Şimdi Ara

Reaper of Souls çıkış tarihi ve fiyatlar açıklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
6.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedehakan

    standart'tan verdim gitti.... Birde guzel bir ticket actim... aslinda bolcana yalvarma iceren bir ticket idi.... Ozetle; "nolur ros beta daveti atin" idi...

    bakalim verecekler mi?

    Edit: verecekler mi derken, tenezzul edip tickete cevap verecekler mi idi:D

    aynısını bende yaptım. ayrımcılık yapıyonuz hakını verenin hakkını vermiyorsunuz dedim. 2006 yılından beri wow sc2 toplasam 1500 eurodan fazla para ödedim dedim oyunlarınıza ama ros betada paragon 40 adamı 70 level görünce şok oldum ve ayrımcılık yapıyonuz dedim.
    adamlar sadece otomatik robot veriyor bilgisayarın özeeliklerine göre filan dedi. kapattı geçti. illa torpilliler vardır ya arada hiç mantıklı gelmiyor açıkçası.




  • Aslında serverlara stres testi yaparken açıklama yapsalar , dijital alanlara betaya giriş diye... Görün o zaman online satış patlamasını...

    Birde bu 2.0.1 ne zaman gelecek ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

    Aslında serverlara stres testi yaparken açıklama yapsalar , dijital alanlara betaya giriş diye... Görün o zaman online satış patlamasını...

    Birde bu 2.0.1 ne zaman gelecek ?

    "Soon"®
    (Yakinda)... Blizz tarafindan bir aciklama yok... ama 18 martta ah/rmah kapatilacaksa, 2.01 de o vakitlerde gelecek diye tahminde bulunabilirim..
  • Arkadaşlar bu beta serverda oynadıgımız karakter normali cıkınca devam edebilicezmi ? şimdiden cd key almanın bir anlamı varmı bilemedim yardımcı olucak varmı ?
  • normali çıkınca betadakiler silinecek
  • Blizzard fiyatlandırma politikasında çok saçma davranıyor. Euro'nun Avrupa'da bile tavan yaptığı dönemde gidipte aynı fiyatlardan vermek büyük saçmalık. Kimsenin gidipte bu kur üzerinden alacağını düşünmüyorum. Mümkünse dolar kuru üzerinden alın.

    Ben çıkmadan ve üstünden 1 ay geçmeden almayacağım. Dilim yandı zaten mevcut oyundan.
  • bu oyunun özelliği ne acaba.ben ilk çıktığında diablo 3 aldım.bu onun ek paketimi.bunadamı para vercez bidaha.
  • fiyatlarıyla ilgili bir şey soracağım beyler ben siteden
    Diablo III® - Reaper Of Souls™ (Digital Purchase) aldım 39.99€ dan ayrıca aynı sitede

    Expansion Set
    Diablo® III:Reaper of Souls™DIGITAL DOWNLOAD USD 39.99 STANDARD EDITION satılıyor.

    Bu ikisinin farkı nedir her ikisi de digital download ve standart edition fiyat neden farklı.
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    ros eklenti paketi. diablo3 ise ana oyun.. ana oyun olmadan eklenti paketi alman sacma olur.

    digital purchase ile digital download ayni sey... aradaki fark ise; biri abd icin biri avrupa fiyati.... tabi ulkemizde kur sacma sapan uctugu icin ciddi fark olusuyor.. dolayisiyla alacaksaniz eklenti paketi, amazondan filan dolar olarak almanizi oneririm. cunku arada 20 tl bir fark var...
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    yani benim aldığım fiyatta bi sıkıntı yok değil mi? blizzardın kendi sitesinden avrupa fiyatından aldım 40€ yazıyordu. aldım artık bir daha alma olmaz da eğer yanlış aldıysam kendi sitesi para iadesi yaptırabilirim diye merak ediyordum. daha öncesinde 150€ luk alışverişimi iptal etmişlerdi bir sıkıntı çıkarmadan.
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    hocam iade konusunda bir fikrim yok. ama ticket acip bankadan dolayi bir sorun oldu iade eder misiniz derseniz iade ederler diye dusunuyorum. Sonucta daha cikmamis bir oyun. ama iade konusunda bir bilgim yada tecrubem olmadi blizzard oyunlarinda.
  • anladım teşekkürler kendi sitesinden alınca eu bölgesinde olduğumuzdan 39,99€ dan almak zorundaymışız malesef.
  • Edit:
    Yalnızca aradaki fiyat farkını ödeyerek digital deluxe versiyona geçilebiliyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BB4C024C -- 23 Şubat 2014; 16:11:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warmkitty

    yani benim aldığım fiyatta bi sıkıntı yok değil mi? blizzardın kendi sitesinden avrupa fiyatından aldım 40€ yazıyordu. aldım artık bir daha alma olmaz da eğer yanlış aldıysam kendi sitesi para iadesi yaptırabilirim diye merak ediyordum. daha öncesinde 150€ luk alışverişimi iptal etmişlerdi bir sıkıntı çıkarmadan.

    Hocam merhaba.. Bende 10 gün önce deluxe edition almıştım battlenetten.. Şimdi collectors edition için ön sipariş verdim.. Deluxe edition'ı iade etmek istiyorum..
    Yardımcı olabilir misin?
    Iade edebildin mi ?
    Iade edebildiysen eğer nasıl bir ticket attın ?
    Bu işlem süreci nasıl işliyor ?
    Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skas S kullanıcısına yanıt
    ben iade etmedim ticket attım cevap verdiler eu serverında oynayacaksak eu bölgesinden aldığım için siteden aldığımızda 39,99€ olduğunu bir şey yapamayacaklarını söylediler. Senin durum biraz farklı sipariş etmişsin etmemiş olsaydın aldığın deluxe editionu yanlışlıkla aldığını bu siparişini collectors edition olarak değiştirmek istediğini yazsan herhangi bir sorun çıkmazdı diye düşünüyorum ama sen 2 sini de almışsın artık iade edeceklerini sanmıyorum, yinede kendi sitesinden aldıysan her iki oyunu da yardımcı olacaklarını düşünüyorum şansını bi dene.
  • merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisniz? sorum şu biraz aceleci davranıp pack satışa sunulduğu zaman digital aldım resmi sitesinden ve az önce aldım habere göre aral game ön spariş veriliyormuş şimdi.siteden aldım sparişi iptal edip kutulu almayı düşünüyorum bunu nasıl yapa bilirim ticket mi atlamlıyım lütfen yardımcı olun...

    az önce ticket atım anlatım durumu


    I am Gamemaster Gronnfindel and unfortunately I was unable to contact you while you were online.

    I have initiated the refund of Reaper of Souls as you requested, and the money will be back on your account within the next two weeks.

    bu msj geldi önümüzdeki 2 hafta içinde paranız hesabınıza geri iade edilicektir. bekleyip görücez:)))))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs_adolf -- 24 Şubat 2014; 20:17:14 >




  • Arkadaşlar oyun g2a da 27.99 Euro ayrıca sitenin oyunculara sağladığı birsürü avantaj var incelerseniz gold mine olayını sizde faydalanabilirsiniz. Global cd-key yolluyorlar ilgilenenler https://www.g2a.com/r/reaper-of-souls buradan bakabilir. (evet verdiğim linkin bana faydası var, eğer bu linkten girip kayıt olursanız bana yardımcı olmuş olursunuz ) Bu arada açacağınız sayfada flappy bird benzeri bir oyun var üye olup oynayabilirsiniz, en iyi 100 e oyunu bedava veriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.