılmış olduğundan kaynaklıdır.




  • Mehmetgenco kullanıcısına yanıt
    çok sık araba değiştirip de hiçç otomatik kullanmamış olmanız garip değil mi? vereceğiniz cevabı tahmin ediyorum o yüzden cevap bile vermeyin, ancak kıyaslama imkanınız olmayan bir konuyu değerlendirmeye sokmanız biraz yersiz olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tailor59

    Bu yıl hala yazılmamış olup kampanyaya katılmayı düşünen ve hala karar verememiş olan varsa,
    1. Maddi imkanı yeterli ise,
    2. Başka tercihlerinde ısrarlı değillerse;
    Yeni Megane yazılmalarını tavsiye ederim. Piyasaya damga vuracak. Eksiksiz ve kusursuz olacak. Özellikleri de C segment araçların piyasasında üst seviyede olduğunu göreceksiniz.

    Yeni Megane çok hoşuma gitmedi benim. Aslında c sınıfında daha iyi araçlar var. Civic-Corolla-Jetta-Focus gibi mesela
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskemre

    quote:

    Orijinalden alıntı: barantula


    quote:

    Orijinalden alıntı: eskemre

    Arkadaşlar Yeni Honda Civic sedan ve HB ile ilgili bilgi edinmek isteyenleri sitemize bekleriz;www.yenicivic.net

    Corolla satis rakamlarinda civic'i sekize katlamis. Hele hele o civic hatchback yok mu....tam bit hezimet. Yeni kasa da pek farkli olmayacak. Dizel yok, bagaj yok, yol sesi, adi iscilik, bolca plastik, cin mali oyuncak plastigi kalitesinde kapi acma kollari...

    Baska bahara belki...

    Linea da civic den çok sattı :) Saygılar

    Arada 20bin TL fark var ondan olmasın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GÖKHANK

    Hiç Fluence'a yazilan olmadımı burda? Pek sesleri çıkmıyor. Ben Fluence icon 1.5 e yazıldım.

    Fluence avantajlı gibi görünüyor ama 2015 10bin km altındaki araç fiyatlarına bakıldığında karlı olmadığı görülüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bandırma10.5

    yani sonuçta oyaktan yararlanıp alıyoruz bayiden kampanyasız 95.000 verip almıyoruz onu o şklde alanlara sorun benm siparişim 18'' jant harici ki gerek de yok ona 84.900 tl nerede bu fiyata alman aracı

    ayrıca reno alıyoruz ki ekonomik olsun napalım alman araçlarına yakarken ayrı bakım yaptırırken ayrı bayılmak da var

    renoyu kullanan bilir ülke şartlarında memura orta halliye gelirine göredir astra diyosunuz golf de keza öyle bu kadar donanımlı olmayacak bu paraya

    85.000 tl ye doldurmak var astraya 100.000 tl vermek var ee aldın almakla da bitmiyor daha fazla yakacak parçası bakımı daha pahalı olacak

    ne anladım o işten megane sahibisiniz şehir içinde 110 hp yeterde artar sonuçta aile aracı alıyoruz piste çıkıp kapışmayacağız bence hem talisman hem megane bu kampanyadan en alınası araçlardır



    Astra dizel ve golf dizellerin yakıt tüketimlerine bakmalısınız...




  • Konuyu diğer markalar ile kıyaslama noktasına çekmemek iyi olur bence.

    Oyak doğuş grubu ile anlaşırsa seçenekleri değerlendiririz. Ama iş şu araç bu araç konusuna gelince işin içinden çıkılmaz sanırım.

    F/p olarak Oyak ile uygun diye alıyoruz sonuçta. Yoksa her ortamda JDM fanları, golf 4-5-6-7 binenler veya Toyota dünyada en çok satan diyenlere rastlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün krediyi imzaladim takip numarasi aldim, yalniz eve gelince dikkat ettim pesinat yatirmak icin 13 nisana kadar demis, bilgilendirmede 5 is günü diyordu sanki bi yanlislik mi var? Pesinati yatirirken verilen takip noyu yaziyoruz aciklamaya degil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.