Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (856. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.124
Cevap
153
Favori
790.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Smoch kullanıcısına yanıt

    Hocam her firmanın önceliği kar elde etmektir. Gine Rockstar diğer firmalara göre iyi hocam. Ubisoft 2 senede bir AC, Far Cry oyunu yapıyor. Ufak, tefek değişiklikler dışında hiçbir şey yapmadan önümüze yeni bir oyunmuş gibi sunuyorlar. En azından Rockstar yaptığı oyunlar kalite kokuyor. Bu zamana kadar yaptığı oyunlar öyle oldu. Gta 6'da nasıl olur bilmiyorum. Umarım bir RDR 2 kalitesinde olur. RDR 2 kalitesinde kast ettiğim şey, hikaye değil. Açık dünyada ki içerik ve yapay zeka.

  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

    Rockstar diğer firmalara iyi iş çıkarmasının sebebi adamların en az 5-6 yıl arayla oyun çıkarması. Onlarda her sene oyun çıkarsın kalite düşer.


    Her sene GTA oyunu çıksın oyun ne hale gelir.

  • İkisi çok farklı tür biliyorum ama Ghost of Tsushima inceleme videolarını izledim detay konusunda yine RDR2 fark atmış..  

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Sıcak-soğuk değişiminde atın büllüğünün bile ebat değiştirmesi detayının olduğu bir oyun hiçbir oyunla kıyaslanamaz.  

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Adamlar bu detayı tasarlarken ne makaralar dönmüştür epey saatlerini aldığı kesin  

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Şu detay belki kimsenin umrunda olmamıştır, hiç koyulmasa ses çıkarmıcaz ama Rockstar yapıyor bu işi harbiden. Dün GTA'da Cypher ile kamyona vurdum, arabanın tamponu kamyonun arkasına takıldı gitti. Şu detay bile yetiyor ya

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    GTA 6 çıkınca neler neler göreceğiz bir daha başka oyun oynamak istemeyeceğiz sanırım RDR2 bitirdikten sonra oluşan hevessizlik gibi.

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Hocam Gta 6'da RDR 2 kadar detay olmayabilir. Firma'nın üst düzey yöneticilerinden Dan Houser ayrıldı. O açıdan Gta 6 biraz daha farklı olabilir. Bunu oyun çıkınca anlayacağız tabii.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

    RDR2 de çok az satmadı RDR3 yapılamayacak kadar az satıldığını düşünmüyorum

  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

    Dan Houser'in ayrılığı büyük kayıp ama yine de GTA 5'e göre kat kat detaylı olacağı kesin fragmanından bile anlaşılıyor. Yine de RDR2'in yerini tutmaz yeri çok ayrı.

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten RDR 2 ile Gta 6'nın konsepti farklı ama dediğim gibi detay seviyesi RDR 2 kadar olmayabilir. O kadar uğraşacaklarını sanmıyorum. Zaten o çok önemli değil. Oynanışı güzel olsun, akıllı bir yapay zekası olsun yeterli olur. RDR 2'de ki gibi akıllı NPC'ler olsun. Bunlar yeterli olur.

  • Smoch kullanıcısına yanıt

    RDR 3 yapılırsa oyunu eklenmesini istediğim bir detay var. Atla su kenarlarına inip atları suya yakın yerde bırakırsak Atımızın kafasını eğerek su içtiğini filan görmek isterim. Hatta oyuna Red Kit ve Dalkonlar filan eklense.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Rockstar okuyordur burayı

    Her ihtimale karşı not aldım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt

    DLSS ayarlarınız ne durumda?


    Ben 9900k - 4070ti ile çok rahat oynamıştım. O kartla 80-100 arası akıcı oynamanız lazım.

  • Hidden blade güzel olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    RDR2'de atlar su kenarındayken su içebiliyor ama çok nadir. Ben denk gelmedim Reddit'te görmüştüm birisi atının su içerken foto yakalayıp paylaşmış. Sanırım su kenarında kamp kurmak veya uzun saatler balık tutmak gerekiyor emin değilim.

  • Doruk. kullanıcısına yanıt

    Hocam bu oyunda DLLS açmak pek bir işe yaramıyor. RTX 3060 ekran kartım var. DLLS açınca FPS artışı olmuyor, başka oyunlarda bariz bir şekilde FPS artışı oluyor ama RDR 2'de öyle olmuyor.

  • Başka bir kartla denemediğim için bilemiyorum herhalde bizim kart dlss olmadan da iyi oynatıyor. Yine de 3060 ile akıcı oynayamamak tuhaf, vulkan-dx12 işini denediniz mi?

  • Doruk. kullanıcısına yanıt

    Bende sıkıntı yok hocam. Şu videoda ki ayarları yaptım. Şuan 75 FPS alıyorum. Eskiden hocam her şeyi ultra yapmıştım. MSAA ayarı hariç O zaman boş alanlarda 50 FPS veriyordu. Saint Denis'de FPS 40'a kadar düşüyordu. Özellikle akşamları 30'un altına düşüyordu. Şuan ise 45'ın altını görmedim. Hocam aslında oyunun optimizasyonu çok iyi değil. Önerilen sistem gereksinimlerinde GTX 1060 yazıyor. RTX 3060 ekran kartı ile 1080P çözünürlükte tüm ayarlar ultrada oynayabilmem lazım ama şehirde FPS 30'un altına kadar düşüyor.


    Volkan Oyun Kuvvetleriyoutube
    Oyunlarda ultra grafik ayarı takıntıları olan arkadaşlar için bundan yıllar önce bir rehber videosu yapmıştık ama gelen sorular üzerine yeni oyunlarla o rehberi de güncellememiz gerekiyordu. Bu kez daha ayrıntılı şekilde durumu Red Dead Redemption 2 oyunu üzerinden ekrana getirdik. Aslında durum tüm oyunlar için geçerli. Ultra grafik ayarları ile Custom grafik ayarları arasındaki kalite farkının, performans farkından çok daha az olduğunu bu konu hakkında sıkıntısı olan arkadaşlar için uygulamalı olarak gösterdik. Yer yer iki kattan daha fazla FPS farkları görebildik. İki grafik ayarı arasında çok önemli performans farkı olması, düşük güçte grafik kartı olan arkadaşları da çok yakından ilgilendiren bir konu. Bu şekilde minimum görüntü kalitesi kaybıyla maksimum performansı oyunlarda görebilecekler. Red Dead Redemption 2' de minimum görüntü kalitesi kaybı ve maksimum performans için Hardware Unboxed' ın 2 sene önce önerdiği ayarları sizlerin de oyunu oynarken uygulamasını tavsiye ederim. Böylelikle oluşacak akıcılık sayesinde oyundan çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Diğer tüm detaylara videodan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. V.O.K Facebook Grubu: https://www.facebook.com/groups/volkanoyunkuvvetleri Instagram: v.erkut #ultragrafik #reddeadredemption2 #rtx3070
    https://www.youtube.com/watch?v=lfiiYuJYkNc&t=269s




  • 
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.