Şimdi Ara

Rega Elicit-r Hangi Hoparlör ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cagmusic kullanıcısına yanıt
    ben kendi amfimin phono katını kullanıyorum ancak hem mm hem mc iğne kullanacaksanız tüm ayarlara imkan veren ifi iphone ve buna ilave ifi itube ikisi birlikte kullanan arkadaşlar çok çok memnun.
    Dac olarak birinci seviye 3 bin tl bandına kadar rega dac, hegel h20, teac ve cambridge audio dacların hepsini kullanan arkadaşlar memnun. Bir üst seviye ise fiyat performans olarak bütçem olsa benchmark dac2 hgc alırdım. İyi fiyata o da satılık var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stakanar

    Hayırlı olsun Atc yi nereden aldınız acaba?

    bentek elektronikten aldım. Stokta var ise scm 19 daha çok öneririm. Atc kesin öneririm. Böylesi doğru çalan performansı muhteşem bir hop. cidden zor. Enstürümanları tek tek ve en doğru şekilde çalıyor. Evet daha lüks sesler duymak mümkün fakat atc bir çok lüks markayı yaya bırakır.
  • pavuryas P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam aklımda olan birkaç hoparlörden biri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rega Elicit-R ile Focal aria eşleşmesi nasil olur ayrica Rega nin ses karakteri Nasıl ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pavuryas P kullanıcısına yanıt
    Schiit Audio Modi 2 Uber Dac hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagmusic

    Schiit Audio Modi 2 Uber Dac hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Dac bilgilerim hifi sever bir grup arkadaşımın tecrübeleri ve kendi araştırmalarımdan ibaret. Bahsettiğiniz marka hakkında bilgim yok malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nadeto

    Rega Elicit-R ile Focal aria eşleşmesi nasil olur ayrica Rega nin ses karakteri Nasıl ?

    Rega elicit-r detaycı, açık ve dengeli çalan bir amfi. Üstler de havadar ve detaylı ama yorucu değil. Mid ve bass performansı da çok iyi. Seste biraz tone arıyorsanız bu konuda naturel tarafta. Bu amfiye kusur bulmak açıkçası çok zor. Ayrıca dinamikte. Hiç tökezlemez. Yüksek ve kısık ses performansı da mükemmel. Yani elektronik müzikten, klasik müziğe performansı çok güzel. Focal hiç dinlemedim ama mid ve tizleri ile ünlü diye biliyorum rega ile gayet başarılı bir sonuç verebilir.
  • Aslında bende bir tane temiz rega elicit r buldum ama Harbeth SHL 5 ile nasıl olacağını kestiremiyorum, Naim, hegel veya Sugden alırsam yanına phono katı almam gerekecek ki lokasyon itibarıyla harici phono katları genelde Rf çekiyor, dac benim için çözmesi çok daha rahat bir problem çünkü kaynak olarak ağırlıklı pikap kullanıyorum, kafam karışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagmusic

    Aslında bende bir tane temiz rega elicit r buldum ama Harbeth SHL 5 ile nasıl olacağını kestiremiyorum, Naim, hegel veya Sugden alırsam yanına phono katı almam gerekecek ki lokasyon itibarıyla harici phono katları genelde Rf çekiyor, dac benim için çözmesi çok daha rahat bir problem çünkü kaynak olarak ağırlıklı pikap kullanıyorum, kafam karışıyor

    Kafa katıştıracak bir durum yok bence..Öncelikle pikap katı mevzunu neden bu kadar büyüttünüz. Çok güzel uygun bütçeli hatta lambalı bile pikap pre ler var. Önemli olan amfi bunu nasıl çalacak. Madem Shl5 gibi bir monitor aldınız. Monitor hoparlörler gücü ve iyi kaydı seviyorlar. Yani arkasına ne takarsan onu dinliyorsun. Şimdi rega yı eleyin. Sudgen a class bir cihaz bu sebeple eminimki ses kalitesi ciddi düzeydedir. 30 watt lakin a class 30 watt! Lambalı gibi muhtemelen ab class bir amfinin 80-90 wattı eder. Akım güçleri yüksek oluyor. Bende şimdi ATC lere Hegel veya lambalı bakınıyorum. Hegel h160 bütçem uzansa h300 hemen alırım. Buna bağlayacağınız pikap pre si de bakın nasıl çalıcak. Monitör hoparlörler esasen bir taraftan zorlar. Evet nefis ses elde edebiliyorunuz ancak çok iyi kaynak ve güçlü iyi amp istiyorlar. Birde luxman ve accuphae japonlar hem pikap katlı hem güçlü hem çoğu modeli tone kontrollü ampiler. Harbethle bunlarda çok iyi gider. İstanbulda yaşıyorsanız zaten her şey elinizin altında dinleyin derim.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.