Şimdi Ara

Renault Clio 2 1.4 RTA 2001

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni aldım aracı. Spoiler yaptırmak istiyorum istanbul maltepede ikamet ediyorum. İnternet üzerinden 140 tl ye var. Ancak bunun montajını nasıl yaparım?Kendim yapabilir miyim ? Tuning firmalarını arıyorum. Dolandırıcı fiyatı veriyorlar.kartalda bir tanesi 450 tl fiyat verdi. Maltepede buldum aradım orada da 250 tl fiyat verdi. Ankarada var güzel bir firma ama oraya gidemem.Şimdiden bilen ve anlayan arkadaşların cevapları için teşekkürler. Gerçekten anlayan arkadaşlar varsa ve tanıdıkları olan varsa çok makbule geçer.
    İlan bu : https://urun.n11.com/spoiler-ve-kanat/renault-clio-2-hb-spoon-spoiler-clio-2-yuksek-spoiler-P288457544?gclid=CjwKCAiAwJTjBRBhEiwA56V7qzFpr3qHG1cneZ4NtOFHZ_OHzVJBZzQJcwCDhqCYqezqeo7tQgWoDhoCexIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

    Aracımın resmi

    Renault Clio 2 1.4 RTA 2001







  • Silikon tavsiye edeniniz olabilir. Nasıl ve ne tür bir silikon olmalı ve bu silikon malzeme alttaki kısma zarar verir mi ? atıyorum yolda koptu gitti Oradaki silikonları daha sonra temizlemede sorun yaşar mıyım ?
  • siyah cam mastiği(silikonu) alın daha sonra spoilerin arabaya yapışacağı kısmı ince zımpara ile zımparalayın ardından yapıştırın ve kağıt bantlarla 1 gün kadar sabitleyin. bu aşamadan sonra hiç düşmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 22 Şubat 2019; 17:44:52 >
  • ben boyacıya yaptırmıştım aynı spoilerdan siyah silikonla yapıştırdı sorun olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah silikon denen şey poliüretan mastik. PU yazar tüpte. 250 lira boya ve montaj dahilse iyi fiyat. Bu arada arac hayırlı olsun. Bakiyorumda benzin kullaniyosun. Herkesin harcı değil yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. dediklerinizi spoiler geldiğinde deneyeceğim. Benzinli kullanıyoruz evet sürekli üstünde değiliz aracın o yüzden fazla can yakmıyor. uzun yolda da üzmedi beni.en son bir sakarya yaptık gidiş geliş 130-120 km den aşağı inmedim. Bazen 160 km da bastığım oldu. Kilometrede : 39 kuruş yaktı
    En son bursadan bir arkadaşta buldum istediğim spoyler modelini. parlak siyah isteyeceğim.boyalı istemiyorum. montajıda kendim yapacağım.
    Ürün şöyle:https://www.fktuningshop.com/renault-clio-2-spoon-spoyler-makyajli-kasa-parlak-siyah




  • Çok çirkin bu spoi , bence paran cebinde kalsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nesimi1991 kullanıcısına yanıt
    Bilseydim buralara geldiğini bi merhaba derdim. İnsan haber vermezmi?
    Spoiler bana biraz abartı gibi geldi. Tabi senin bileceğin iş. Renkler zevkler vs...
    Yapıştırıcı piyasada Dyson diye bilinir. PU mastik ticari ismi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla haber vermedik ne yapalım pek vakitte bulamıyorum bu resimde gösterdiğim abartı makyajlı kasa içinmiş zaten. benim kasaya daha zarif bir spoiler önerdi bursadaki arkadaş. bizim istanbul maltepede 2 yere sordum KARTALDA EGES TUNING VAR ONLAR 350 TL DEDİ. MALTEPEDE ORHANGAZİ CADDESİ BP KARŞISINDA BİRYER VAR ODA 250 TL DEDİ MONTAJ DAHİL İKİSİDE.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nesimi1991

    valla haber vermedik ne yapalım pek vakitte bulamıyorum bu resimde gösterdiğim abartı makyajlı kasa içinmiş zaten. benim kasaya daha zarif bir spoiler önerdi bursadaki arkadaş. bizim istanbul maltepede 2 yere sordum KARTALDA EGES TUNING VAR ONLAR 350 TL DEDİ. MALTEPEDE ORHANGAZİ CADDESİ BP KARŞISINDA BİRYER VAR ODA 250 TL DEDİ MONTAJ DAHİL İKİSİDE.
    Kafana hangusi yatiyorsa onu taktır. En kötü karar kararsizlıktan iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.