Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri) (250. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.987
Cevap
122
Favori
563.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim merak ettiğim şu. Diyelimki ücretsiz sunsalar yamayı bizde yüklesek ne olucak çalışmıcak mı kim anlıcak senaryo modunda türkçe yama olup olmadığını. Bu kadar insana yazık yayınlayın ücretsiz kardeşim gta 5 i de bi site çevirdi full hiç bişey olmadı bunda neden oluyor çok saçma. Hiç birşey olmaz yayınlayın ya ayıp vallahi kaç kişi bekledi ya bu yamayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BèRuTTì

    Yama fiyatı neydi 30 diyen var 50 diyen var?

    Ayrıca bugüne kadar bi ton oyun çevrildi modlandı hiç sorun olmadı neden bu oldu? firmaya haber verilmediği için mi acaba?

    Ve şimdi yama koşacak o kadar emek verildi çöpe mi gidicek ücretsiz olarak dağıtılsa firma gene karışır mı?
    yamayı ücretsiz bile dağıtamazlar. oyunun dosyalarına izinsiz erişim yasaktır bir kere isimleri duyuldu artık bedava dağıtsalar bile telif hakkına vs girer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuwanda87

    bu rakam senin için yeterli mi? yoksa netflix,youtube, amazon için de istiyor musun? mesela senin bir yamaya verdiğin paraya 2 senelik blutv üyeliği aldım bugün forumdan.

    adamlar işi yasal yapsın, kazancın vergisini versin kim ses edecek?



    Alıntıları Göster
    Tabikide yetmez sen git kendini kandır şaka mısın nesin koymus oraya 2 tane kıytırık film Bütün oyunlarını alayım bütün dizilerini faturaları ile beraber alayım müzik cd lerin bluray lar. Ayrıca 87 dogumlusun belli benden 2 yaş küçüksün bizim yaşlarda pc oyunları pcdvd olarak da çok giderdi onlarında hepsini koy bakalım. Ayrıca bizim yaş devri eskiden konsolda kullanırdı xbox ve ps3 oyunlarının hepsinin kutularını teker teker buraya bekliyorum..

    Eminim xbox 360 zamanıda jtag ve işlemli makina kullanmamışsındır blu tv almışsın aferin sana ama daha çok yeni sistem, sen eskilere git bakalım örneğin vcd/dvd zamanından bütün orjinal müzik ve film arşivini buraya faturaları ile koy bakalım.

    Eminim türkiyede internetin yaygınlaşmaya başladığı 2000 lerin başında asla korsan film dizi indirmemişsindir sana güveniyorum..Her mesajıma atlıyorsun nuvanda87 ben seninle bir uğraşayım bakalım ne olacak..Senin şu ihlal ettiğin lisans hakları nelermiş bir araştıralım gel bakalım geeel..

    Hayatında sürekli yasal iş yapmışsın gibi millete de çamur atma ülkede her şey bitti çevirmenler mi kaldı? İnternetten 1 adet dizi 1 adet film sadece 1 şarkı bile izleyen hırsızdır bu nedenle de hiç kimseden hak hukuk ve yasallık hele ki lisans hakkı arayamazsınız bunu öğreneceksiniz !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 18 Temmuz 2020; 1:21:1 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Bu gariban Take Two'yu mağdur edeceklerdi işte. Bak mesela oyun satışlarına:

    https://www.donanimhaber.com/rockstar-da-yuzler-guluyor-gta-5-ve-rdr-2-nin-satis-rakamlari-aciklandi--118246


    Bu gariban firma gelecek 5 yılda 93 oyun çıkartacakmış düşün artık durumlarını yazık abi ya! 93 oyunu sıkı takip edelim bunlardan birisine Türkçe yama yapılırsa hemen şikayet etmeliyiz!!!

