Şimdi Ara

Recovery Cd siz kurmam diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba norton belası yüzünden geçen ay aldığım p755 s5375 bilgisayarıma önceden oluşturduğum dvd cd sis ile rocovery yapmak istedim fakat 2 ci dvd cd sinde problem olmuş ve kopyalarken okuma hatası veriyor. şimdi bilgisayarı hdd deki recovery ile kurmak istediğimde bile cd istiyor. ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaLToN

    Arkadaşlar merhaba norton belası yüzünden geçen ay aldığım p755 s5375 bilgisayarıma önceden oluşturduğum dvd cd sis ile rocovery yapmak istedim fakat 2 ci dvd cd sinde problem olmuş ve kopyalarken okuma hatası veriyor. şimdi bilgisayarı hdd deki recovery ile kurmak istediğimde bile cd istiyor. ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.

    Merhabalar;

    Elinizdeki Recovery Dvd'si bir şekilde bozulduysa, iki yolla bu sorunu çözebilirsiniz.Birincisi, yurtdışından Toshiba'dan orjinal Recovery Dvd'si siparişi verebilirsiniz.Sadece 80 TL kargo ücreti karşılığında adresinize DHL Kargo tarafından teslim edilir.İkincisi, Toshiba Yetkili Servis tarafından laptopunuza işletim sisteminin yeniden yüklenmesi gerekir.
  • bilgisayarın altında windowsun seri numarası yazılı etiketi olmuyormu, herhangi bir windows cd siyle o seri numarasını girerek de kurulumda yapılabilir
  • pc recovery e kaldığı yerden devam etmek istiyor. buna bir şekilde eski recovery unutturamazmıyız. sen güzelsin sen cicisin felan desek :)
    ben her halukarda bunu korsan yada orjinal windows kurarım. toshibalarda sonradan windows yükleyince recovery hiç çalışmıyor diye duydum. ben istiyorum ki güzellikle halledelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLToN -- 15 Haziran 2012; 15:01:09 >
  • ozaman yapman gereken recovery bölümü aktif hale geldiği için format cd'si varsa onarım yapman normale dönecektir.bu arada farklı bir işletim sistemi yüklersen orjinal sistem olarak sisteme tanıtmazsan her bilgisayarın recovery'si çalışmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaLToN

    pc recovery e kaldığı yerden devam etmek istiyor. buna bir şekilde eski recovery unutturamazmıyız. sen güzelsin sen cicisin felan desek :)
    ben her halukarda bunu korsan yada orjinal windows kurarım. toshibalarda sonradan windows yükleyince recovery hiç çalışmıyor diye duydum. ben istiyorum ki güzellikle halledelim

    Laptopunuzun kendisine ait orjinal işletim sistemi haricinde, başka bir dvd'den işletim sistemi yüklerseniz recovery bölümü çalışmayacaktır.Ayrıca başka bir işletim sistemi yüklemeniz sürücülerin yüklenmesinde sıkıntı yaratabilir.Orjinal işletim sisteminin yüklenmesi durumunda sürücülerle ilgili bir sorunla karşılaşmazsınız.Bundan dolayı yukarıda bahsetmiş olduğum iki yoldan birini seçmeniz daha uygun olacaktır.




  • Farklı bir win 7 kurdum ve sonrasında hdd den tekrar recovery yaptım ve yine cd istedi.
    ayni pc den bir arkadaşın arkadaşınada almıştık. tek çarem onun pc den recovery dvdsi oluşturmak. ilginiz için sonsuz teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.