Şimdi Ara

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
13.279
Cevap
102
Favori
1.313.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, manuel şanzıman 5 vites araç var, vites geçişleri çok sert hatta bazen 1'den 2'ye çok zor geçiyor (belki devir ile alakalıdır) ama tüm vitesler zor böyle 2 parmağın ucuyla geçmez yani öyle zor, sebebi ne olabilir? Şanzıman yağını değiştirmeli miyim, baskı balata kötü değil galiba..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2. el olarak aldığımız 2012 fluence enjeksiyonu kontrol ettriniz hatası verdi. enjektorcuye gittik bilgisayara bağladı birşey yok büyük ihtimal bakımda yan sanayi mazot filtresi taktılar yada hiç takmadılar orjinal alıp taktırın düzelir dedi bizde mazot filtresi alıp taktırdık ama 1 gün sonra yine aynı hatayı verdi. bunun sebebi ne olabilir

  • hamdi1980 H kullanıcısına yanıt

    araç otomatik mi?

    orjinal clip cihazına ya da bosch serviste cihaza bağlatın

    bir sürü sebepten bu arızayı verebilir

    akü yeni mi ilk ondan başlayın misal

  • otomatik araç akü yeniymiş yani 1 sene olmamış daha 60 lık akü taktırmışlar

  • hamdi1980 H kullanıcısına yanıt
    Bende de yıllardır motorda hasar riski uyarısı var. Sildiriyorum. Şehir içinde bu hatayı bir daha almıyorum fakat uzun yola çıktığım zaman 3 saat sonra bu hatayı tekrar alıyorum. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,


    rlink tom tom navigasyon kullanan var mı bu araçta ?


     *** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu ***
  • 1.5 dcı için filtre tavsiyeniz nedir acaba

  • merhaba makyajsız fluence'lerde dijital hız göstergesi bulunmakta mıdır? hangi yıl aralığında kullanılmıştır? Teşekkürler..

  • Merhabalari,2016 icon araçta kısalarda mercek var fakat halojen ampül hiç aydınlatmıyor. Photon milestone tarzı led takabiliyor muyuz, uyumlu mudur acaba? Ya da osram nightbreaker mı almak daha iyi olur?

  • Dzuth D kullanıcısına yanıt
    Aynı araç için bende çok araştırdım,photon ledler için çok iyi yorumlar var ama yağmur vb hava şartlarında performansı düşüyor sanırım,birde fiyatı çok fazla ve ömrü çok uzun olmuyor.Bu dediklerim araştırmalarım sırasında okuduğum yorumlardan.Ben philips crystal vision aldım ve far ayarını tekrar yaptırdım , çok memnunum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt

    hangi filtre

  • turuncude T kullanıcısına yanıt

    sonradan takılıyor

  • ufradirisi01 kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim hocam, şuan bosch marka ucuz ampül var sanırım araçta.Karanlıkta 3-4 metre önümdeki kasisi göremiyorum, baya yaklaşınca anca gözüküyor.Philips'i öneriyorsanız bende alayım.




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dzuth -- 14 Şubat 2023; 13:39:44 >




  • Dzuth D kullanıcısına yanıt
    Osram ve Philips in ikisinide kullandım,osramı 4 yıl önce fiesta aracımda kullandım , performans olarak Philips ten farkı yok gibi sadece Philips beyaza bir tık daha yakın,osram daha sarı.Bosch hakkında fikrim yok maalesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Megane 4 Touch aracımda 2 yıl Photon Mono kullandım. Çok cılız kaldığını söyleyebilirim. 1 ay önce Optimum Imperium Elite aldım ve aydınlatma çok fark etti. Tavsiye ederim.



