Şimdi Ara

..Realtek AC97 Audio ses karta bas gitar bağlanırmı?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ..Realtek AC97 Audio ses karta bas gitar bağlanırmı?... soru açık yardım llütfenn



  • evet bağlanır. mükrofon girişinden bağla. ama clean ses olur. pc ile çalıan prosesör programları var guitar rig gibi ama mutlaka gecekme oluyor. amfisis ses çiğ olsada işini görür
  • hayır bağlanmaz. yani tatmin edici bi şekilde bağlanmaz. yaaani gayette bi cacık ses gelmiyo. çok kısık geliyo basın sesi o karta, o yüzden bişey anlaşılmıyo. sesi mic'ten boost yapınca da seste hiss denilen şey çıkıyo. yani hissssss diye bi ses işte hiç heveslenme tatmin etmez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alyanki

    hayır bağlanmaz. yani tatmin edici bi şekilde bağlanmaz. yaaani gayette bi cacık ses gelmiyo. çok kısık geliyo basın sesi o karta, o yüzden bişey anlaşılmıyo. sesi mic'ten boost yapınca da seste hiss denilen şey çıkıyo. yani hissssss diye bi ses işte hiç heveslenme tatmin etmez.



    çok da güzel bağlanıyor. onboard ses kartı ile bass ve gitarda kullandım ve kullanıyorum. artık diboxtan girsemde. ikisindede ses seviyesi tatmin edici. sadece amfi olmadan (yada simülasyon) çiğ clean sesi sevmiyorum. sizin ses alamama nedeniniz ses kartınız yada sürücünüz ile alakalı olabilir. empedans değerleri tutmadığından, ses biraz kötü ve kısık olabiliyor. ama duyulmayacak gibi değil. hatta ben bass gitarı winfast ses kartlı laptopa bağlayıp ondan leni in ile masaüstüne giriyordum. laptoptada mic boostu açıp doğal ve oldukça ho bir overdrive alıyordum. ama artık bassla ilglenmiyorum (arkadaşım geri aldı gitarı) 4,5 ay bu ekilde kullandım.




  • Ben bass gitarimi 2 yıl kadar pc ye baglayarak kullandım hiç tatmın olmadım bir kaç ay önce çok basit bir amfi aldım ve daha çok çalma arzusu geldi biraz para birikdir 100 ytl amfi bulabilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AbazukA

    Ben bass gitarimi 2 yıl kadar pc ye baglayarak kullandım hiç tatmın olmadım bir kaç ay önce çok basit bir amfi aldım ve daha çok çalma arzusu geldi biraz para birikdir 100 ytl amfi bulabilirsin.



    zaten tatmin edici olduğunu söylemiyorum, işini grür diyorum. amfinin yerini bişey tutmaz. ama 100 liralık amfide bi işe yaramaz. marshal mg10 kullanıyorum. tek kelime ile rezalet. kendi yaptığım vox ac30 klonu 60 watt transistörlü kafa ve 10 inç kağıt konili kabin daha güzel ses veriyor. bu amfiyi idareeder drive ı için kullanıyorum. clean olarak rezil. kısacası mecbursan kullanılır. ama amfi gitar aynı alacam diyede gitar almamazlık olmaz. önce al gitarı çalı temel teknikler öğren, hiç olmadı parmaklarını geliştir amfiyi sonrada alırsın. yada olmadı belki prosesör alırsın amfiyede gerek kalmadan takılabilirsin.




  • güzel çıkmaz diyosunuz o iyi çıkmamasının sebebi ses karatındanmı
  • İyi ses alamazsın zannımca, M-Audio Fast Track ses kartı öneririm. Gitaristler için idealdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.