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-TakeTwo_Onumuzdeki_Bes_Yilda_93_Oyun_Cikarmayi_Planliyor-101712.htm

    Alıntıları Göster
    Çeviri grupları sizin gibi enayiler bulmuş kolay kolay bırakmaz merak etme adamların derdi yama olsaydı ücretsiz bir şekilde yayınlanır adam akıllı açıklarlardı.bu suçtu ve iptal edildi güzel bir şey,ben şikayet de bulunmdım ama ileride oluşabilecek böyle saçma durumlar için güzel bir emsal oluşturdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xohoos1 -- 18 Temmuz 2020; 1:21:55 >




  • Ya şaka gibi gelmişler fatura vs. istiyorlar adamdan yaşlara bak çocuk gibi davranıyorlar bu konuyu meraktan okurdum önceden şimdi gülmek için okuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Toad -- 18 Temmuz 2020; 1:19:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Residentevil8

    Hak, hukuk ve lisans dan bahseden bütün üyelerin bugune kadar satın aldıkları dizi ve filmlerin orjinal bluray faturalarını görmek istiyorum buraya atarsınız artık..ee büyük büyük laflar ediyorsunuz eminim bugune kadar bütün dizi film müzik ve oyun içeriğinizi eksiksiz yasal yollardan edinmişsinizdir buna sonuna kadar eminim hak, hukuk, lisans hakkıydı ya atın faturaları fişleri bakalım..

    Oyunları unutmadık tabi steam satın almayı aynen ekleyin buraya. Tabi 35+ büyükler pc dvd kutularının fotograflarını da atacaklar..

    Müziği unuttum sanmayın spotify daha yeni çıktı yaşı 20 nin altında olanlardan spotify faturası, 30 un üstünde olanlardan cd lerin faturası istiyorum. Plak da olur bende ufak bir koleksiyon var örneğin iron maiden ve guns n roses
    Korsan dizi, film izlemeyi, müzik dinlemeyi savunacak değilim ama bakış açının ne kadar yanlış olduğunu belirtmek için yazıyorum bu mesajı.

    Türkiye'de korsan dizi, film izlemek, müzik dinlemek, futbol maçları izlemek suç değil. (şu an için en azından) Suç olan dağıtımını, sunumunu yapmak. Keza Avrupa, Amerika'da da yaklaşık 10 sene önceye kadar durum böyle idi.

    Ayrıca internetten dizi, film izleyenlerin %99.99'u (muhtemelen bu konuda yorum yazanları hepsi) bundan gelir elde etmiyor, izleyip siliyor ya da online izliyor ve bittiğinde sayfayı kapatıp çıkıyor.

    Yine ayrıca, internetten izlenen pek çok dizinin Türkiye'de resmi yayıncısı yok. (Netflix ve BeIN'in gösterim haklarını aldığı bazı popüler diziler hariç) Yani o diziler zaten Amerika ve Avrupa pazarı hedef alınarak yapılıyor. Türkiye'deki illegal izlenme adamların umurlarında bile değil, hatta işlerine bile gelebilir global ölçekli reklam ve ileride Türkiye için yapılacak bir pazar araştırması açısından.

    Ama RDR 2 oyunu hem PC'de Aral (fiziksel olarak), Steam-Epic Games-Rockstar Launcher-Playstore (dijital olarak) tarafından, hem Playstation'da Sony tarafından, hem de Xbox'ta Microsoft tarafından resmi olarak satılan bir ürün. Yani nereden bakarsan bak, sunduğun bu "her şeyin faturasını gösterin" argümanı elinde kalıyor. Çünkü RDR 2 yamasının satılmasıyla, korsan kullanımının hiçbir alakası yok. Korsan kullanım ile yasa dışı satış yapmak apayrı iki konu. Korsan kullanımının kanunda bir cezası yokken, yasa dışı satışın (hele bir de vergisiz ve faturasız ise) hapse kadar cezası var.

    Ama tekrar söylüyorum, yukarıda yazdıklarımın hiçbiri korsan kullanıma bir mazeret değil, amacım bakış açının ne kadar yanlış olduğunu göstermek.

    Ayrıca ben kimseyi şikayet etmedim ama şikayet edene de (özellikle mali suçlar konusunda) "niye şikayet ettin?" demem, diyemem. Böyle bir şey demek kanunen de suçtur. (TCK madde 278) Eğer bu konudaki mesajlar bir savcının önüne giderse ve "niye şikayet ediyorsunuz?" tarzı mesajları görüp soruşturma başlatırsa, başınız ağrıyabilir, belirtmiş olayım. Aslında çoğu arkadaş bilmeden suç işliyor ve bilmemek maalesef sizi bu konuda aklamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 18 Temmuz 2020; 1:22:19 >




  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.