Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2'nin Politik Arka Planı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bugün sandıktan Red Dead Redemption 2'nin siyasi arka planı çıktı. Red Dead Redemption 2 hikayesinde, içinde farklı sınıfsal yapılardan insanlardan oluşan sistem karşıtı bir çetenin, devlet organları olan; askeriye, polis, bürokrasi, diyanet, medya, ilaç endüstrisi, sanayi ve derin devlete karşı dayanışma içinde mücadelesini işliyor. Hatta oyun yan hikayelerinde bile politik eleştiriler veriyor. Devamı için videomuzu izleyebilirsiniz. Bu tarz içeriklerimizin daha fazla gelmesini istiyorsanız yorumlarda belirtebilirsiniz. İyi seyirler, takipte kalın!


    INNETyoutube
    Merhaba, bugün sandıktan Red Dead Redemption 2'nin siyasi arka planı çıktı. Red Dead Redemption 2 hikayesinde, içinde farklı sınıfsal yapılardan insanlardan oluşan sistem karşıtı bir çetenin, devlet organları olan; askeriye, polis, bürokrasi, diyanet, medya, ilaç endüstrisi, sanayi ve derin devlete karşı dayanışma içinde mücadelesini işliyor. Hatta oyun yan hikayelerinde bile politik eleştiriler veriyor. Devamı için videomuzu izleyebilirsiniz. Bu tarz içeriklerimizin daha fazla gelmesini istiyorsanız yorumlarda belirtebilirsiniz. İyi seyirler, takipte kalın! Katkıda bulunanlar Yönetmen & Yapımcı: Atakan AKTAŞ ( Prisonero ) (https://www.instagram.com/rockstartrcom/) Seslendirmen & İçerik: Emekcan KAŞKAL ( kaskal ) (https://www.instagram.com/reddeaddesign/ & https://www.instagram.com/emekcan.k/) Video Editör: Cevdet Can KENCEK ( Ganjaman ) (https://www.instagram.com/cevdetcanoo/) Sosyal Ağlar Portal: https://bit.ly/357ECVj Forum: https://bit.ly/3srYqeY Discord: https://bit.ly/3vvei1Q Twitter: https://bit.ly/3pnO51r Instagram: https://bit.ly/3tfg04Y
    https://www.youtube.com/watch?v=WqNSLIb5cXc







  • Tam tahmin ettiğim gibi bir video çıktı, yeni kanalların geneli ilk başta sivri dilli olur bu yüzden hoşuma gider, ileride abone çok olunca bozarlar ama.

    Neyse abone oldum.

  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederiz, temel amaçlarımızdan birisi, bu platformu sırtlayacak birilerinin olmaması ve gönüllü olarak bu işe girişmemiz. Haber okutacaklar diye sağdan sola reklamlarla yönlendirmeler yapanlardansa, tek tıkla içeriğe erişilen platform olmak. Bu düzende daha önceki kanalımızda da ilerliyorduk. Yaklaşık 10-11 videoya ulaşmış (videolar 8 ila 10 bin gösterime sahip) ve genele baktığımız zaman yeni kanala göre güzel istatistik toplamıştık. Ancak Rockstar Games tarafından isim haklarından dolayı kanal uyarı vermeksizin kapattırıldı ve hiç fırsat tanınmadı. Sosyal medyadaki takipçilerin talepleri doğrultusunda tekrar başlama kararı aldık. Biz de dahil olmak üzere kimseyi pişman etmeye niyetli değiliz. Kanaldaki slogan gibi amacımız net.

  • gtasevertr kullanıcısına yanıt

    Sitenizin ismini de değiştirin, rockstar çok ciddi telif davaları açıyor. Başınıza iş almayın durduk yerde.


    Enis Kirazogluyoutube
    HUAWEI MateView GT ile ilgili detaylara bakmak için linkimiz: ► https://bit.ly/31MfelO Dakikalar: 00:00 Dava açılan oyunlar 05:48 Sponsorumuz HUAWEI 07:03 Doyasıya öveceğim oyun 12:28 Yeni gelecek bir oyun Bugünkü videomuzda sizlerle birlikt 3 farklı konuya dalıyoruz. İlk konumuz bir bağımsız oyun ve yaşadığı dava süreci, sonrasında bir firmaya bakacağız, acayip seri dava açma kabiliyeti olan bir firma kendisi :D Bu süreçlerin ardından da doyasıya öveceğim oyuna ve bozuk olan kısmına değinecek en sonunda da yeni bir oyunla kapanışımızı yapacağız :) İyi seyirler! #oyun #eniskirazoglu #sifu #işbirliği
    https://www.youtube.com/watch?v=7dLPsCgn7ks
  • güzel olmuş eline sağlık

  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

    Domain adresine bir şey diyemiyorlar sanırım, bizimle birlikte birçok fan sitesi mevcut (İtalya, Rusya, ABD, Fransa vs). Çoğu ile görüşüyoruz. Bu zamana kadar öyle bir şey duymadık ama sosyal ağlarda genellikle bu dava durumları oluyor. Şirket kurarsın, satış işlerine girersin veya benzer şeyler, o zaman sanırım dava ediyorlar. Yine de dikkat etmeye çalışacağız, 2 yıl olacak hemen hemen açılıştan bu yana.

  • RunYobazRun kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederiz.

  • gtasevertr kullanıcısına yanıt
    Ben olsam işi sağlama alırım. Nissan.com a bak adamlara neler yaptılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

    Kötü olmuş, en azından domaini kullanabiliyorlar ama domain üzerinden gelir elde edemiyorlar. Dediğim gibi, yıllardır takip ederim, yıllardır işin içindeyim fan sitelerinin bu tip durumlarla karşı karşıya kaldığını görmedim. Umarım olmaz, olursa da isim hakları onların, domain kapanır ama uğraşacaklarını sanmıyorum. Fan siteleri onların işine geliyor bir bakımdan.

  • Onu bunu bilmem ama oyun efsanedir..

  • biembo kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle.

  • gtasevertr kullanıcısına yanıt

    Gereksiz duyar kasan tiplerden biri değilim 3.dk sonra hastalıkları sayıp ''tüm engelli türleri oyunda mevcut'' demek biraz sert olmuş.

  • biembo kullanıcısına yanıt

    Sıkıyor bi zaman sonra klasik. Yürüme, at sürme simuleytır'a evriliyor. 2K +100fps oynamadıgın surece boş bi oyun. flick atamadıgım oyun oyun değildir.

  • Teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.