  • Merhabalar, araç yağ filtresinin ordan yağ kaçırıyor daha önce başına gelen oldu mu?Yağ soğutucusundan mıdır yoksa filtreden midir?Dün lifte kaldırdık alt koruma yağ olmuş.Aracın bütün bakımları renault yetkili servisinde yapıldı.Son bakım haziranda oldu, yapılalı 7 bin kilometre oldu.Ayrıca yol bilgisayarı yağ ekleyin uyarısı verdi.6 kademenin 3 ü gitmiş.Çarşambaya randevu verdiler.Bu şekilde aracı kullanmanın zararı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manisa ordu aş. Firmasindan uzak durun arkadaşlar. Renault ve dacia satis ve servis yetkili bayi. Bana motoru ve sanzimani ellenmiş arabayı sıfır diye sattilar. Mahkeme devam efiyor. Bilirkisiler lehime rapor verdi. Ayrıca daha once bakima goturdüğumde aracimın bujilerini de degistirmemisler. Yolda kakinca anladım. Aman uzak durun. Manisa dacia renault bayi ordu aş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Temmuz ayında turbo basınç sensör hortumu değişti, aralık ayında komple ön takım değiştim, ocak ayında şanzıman yağ kaçırdı keçeler + debriyaj seti değiştim onun için salıncak sökülmüşken orta lastikleri değiştirdim(kışın gelen o iğrenç gacırtı ve geri giderken fren yapınca ön tarafın boşa çıkma hissini veren 2 parça lastik), o esnada volan titreşim sacının bir ucunun kırık olduğu tespit edildi onu da değiştim. Şimdi de durduk yere ABS, ESP, Yokuş kalkış hatası veriyor hiç bir sistem çalışmıyor, ABS beyni değişecek. Sıfırı 20000tl, Çıkması olmuş 7500+işçilik.


    Daha yaza doğru, intercooler, turbo hortumları ve triger seti değişecek...


    Satsan para etmiyor, ettiği paraya ekleyecek güç kalmadı, ekleyebildiğin kadar eklesen bu sefer geçmişi seceresi belli olmayan ne alacaksın. Az kaldı komple yakacağım arabayı.


    256.000km de 1.5 2011 EDC Priv.


    edit: evet arabayı yakmaktan vazgeçtim ama bundan sonra "bilgisayara bağlayalım, cihaza bağlayalım ücreti şu bu abi yatırım var" bilmemne diyen ve sadece cihazın dediği duruma göre çok rahat bir şekilde insanlara gereksiz yere 5000-50000tl arası fiyat çeken ve bunu kabul ettirmek için insanların gözünü korkutan usta bozuntularıyla işim var. (cihazı referans alıp kendi tespit yapanlar başımın tacı). gittiğim yerler de hep bilindik ustalar. Boşu boşuna bu ustalara dün toplamda 300tl ye yakın arıza tespit ücreti verdim.


    sabah araba yine fren abs esp ne ışık varsa yaktı ve o şekilde işe geldim. Çocuğumun okulu işe yakın önce onu bıraktım, tekrar araca bindim çalıştırdım o da ne hiç bir uyarı alarm yok. Sistem iyice kafayı yedi test edeyim dedim baktım ABS ve hillholder çok güzel çalışıyor. ESP yi açıkçası kampüs içi kuru yolda denemek için başa dert almak lazım :).


    kalkıp standart bir şekilde aracı kaldırıp 4 tekerlek sensörüne baksalar, abs beyninin soketlerini söküp temizleyip taksalar, sigorta, hidrolik gibi temel kontrolleri yapsalar belki düzelecek bir sorunu sırf ulu alim CLIP ya da Bosch falanfilanTRONİC "BEYİN" yazdı diye "abi bu bozuk değişmesi lazım, zaten bu fulyans magan grubunda KRONİK sıfırı 20.000 çıkması var 7500" diye çok rahat bir şekilde söyleyen tiplerle bundan sonra uğraşacağım.


    aldığınız paranın hayrını göremeyin inşallah.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 12 Nisan 2023; 8:32:46 >




  • ccaparli kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun dilerim. Araç ne kadar süredir sizde bilmiyorum ancak bu yorumum genel: Evveliyatı belli olmayan, elden ele geçmiş, bakımları aksatılmış ve hor kullanılmış araçlar çok. Bir de üzerine yüksek KM eklenince insanın ocağına incir ağacı dikiliyor maalesef. Araçların kaporta kaza durumlarına verdiğimiz önemi bakım geçmişlerine versek ve araçları bakımlı olup olmadığına göre fiyatlandırsak herkes için çok daha iyi olacak. Tamponunda iğne kadar boya olmayan arabaya küfür ederek binsen ne olacak.


    Sizin ilacınız aracı çok iyi tanıyan, işinin ehli insaflı bir usta bulmak ya da daha düşük KM'li araçlara geçiş yapmak. FB fun clublarda genelde referanslı ustalar tavsiye ediliyor. Bulunduğunuz şehire göre yönlendirebilirler.

  • 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.