Şimdi Ara

REALME C55 ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orhancixxt Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
9
Favori
6.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Bana yeni cihazlar küreğe dönmüş gibi geliyor.

    Cihaz yazılım olarak Samsung ve huaweinin biraz gerisinde gibi geldi bana. Mesela ekran görüntüsü alınca alınan görüntüyü incelemek için resmin üstüne tıkladığımda çok kasıyor arayüz. Onun dışında genel manada bi kasma donma yaşamıyorum şu an. İlk aldığımda ya da ilk açılan uygulamalarda kasma oluyordu.
  • Etzel45 kullanıcısına yanıt

    Realme arayuzunde sacma sapan buglar var bu tip tamamen yazilimla ilgili ama xiaomiden sonra bu buglar goze batmiyor bile yoksa cihazin donanimi fazlasiyla yeterli yada icindeki romlada alakalida olabilir.Hindistan romundada daha farkli sorunlar var mesela ama bu kadar guncellemeye ragmen duzeltmiyorlar sorun burda.Bu arada sifir cihazin yada fabrika ayarindan sonra tam performans alman icin 4-5 gun gecmesi lazim bu surede kullanim tarzini belirliyor cihaz.

  • Bana kasma donma yok oppo arayüzü akıcı stabil demişlerdi bug olduğunu bilmiyordum. Belki de fiyatına göre bu buglar normaldir ben iPhone kullandığım için ve yazılımı kaliteli dedikleri için iPhone ve Samsung ile kıyasladığımdan öyle gelmiş olabilir hocam bilemiyorum. Parasının cihazı.
  • Etzel45 kullanıcısına yanıt

    Kasma donma yok dogru demisler ama tum androidler gibi kendine has buglari var.Ben daba bugsuz android arayuzu gormedim saf androidlerin bile garip garip buglari olabiliyor ama ios akiciligi bambaska birsey ozellikle iosun popup ve bildirim performansini androidde bulamazsin.samsungun giris cihazlarinda olan buglari amiral telefonlarindada olabiliyor bildirim panelini asagi cekerken kasmasi gibi. c55 dedigin gibi f/p urunu tasarimi cok iyi.Realmenin guncelleme destegide basarili ortada birakmiyor urununu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 16 Aralık 2023; 16:43:47 >
  • Kesinlikle hocam bu tarz bug ve olursa kasmasını normal karşılamak lazım parasını sonuna kadar hak eden bir cihaz. Annem büyük ekrana alışamadı sadece onun dışında sıkıntımız yok. Annem değil ben bile alışamadım bu kadar büyük ekrana ne gerek var maks 5.8-6.1 inç arası yeter bence :D
  • Etzel45 kullanıcısına yanıt

    Alışırsınız zamanla hatta biryerden sonra kucuk ekran iskence olmaya baslar 👍👍

  • Teşekkür ederim.
  • Telefonda flaşı açınca sizde de arka kasa kenarlarından ışık geliyor mu yoksa benim telefonda arıza mı var?
  • 9090yasin90 9 kullanıcısına yanıt

    Bende siyah modeli var böyle bir sorun yok ama sarı renginde youtubeda sızdığını gördüm.

  • Cihaza android 14 güncellemesi gelmiş diyorlar alan oldu mu?

  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    Android 14 çıkmış. Ne zaman bize düşer acaba beta kuranlar var

  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

    Stabil final sürümü çıkınca yüklemek en sağlıklısı. Betaya bulaşmamak lazım. Yanlış anlamadıysam geçen ay hindistanda beta çıkmış. En geç martta herkese gelir muhtemelen. Şubattan önce final sürümün çıkacağını düşünmüyorum. Benim acelem yok.

  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    Sitelerde c55 için Aralık 2023 işaret edilmiş merak ettim bize ne zaman düşer diye :)

  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

    O tarihlere pek takılma bence. 20 aralıkta hindistanda betası çıkmış. Mart sonuna kadar gelir diye düşünüyorum. Coloros 5.0 geliyormuş. Hız ve pil ömrü iyileşiyormuş. Arkaplanda sistemi yavaşlatan ve çok pil harcayan küçük çaplı şeyleri daha iyi yönetiyormuş android 14. Birde bildirim gelince ekran istediğin renkte yanacakmış vs vs. Elbet gelir yakında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 5 Ocak 2024; 17:17:34 >
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    Android 14 candır 🙏 umarım erkenden gelir

  • Arkadaşlar cihazda özellikle de bir uygulamadan diğer uygulamaya geçince (örneğin whatsApp’da paylaşılan bir linkten Facebook açınca) geri tuşuna basınca uygulama içinde tepki veriyor ancak en sonunda çıkmak için geri tuşuna bastığımda cihaz tepki vermiyor. Orta tuşuna basıp çıkmak gerekiyor. İnternette araştırdım biraz fabrika ayarları vs denmiş ancak uğraşmak istemiyorum cihaz annemin ve birkaç kere söyledi bana bunu sizce sebebi nedir?
  • Etzel45 kullanıcısına yanıt

    Arada bende de oluyor yazılımsal büyük ihtimalle. Android 14 ile çözülür

  • Merhaba arkadaşlar. Kayınbabam için almayı düşünüyoruz bu telefonun ama, acaba herhangi bir kronik sorun, sensör bozukluğu,...vs. sıkıntı var mı telefonda? Ben Realme GT2 kullanıcısıyım, çok memnunum cihazdan ve markadan ama, yine de sormak istedim. Teşekkür ediyorum. 🙂
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık 3 aydır 8gb/256gb siyah modelini kullanıyorum. Telefonda oppo arayüzü olması, 8gb ram, 256gb hafıza olması, 33w hızlı şarj, güncel android sürümü olması ve android 14ünde yolda olması güzel özellikler. Ben 7500e trendyolun kendi satıcısından aldım. Buna alternatif önerilen telefonlar genelde yanında şarj cihazı bile verilmekten aciz, android 11de kalmış 2021 model cihazlar, çirkin tasarım, samsungun basit arayüzü, en fazla 20-25w hızlı şarj, kulaklık girişi yok vs vs. oluyor.


    Kronik sorun olarakta sarı kapaklı olanda flaş ışı açılınca yanlardan ışık sızması olabiliyormuş. Bendeki siyah model hem daha şık hemde böyle bir sorunu yok. Onun dışında sorunsuz orta karar güzel bir cihaz. Bu fiyatada çok iyi. Ben 8gb/256gb modelini öneriyorum. Birde telefonu fiyatına göre değerlendirmek lazım. 90000 tllik ayfonun özelliklerini aramamak lazım.

  • Arkadaşlar merhaba.

    Telefonun kendisine ait bir takvim uygulaması yok sanırım?

    Google takvimi yerine kullanabileceğimiz markaya has bir takvim app'i bulup yükleyeniniz oldu mu acaba?

    Olduysa eğer, APK veya link paylaşılabilirse sevinirim...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.