Şimdi Ara

Realme 8 Pro Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
5.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eşim cihazı bir haftadır kullanıyor. Çok memnun. Ben de biraz baktım oldukça güzel.

    Cihaz 6 gb ram ile geliyor arkadaşlar. 3799 TL'ye aldım HB'den. 8 olsaydı daha güzel olurdu ama çok da önemsemedim, gündelik kullanım için fazlasıyla yeterli.


    Mi Note 10 Lite kullanıcısıyım, ben de geçebilirim ihtiyaç olsa.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    Eşim cihazı bir haftadır kullanıyor. Çok memnun. Ben de biraz baktım oldukça güzel.

    Cihaz 6 gb ram ile geliyor arkadaşlar. 3799 TL'ye aldım HB'den. 8 olsaydı daha güzel olurdu ama çok da önemsemedim, gündelik kullanım için fazlasıyla yeterli.


    Mi Note 10 Lite kullanıcısıyım, ben de geçebilirim ihtiyaç olsa.

    Merhabalar, öncelikle güle güle kullanın. 2 sorum olucak size. cevaplarsanız memnun olurum.

    1. cihazda 2 sim+sd cart yani toplamda 3 adet slot mu var yoksa 2 slot olup, 2.sim yuvası sd cart ile paylaşımlı mı?

    2. Bir de NFC özelliği var mı cihazda?

  • melrock kullanıcısına yanıt

    2 sim + sd kart 3 slot var.

    NFC emin değilim bakmadım.

  • Arkadaşlar merhaba.Telefonu 1 hafta önce Hb den 3800 tl ye aldım. 6gb ram 128 gb hafızalı.Telefon ile ilgili söyleyeceklerim daha önce Lenovo p2 kullandım haliyle model olarak eski bir cihaz.Demem o ki güncel rakiplerini çok iyi bilen takip eden birisi değilim.Telefon ile ilgili olumlu düşüncelerim başında hızlı sarj özelliği geliyor.4500 belki az gibi gözüküyor fakat gun içinde sabahtan akşama bana yeterli bir batarya seviyesi var.Olaki şarjım %30 günü kurtarmayacak diye bir korkum olmuyor.15 20 dk lik sarj ile hemen %70 80 lere çıkıyor.İkinci olarak ekranın süper amoled olması baktığın zaman güzel bir his uyandırıyor.Cercevelerde ince olduğu için seyir zevki güzel oluyor.Kamerasina gelecek olursak arkadaşımda Samsung a32 var diger arkadaşımda m51 var.Onlara göre çok çok üstün performansı var.Keskinlik olsun renk gerçekliği olsun bence çok ideal seviyede fotoğraf çekiyor.Kamera arayüzünde de yeterli modlar var.Video stabilize özelliği olsun portre olsun bence kendi fiyat rakiplerinden üstün.Realme 2.0 arayüzünü de sevdim açıkçası.Hizli ve tepkisel davranıyor.Gelelim sevmediğim yönlerine...Mesajlar,telefon ve kişiler sevmediğim saf android halinde. Bana ucuz bir telefon hissi uyandırıyor. İkinci sevmediğim yönü arkasındaki Dare To Leap yazısı.Alirken siyah diye seçtim.Yazisiz seçeneği olsaydi onu şeffaf kılıfla kullanince bana itici geldi nedense.Ucuncu olarak arama kısmında keşke ses kaydı olsaydi diyorum.3.part uygulama kullanmak istemediğim için eksikliğini hissettim. Bunlara ek olarak oyun oynmayan günlük mesajlasma ,sosyal medya , aile içinde fotoğraf cekilen pro merakı olmayan birisi olarak telefonun hızı performansı bence çok iyi.720g işlemcinin ısındığı kastığı bir durumla karşılaşmadim. Sorusu olanları musait oldukça cevaplamaya çalışırım iyi günler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • NFC Var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzafer -- 6 Aralık 2021; 9:51:20 >
  • Evet var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.