Şimdi Ara

Realme ilk premium telefonunu hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Realme ilk premium telefonunu hazırlıyor



    Akıllı telefon pazarına biraz daha maliyet odaklı modellerle giriş yapan realme markası uzun süre bunu korudu. Amiral gemisi tarafında da bu çizgiyi izleyen firma belirli bir fiyat seviyesini aşmamaya çalıştı ancak işler değişiyor. 



    realme GT 2 Pro neler sunacak?



    Xiaomi örneğinde gördüğümüz gibi maliyete odaklı başlayan firmaların bir süre sonra premium sınıfa geçiş yapması kaçınılmaz oluyor zira kâr marjının yüksek olduğu alan burası. realme de ilk premium akıllı telefonunu hazırlıyor. 



    Ayrıca Bkz.Realme GT Neo 2T daha hızlı şarj ile tanıtıldı



    Firmanın patronu realme GT 2 Pro adıyla ilk premium akıllı telefonlarını piyasaya süreceklerini açıkladı. Daha önce de internete sızdırılan realme GT 2 Pro akıllı telefon modeli 800$ üzerinde seyredecek ve firmanın en pahalı telefonu olacak.



    6.8 inçlik WHQD+ AMOLED ekrana sahip olan telefonda Snapdragon 8Gx Gen 1 yonga seti yer alıyor. 12GB LPDDR5 RAM bellek ve 256GB UFS 3.1 depolama yanında 5000mAh kapasiteli batarya 125W UltraDart hızlı şarj ile destekleniyor. 



    Arka kamera yuvası ise alıştığımız tasarımın dışına çıkmış. 2 adet 50MP sensör ve 8MP sensör ile en iyi çekim performansının elde edileceği belirtiliyor. Ön kamera ise 32MP çözünürlüğe sahip. realme GT 2 Pro en erken 2022 başlarında piyasada olacak. 

     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/11/29/realmes-ceo-confirms-the-gt-2-pro-as-its-first-premium-flagship-phone-renders-leak/







  • Telefon teknolojisinde bir şirket 2 saniyede bir telefon üretiyordu.

  • Tasarım berbat yalnız.
    Bu kadar para istediğin telefona düzgün bir tasarım yapsaydınız keşke

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.