Şimdi Ara

Recovery Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arakdaşlar. Yakın zamanda Asus n56vz serisinden bir bilgisayar aldım. Bir sorundan dolayı bilgisayarımı recovery etmek istedim ama beceremedim. Recovery menüsünün F9 ile açıldığını öğrendim, bilgisayarı yeniden başlatıp denedim ama bu menüye ulaşamadım. Daha sonra disk birincil değildir, onu birincil yapmalısın dediler ama Disk Yönetimi bölümünden hiçbir şey anlamadım.

    Altta bir resim bulunmakta o pencereden. Yanında "Kurtarma Bölümü" yazan bölümlere sağ tıklayıp, birincil olarak ata diyemiyorum. Sadece yardım bölümü açılıyor. Bilgisayarımda bir Recovery bölümü oluşturulmamış mı? Nasıl yapacağım bu işi yardımlarını ve aydınlatıcı bilgilerinizi bekliyorum.

     Recovery Hakkında Yardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artistic koala -- 9 Nisan 2014; 20:19:42 >







  • Up.

    Ustalar, Üstadlar bi fikir belirtirseniz çok sevinirim.
  • Onu kim dedi size f9 tuşuna nerede bastığınız önemli başlangıçta asus ekranında peşpeşe mi basıyorsunuz.Bu bilgisayarda recovery seçeneklerine dikkat edin sadece 1 sürücüyü silebildiğin gibi 2 sürücüyüde silebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Onu kim dedi size f9 tuşuna nerede bastığınız önemli başlangıçta asus ekranında peşpeşe mi basıyorsunuz.Bu bilgisayarda recovery seçeneklerine dikkat edin sadece 1 sürücüyü silebildiğin gibi 2 sürücüyüde silebilirsin.

    Dediğiniz gibi yapıyorum. Bilgisayar açılırken peşpeşe F9 tuşuna basıyorum ama açılmıyor. Başka bir tuş ile bu bölüme ulaşıyor olma ihtimalim var mı?
  • Asus'un Aİ recovery programındsn başlatmayı deneyin
  • artistic koala kullanıcısına yanıt
    merhaba biraz geç oluyor ama sorunu hallettin mi bilmem. cihazı yakınlarda aldığın için bir arkadaşın önerisi olan Aİ işe yaramayacaktır. eğer f9 ile sıfırlama gerçekleştiremediysen ya recovery oluşturulurken f9 ataması yapılmamıştır yada recovery bölüntüsü hasarlıdır. birde ayarlar kısmından sıfırlamayı dene. eğer ordada başarısızsa ve medya eksik gibi bir uyarı veriyorsa kesin bölüntü hasarlıdır. ayrıca disk yönetimindende olsa kurtarma bölüntüsüne birincil yapma vs.. gibi bir müdahalede bulunamazsın zaten .kolay gelsin.
  • Hocam direk arama bölümüne recovery yazdım ve oradaki windows'u yeniden yükle seçeneği ile revory ettim bilgisayarı. sorunsuz, sapa sağlam sıfırladım bilgisayarı. hasarlı değilmiş sadece tuş atanmamış sanırım bende öyle çözüm buldum.
  • artistic koala kullanıcısına yanıt
    başarılı bir şekilde sıfırladığına göre tekrar f9 ile sıfırlamayı dene. bakalım çalışacak mı ? belkide sistemden kaynaklı geçici bir sorun olmuş olabilir. belkide f9 atamasında bir sorun yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.