Şimdi Ara

RedSea'de 82 Level Full Str Glaive Ve 1 Aylık Tbot Cardları Satılık!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çar ve Botlar Satıldı.!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkRain -- 31 Temmuz 2008; 16:15:31 >



  • uppppppppppppp
  • uppppppppppppppppp
  • Kendinisin bayan olduğunu ve eşinin kafe işlettiğini eşinin satamadığı botkartlarını maliyetinin altında kendisinin satmaya çalıştığını söylüyor, bence küçük yaştaki bir çocuk msn konuşmalarından ve forum mesajlarından anladığım kadarı ile. Başka bir sitede ilanı üzerine görüştüm bana güvenmediği için alışveriş gerçekleşmedi, önce gold sonra kart diyor, ben güvenmiyorum; ilgilenenlere duyurulur

    Oradaki mesajım;
    quote:

    Kendi sitemin müşteri destekleri için kullandığımız msn adresimiz ile ekledim;
    "kartların kodlarını yollayınız, kodların kontrolunun ardından dilediğiniz serverde jangandan stal açmanız halinde goldunuzu teslim edebiliriz" diye söyledim, kimse ile önce goldu almadan kartları vermeyeceğini söylediği için alışveriş yapılamamıştır.



    cevabı;
    quote:

    Böyle diyenler çok oldu canım hepsi fos çıktı. Diyosun ama sanki babammışsın gibi hitap ediyorsun. Kimsen kimsin ben tedbirli insanım her önüme gelene bot kodu verecek değilim.



    Mesajım;
    quote:

    Canım manım demene gerek yok, TR'de varsa benim kadar gold satan çıksın karşıma! 2006 dan beri satış yapmaktayım müşterilerimle 1 adet sorun yaşanmamıştır. Kalkıp size güvenmiyorum der isen oyuncularda sana hak veririm ama kurumsal bir firmaya güvenmem dersen kusura bakma biz size hiç güvenemeyiz.



    cevabı;
    quote:

    Çok da umrumdaydı. Bayılıyodum sanki firmanızı bööö..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 31 Temmuz 2008; 13:59:07 >




  • 2 tbot card satıldı. 7 tbot card kaldı. Kendini çok akıllı zannediyosun sanırım senin dediğine ne demeli bot cardını ver 1 saat sonra goldu vericem. Bu ne demek şimdi asıl ben sana güvenmiyorum. Sen kendi bildiğini okumaya devam et. Ben de satışlarımı yapmaya...uppppppp
  • Sen var ya pis özentinin tekisin bot155 miş. Kendin satamıyorsun diye satmaya çalışanlara mani olmaya çalışma. Her yazdığımı oraya buraya postalayarak beni engelleyemezsin. Çakalın tekisin istediğin kadar mesajımı koy kendi kendini rezil etmekten başka bişey yapmıyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkRain -- 31 Temmuz 2008; 14:13:54 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheDarkRain

    2 tbot card satıldı. 7 tbot card kaldı. Kendini çok akıllı zannediyosun sanırım senin dediğine ne demeli bot cardını ver 1 saat sonra goldu vericem. Bu ne demek şimdi asıl ben sana güvenmiyorum. Sen kendi bildiğini okumaya devam et. Ben de satışlarımı yapmaya...uppppppp



    iyi satışlar sana o zaman, Bot kartını vericeksin doğruluğunu ve kullanılmadığının kontrolu sonrası goldunu alacaksın dedim ama sen, bööö vs. çoluk çocuk gibi konuştuğun için güvenip size gold veremeyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.