Şimdi Ara

Redmi Pro 64 1999 TL Hepsiburada Yanıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    1500iraya imei kaydi oluyor. Tel 2000 lira
    Ehhh işte anlayın yurtdışından telefon getirmesin millet diye vurulan ket idi o olayda zaten millette enayi değil getirmiyor artık devlet buradan bize vergi dayiyyy diyenler olmuştu, devlet ne kazanabilirdi ki buradan 1500 tl yaparsan millet alır mı.

    Cari açığı düşürmek için ithalatı dizginlemesi gerekti ama yanlışı şu bunu diren diren diren diye bekleyeceğine çok önce yapması lazımdı seçim derken uzattı da uzattı sonra cari açık aldı başını gitti bu da ekonomiye büyük etki vurdu 2018 'de 800 binlerde araç satılıyor 2019 'da 300 binlerde yeteri kadar açık buralara geleceği ama ne insanlar ne de devlet bunu göremedi.

    Yan özetlersek distribütörseniz ya da bir firma iseniz misal kvk Turkcell gibi yurtdışından toplu telefon getiriyorsanız bedavaya kadar alırsınız. Bu da 1999 tl 'ye kadar inmesinden anlaşılıyor. İstenirse bu telefonlar yüzde 10 karla satacağım dese satıcılar firmalar dünya 'da olduğu gibi düşük vergi ve az kar işi ile sirkülasyon olayını yaşasa ülkemiz bak gör 1500 tl 'ye bu telefon satılıyor mu satılmıyor mu. :)




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.