Şimdi Ara

Realme11 vs Samsung A34 vs A35

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • A14 alacaktım araştırmalar ve tavsiyeler sonucu A34 çıktım telefonu almak için mağaza gittiğimde aynı fiyata daha iyi telefonlar alabileceğimi söyledi. Realme 11 gösterdi kamerası çok iyi RAM bayağı yüksek ama yeteli mi bilemedim biraz araştırayım diye almadım dünde A35 çıkacağını öğrendim sizce hangisi tercih etmeliyim?


    A34 - A35 veya Realme 11 Pro idi sanırım yada başka bir düşünceniz varsa odu ekleyip aydınlatabilirsiniz.




  • Kardeş ben de realme 11 pro ile a34 arasında kaldıydım . Realme de herley güzel de su ve toz geçirmezlik sıkıntı . Biraz daha pahalı . Sonuçta dandik marka , yazılım güncellemesi falan derken a34 te karar kıldım . Şu anda bayağı memnunum . Batarya şimdilik çok iyi iş çıkarıyor . 3 günde yüzde 74e indi .
    Aldığım telefonun daha 21 ay garantisi var yani sıfır almadım . Garanti fatura ve kutu full içerik hepsi vardı . 128lik olanı bendeki . Telefoncudan aldığım için bana adam ekran camı ve kılıf da hediye etti . 9000 tlye aldım . Telefondan anlayan esnaf abimize gösterdim . " Ulan tam bir düşeş bu telefon sen çok tehlikelisin " dedi .
    Gümüş 128lik sıfır olarak internet hepsibu. en ucuz 11.299'du galiba 4 gün önce . Dolar sürekli yükseliyor . A35 çıkacak , kıl , tüy beklersen , sen zararlı çıkarsın haberin olsun .
    Telefon tam bir fiyat performan telefonu . 5g ve nfc var .




  • Sıçuruk Kedi kullanıcısına yanıt

    Bilgilendirici mesajın için teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DragonMIT -- 10 Mart 2024; 12:2:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.