Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (784. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.088
Cevap
153
Favori
788.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 782783784785786
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • New Vegas da gayet güzel oyundur atmosferi iyidir
    Ama en iyi atmosfer Stalker serisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmedin kuyuya değil; üst üste 3 kere yazdığın şeyi bile yanlış anımsıyorsun.


    Cehaletinden yoruldum, sen yorulmadın. LoL.

  • U2ME2 kullanıcısına yanıt

    Hocam bence hiç boşuna dilinizi yormayın. O arkadaş tıpkı Cyberpunk konusunda ki gibi birilerine salça olsam da tekrardan 1.5 gün ban yesem diye uğraşıyor. Hayır birde toksikleşmek için konu aradığı da ortada. Basın şikayeti geçin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Adam hasta hocam maalesef. Ne laftan anlıyor ne cezadan ne başka bir şeyden.

  • NobleFighter kullanıcısına yanıt

    Bilgisi olan var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arthur günlügüne yazıyor genelde.kendi yorumlarını katarak oraları mutlaka okuyun.hikayenin öncesinide orada anlatıyor arthur

  • U2ME2 kullanıcısına yanıt

    Laf sallamaya devam etmezsen hiçbir sıkıntı kalmayacak. Farkındasın değil mi? Cyberpunk başlığında da sallıyorsun hadi orada neyse artık dedim gelip bu başlıkta dahi salça oluyorsun. Hala daha nasıl aşağılayabilirim acaba diye fırsat kollamaya çabalıyorsun. Susmamı mı bekliyorsun? Hasta olan ben miyim yani? Öyle olsun bakalım. Yazım tarzımdan ve yaklaşım şeklimden seni bir gram dahi sallamadığım hiç belli olmuyor mu? Çok ilginç bir spesimenmişsin gerçekten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Bugüne kadar bu arkadaş ve Cyberpunk başlığındaki şürekaları dışında kime karşı toksiklik yaptığımı gördünüz? Cyberpunk konusunda da haksız değildim. Siz öyle gördüğünüz için toksiklik olarak nitelendiriyorum. Neyse nasıl görüyorsanız görün. Yeter ki benimle muhattap olmayın. Mesajlarımı alıntılamayın. Bana karşı imalı dahi olsa bir şeyler yazmayın. Salın aga beni yoksa cevabını her türlü alırsınız. Anlaştık mı? Bence anlaşmışızdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 12 Ocak 2022; 15:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ben buraların bekçisiyim ne de siz buraların ağası. Kapiş? Sizin toksikliğiniz artık konuyu kirletmeye başladığında mecburen şikayetimi ediyorum gereği yapılıyor. Herhalde yönetim de fark etmiş olacak ki mesajlarınız uçuyor, gerekirse de banınızı yiyorsunuz. Gördüğünüz üzere muhattap bile olmuyorum. Bir daha toksiklik yaparsanız şikayetinizi de yersiniz gereği yapılır. Ayrıca kendinizi de nimetten saymayın şahsen sizi alıntıladığım bile yok. Ha çok rahatsızsanız engeller geçersiniz. Şu mesaja da toksik bir yanıt daha verirseniz forumda ilk engellediğim kişi olursunuz bu arada haberiniz olsun. Anlaştık mı? bence anlaşmışızdır.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 12 Ocak 2022; 15:51:3 >
  • Güzel hadi keyfine bak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav uzatmayın, burada göreceği iki ilgi ile var olduğunu hissedecek saçma sapan tipleri. Troll'lük yapan adamın çelik gibi sinirleri olur, umursamıyorum diyen insan umursamadığını belirtmez. Belli ki umursuyorsunuz birbirinizi, her mesaja cevap veriyorsunuz. Çıkın ayrı eve de forum rahat etsin. Yaza az kaldı, dişinizi sıkın az. Öyrenciler evleri boşaltır o vakit. Depozito için pazarlık yapın, emlakçıyı da aradan çıkarmaya bakın. Hepimizin çorap kokan cips seven insanlarız, bunları da biz öğretmeyelim.

  • Ahahaha. Hocam zaten PC Oyunları başlığında toplasan aktif yazı yazan 10-15 kişi var. Aramızda kapışıyoruz arada. Takılmayın siz. Güldüm bu arada tavsiyelerinize. Burada kavga ettiğimiz sanrısına kapıldığınız kişilerle gerçek hayatta tanışıyor olsaydım muhtemelen ahbap olurdum.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 12 Ocak 2022; 17:20:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hah şöyle yahu. Gerilmenin bir manası yok tam da dediğiniz gibi koca başlıkta bir elin parmağını geçmiyor yazı yazanlar :) Hazır konu da Red Dead 2 iken şu müziği de bir tekrar dinlemek lazım bence  


    "Arthur... We got a problem. There’s a corpse right here..."


