Şimdi Ara

realtek rtl8781 wireless adaptörü ile laptopa kablosuz bağlanabilir miyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • realtek rtl8781 wireless adaptörü ile baska bir eve ait pikatel marka modemden masaüstü bilgisayarıma internet alıyorum. wireless adaptörü masa üstü bilgisayara kablo ile bağlı. ben dizüstü bilgisayarımdan da wireles adaptöre gelen interneti herhangi bi kablo bağlantısı olmadan alabilir miyim?? ya da en azından her iki bilgisayarla (masaüstü ve dizüstü) aynı anda realtek rtl8781 wireless adaptörüm ile internete bağlanabilir miyim??

    forumlarda adaptörümle ilgili access point ve virtual wifi gibi özellklerden söz ediyor ama işime yarayıp yaramadıgını anlamadım.

    (masaüstünde xp, laptopta win7 kurulu)



  • quote:

    Orijinalden alıntı: vefacebi

    realtek rtl8781 wireless adaptörü ile baska bir eve ait pikatel marka modemden masaüstü bilgisayarıma internet alıyorum. wireless adaptörü masa üstü bilgisayara kablo ile bağlı. ben dizüstü bilgisayarımdan da wireles adaptöre gelen interneti herhangi bi kablo bağlantısı olmadan alabilir miyim?? ya da en azından her iki bilgisayarla (masaüstü ve dizüstü) aynı anda realtek rtl8781 wireless adaptörüm ile internete bağlanabilir miyim??

    forumlarda adaptörümle ilgili access point ve virtual wifi gibi özellklerden söz ediyor ama işime yarayıp yaramadıgını anlamadım.

    (masaüstünde xp, laptopta win7 kurulu)

    slm.
    connectify programını bi araştırın.
    http://www.connectify.me/




  • cvp i.in tşkler arastırcagım ancak

    wireless adaptorumun ap özellıgı varmıs nasıl kuralacagı hakkında bılgı verebilecek olan var mı?
  • hatam varsa beni düzeltin ama bir adaptör aynı anda iki ağa bağlı olmayacağı için mümkün değil ama masaüstüne gelen interneti kablo köprülemesi ile kullanabilirsin. veya ikinci bir wireless adaptörü masaüstüne bağlayıp köprüleme ile wifi yayını yaparak laptoptan bağlanabilirsin.

    kolaay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.