Şimdi Ara

Renault BROADWAY RN suya yağ karışması yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam arkadaşlar.

    bugün aracıma kışlık bakım yaptırıyım dedim. antifriz koyduralım diye gittim, kapağı açtığımzda kutunun içerisinde su yüzeyinde yağlı bir tabaka görünüyordu. usta "senin contada sorun olabilir" dedi. daha öncede böyle yağlı tabaka görünüyodu ama ben eski sahibindeyken bişey olduğunu düşünmüştüm. radyatörün içerisine omo atarak 2-3 kez harareti yükselterek yıkadı, duruladı temizledi ve antifrizi koydu. havasını almak için çalıştırdık, gaz verdiğinde genleşme kavanozundan taşma yaptı. yağa baktık yağ seviyesinde eksilme yok. 3000 km lik yağ koyduk, 2000 km civarı yol gittim. motorun çalışması hızlanması gayet güzel ses falanda yok. acaba bu sorun cidden conta yanmasından mı oluyo yoksa başka bi sorun da olabilirmi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaldırım'lı026 -- 18 Kasım 2013; 23:53:07 >



  • evet conta yanması .İleride araban lpg li ise gaz byni donacak araba teklıcek ve calışmcak bır daha contayı yaptırana kadar
  • sat gitsin aracı
  • Yok satmam hocam arabamdan memnunum. yalnız bu conta işini henüz yaptırmadım kış günü malum bi yere gidemiyorum köyde yaşıyorum. bu conta değişimi bana kaça malolur yaklaşık olarak ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.