    PeopleCanFly23youtube
    Soundtrack Playlist Here: https://goo.gl/FSb7Ca Credits: Kiet https://www.youtube.com/user/fantazero91 #rdr2 #soundtrack #rockstargames
    https://www.youtube.com/watch?v=Zz9E4olGd6U



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 12 Ocak 2022; 17:5:2 >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Ya hocam ben zaten gerilmiyorum ki.  Güzel oluyor arada ortalığın ısınması. Devam ettiriyorum ve karşımdakini dahada sinirlendirecek laflar söylüyorum. Ben asıl sizin gerilmenizi anlamıyorum. Belli ki zevklerimizde ortak sizle genel olarak ahaha. Bırakın da arkadaş ile rahat rahat kapışak. Üçüncü kişi girince münakaşaya şevkim kaçıyor benim. Neyse dediğim gibi sallamıyorum ben kimseyi buradaki. Siz de böyle olun bence. Bu yanlış anlaşılmasın. Hiçbirinizi yüz yüze tanımıyorum. Kim olduğunuz, karakteriniz gibi bilgiler ile ilgili hiçbir bilgim yok. Bu yüzden kafama göre takılıyorum. Gerilecek bir şeyde yok ortada. Kim olduğunu, ne olduğunu bilmediğiniz birinin internetteki yazılarına dahi geriliyorsanız eğer bu ruhsal sağlığınız açısından pek iyi bir sinyal değil.


    Şu blok mantığını da hiçbir zaman anlamadım. Bloklayınca o yazılar yok olmuyor. Çoğu kişi blokladığı kişilerin bloğunu kaldırıp yazdıklarını okuyup yeniden blokluyorlar ahahah. Gereksiz tripler bunlar. Hepi topu internetteki onlarca siteden birine yazılmış herhangi bir değeri olmayan yazı parçacıkları bu yazdıklarımız. Hayatınızı etkilemeyen şeylere bu kadar gerilmek pek iyi bir durum değil.


    Neyse bir troll gelse de eğlensek şurada biraz ya. Yok mu hiç troll? Hem konu canlanır biraz. RDR 2 çöp falan diyecek birisi var oralarda bir yerde biliyorum. Hadi ama dostum utanma.   




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 12 Ocak 2022; 17:40:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam belli ama sizin de ortalığı kızıştırdığınız  Şaka bir yana üçüncü bir kişi olmak istemem kesinlikle tartışmada da ama sayfalarca uzadığında ve artık konudan uzaklaştığından ne yalan söyleyeyim araya giresim geliyor. Hiç karışmasam sanki daha iyi olacak gibi :D Ayrıca estağfurullah hocam laflarımı kesinlikle yanlış anlamayın. Buralarda yazılan şeylerden gerilmiyorum ama üslubunuzun da pek bir saldırgan olduğunu söylemem gerek. Tartışma ortamını iyice geren de bu bence hani nacizane önerim daha az saldırgan yazarsanız çok daha iyi tartışmalar çıkabilir özellikle Cyberpunk konusu sonradan hallaç pamuğu olmasaydı bence güzel bir tartışma gibiydi. Birde blok mantığını bende anlamsız buluyorum ki dediğim gibi kimseye forumda blok atmışlığım yok çünkü küsmekle aynı kafada bakıyorum. Benim lügatımda küsmek felan olmadığından tartıştığım kişiye öneriyorum blok olayını hani çok gerilmişse atsın kurtulsun diye  





  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Hocam aklı başında, güzel bir insansınız. Bu çok net bir şekilde belli. Söylediğiniz her şeyde de sonuna kadar haklısınız ama arada gelip kızıştıracak birileri olmayınca buralar adeta bir çöl gibi ıssızlaşıyor. DH'nin eski günlerini çok ama çok özlüyorum ben ya. Ne eğlenceler dönerdi buralarda. Her tipten, fikirden insan yazı yazardı. Harika tartışmalar dönerdi. Az hesap banlattırmadım o dönemde yalan yok ahahah. O Citizen yok mu o Citizen.  


    Tamam o zaman size sözüm olsun. Bundan sonra daha az saldırgan olacağım.


    Blok olayı şu hani anlamsız, ilgi görmek için yapılan kadın tripleri olur ya onun gibi aynı. Bende şu ana kadar kimseyi bloklamadım. Mantığı yok çünkü. Misal, blokluyorsun birini yine de yazı yazmış olduğunu görüyorsun. Kocaman bir bloğu kaldır butonu var ortada. Mesaj verir gibi ahaha. İnsanın merakını dahada kabartıyor o buton. İlginç bir site bu DH.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 12 Ocak 2022; 18:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rdr 2 çöp.


    "The bomb has been planted."

  • Ne güzel işte konular canlı kalıyor :)
    Kaos şart ne o öyle mıymıy hiç sevmem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaReD22 -- 13 Ocak 2022; 0:15:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 782783784785786
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.