Şimdi Ara

Red Dead Redemption (KOVBOY KONU ) (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.852
Cevap
15
Favori
259.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ps now da oynuyorum grafikler kotu falan ama oynanis bence cok iyi biras daha guzel bir grafik olss atmosfere daha rahat girilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunu PS3'üme aldım. Biraz oynadım fakat sonra vakit bulamadığımdan devam edemedim. Şimdi de iş güç derken pek vaktim yok(oyun ve ps3 duruyor.). Hikayesini okuyabileceğim bir yer var mı?
  • defected kullanıcısına yanıt
    xbox tarafında tek kıskandığım olay şu geriye uyumluluk
  • Öncelikle konu başlığı güldürdü. Koyboy konu iyiymiş. 2. oyun gelmeden ilk oyunu aradan çıkarma niyetiyle ps3 ün tozunu alıp geçenlerden edindiğim cd yi taktım. ama aradan çıkarma olayını geçtim . gerçekten efsane gözüküyor oyun hala. grafiksel anlamda söylemiyorum oynanış harika. başladım şimdi de başından kalkamıyorum. hadi hayırlısı.
  • Yıllar sonra Ps3'ü bana açtırdı. Bakayım bir tekrar yapayım dedim.

    Grafikler ps3 de yoruyor. O piksellenme kırılmalar şu dönemde ps4 pc gibi sistemlere alışmışken zorluyor insanı.

    Oyunu bitirince her zamanki tadı verdi bana senelerdir oynamamıştım ps4 gelip pabucu dama atılınca ps3 ile birlikte tozlu raflarda bekliyordu. Remastered çıkar diye umdum ama çıkmayınca artık oynayayım dedim.

    At mekanikleri açık dünyası bugün çoğu oyunu şu haliyle sallar. Adamlar güzel yapmışlar grafikler iyi olsa (xboxta bu sorun yok) evladiyelik oyun resmen. Sıkılınca aç John Marston'un macerasına yoldaşlık yap.


    O son sahne john'un kapı arasından bakışı kaçınılmaz olana bir iç çekerek gitmesi. Ardından evladı ile öcümüzü aldık kaç kere ama hala boğazlarda bir düğüm bırakır.


    Şu devirde ps3 aldırır mı ? diyenler olacaktır. RDR 2 yi ilk defa oynayıp beğenip dahası için ps3 alınmaz. Bir arkadaşınızdan ödünç alabilirseniz ki bence artık sorun olmaz çoğumuz arşivcilikten elde tutuyoruz bu aleti oynar geri verirsiniz. Lakin bir bakın derim. xbox bu konuda sıkıntılı değil. Onların böyle bir derdi yok.




  • Oyunun başında John tren ile Armadillo'ya gelirken trende Bonnie de varmış, bunca yıldır ilk kez gördüm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 30 Mayıs 2019; 17:50:5 >
  • Yıllar geçmiş son cevaptan bi remasteredı gelse de oynasak bari
  • Bu oyunun remasteredi niye yapılmaz hiç anlamıyorum, bir bu kaldı yapılmayan. Uğraşamam diyorsan ver Bluepoint e yapsın. Ama Rockstar burnu yere düşse eğilip almayacak bir firma olduğu için onuda kabul etmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox 360 ile başlayıp Xbox Series S ile bitirdiğim yılların eskitemediği mükemmel bir oyun. İlk başlarda sıksa da az ilerledikten sonra karaktere ve hikayesine oyuncuyu bağlıyor.


    Series S'den...




    Xbox 360'dan...





    Ve RDR demişken bu parçayı paylaşmazsam olmaz.


    allaboutVGmusicyoutube
    The Music of Red Dead Redemption Artist: Jamie Lidell Track 17 Buy it: iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/red-dead-redemption-original/id371357204 Amazon: http://www.amazon.com/Red-Dead-Redemption-Original-Soundtrack/dp/B003LVX7JG/ref=sr_shvl_album_1?ie=UTF8&qid=1274178386&sr=301-1 (c) Rockstar
    https://www.youtube.com/watch?v=iZ9iflvCwok




  • Ziromen kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle

  • Aslında rdr2 de harita da vardı orada genişleme paketi gibi ilk oyunu dahil edebilirler lakin yapmadılar. Olsa güzel olurdu. Tekrar baştan oynardık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstasyon Özkesenyoutube
    Hacetlenmek İçin Duran John Marston Başına Geleceklerden Habersizdir 😅 Buyrun İzleyelim🎬
    https://www.youtube.com/watch?v=dFXqYVGeQ1o
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.