Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.581
Cevap
28
Favori
100.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EcheLoN_

    Eğer sizde radyo uygulaması varsa 5 aralık yazılimındasındır..güncelleme yüklerseniz radyo silinir..
    Volte alt yapısı tamir edilmiş fixlenmiştir..

    Güncelleme bende de gözükmüyor çünkü
    Telefonu yeni aldım, yaklaşık 4 gün oldu. Gelen güncelleme ekranında RMX1971EX_11_A.16 güncellemesi yazıyor. Hem sizlere sormak hem de Radyo olayı yüzünden güncelleme yapmadım. Tavsiyelerini için teşekkürler. Dedikleri gibi güncelleme için Mart başını bekleyeceğim. Çünkü radyoyu çok kullanıyorum.

    Ayrıca telefon ile ilgili bir kaç söylemek istiyorum.
    - Kamerası çok güzel, özellikle gece çekimi muhteşem. Fakat led ışığı bana az gibi geldi. (ön kamerayı hiç denemedim, işim olmuyor çünkü)
    - Pili harika. Telefon Pazartesi günü geldi, gelir gelmez şarj ettim. Başka da şarja koymadım. bugün perşembe ve halen şarjı var. (Facebook whatsapp devamlı kullandım. telefonda oyun moyun yok. Sadece Arcore denemek için bir kaç oyun - program yükleyip kullandım, sildim.)
    - Bildirim ışığı olmaması çok kötü. devamlı telefonu kontrol etmek zorunda kalıyorum. Sürekli açık ekranı bulamadım.
    Realme 5 Pro [ANA KONU]
    bunun led ışık veren sistemi var mı? bildirim ışığı için.

    cevaplarınız için teşekkürler . . .




  • Ben de sizin gibi pilden memnun kaldım. Pazartesi gece yarısı full şarj etmiştim. Bugün sabah hala yüzde 19 vardı. Fotoğraftaki uçak modu simgesine takılmayın telefon hep 4g açık kullanıldı. Sabah işe gitmeden 10 dk şarja koyayım dedim o nedenle uçak moduna almıştım. Yüzde 15 olunca bıraktım kullanmayı. Bu ilk şarjı daha fazla zorlamadım.

    Realme 5 Pro [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 20 Şubat 2020; 14:56:28 >




  • Arkadaşlar nerden aldınız yada nerden almamızı tavsiye edersiniz.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Site hangi banka ve karta avantaj sağlıyorsa ondan aldık..
    N11 işbankası maximum mobil kampanyasından 50 tl puan yükledi..
    Ayrıca bende 200 lik indirim kuponu yüklü şuan

    Benden başka kimse.yokmu bu başlıkta kendimi yalnız hissettim bir an



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 20 Şubat 2020; 20:6:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    Direk size yazmadım. Genel olarak yazdım isteyen cvp versin diye.
  • En uygun çek.kullanmazsaniz hepsiburada mobil uygulamada yeşil renk 1699 TL idi.Çek ile alırsaniz worls kartınız var ise 1699-75 TL ye alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    n11 de Cepekspress satıcında telefonu sepete ekleyip bekleyin.
    Bana bu şekilde 3-5 gün sonra 200 tl kupon yüklendi. Kupon sadece bu satıcı ve telefonda geçerli.
    Yarın kuponun son günü ne yapacağıma karar veremedim.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    N11 den aldım.
    20o TL kupon, ayrıca 14 Şubat da yaklaşık 50 TL indirim vardı. Hesaplı oldu.

    Yurt dışı garantisiz satanlar var. Onlara da bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rommy6719 kullanıcısına yanıt
    Bi deneyeyim. Tşk.
  • bien kullanıcısına yanıt
    Ekledim sepete bekleyelim bakalım. Almayı düşünüyorsanız kupon varken değerlendirin derim.
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    Ok. Tşk.
  • Realme türkiye ekibi, hardware plusta söyleşi yaparken bu 3 modele ek olarak bu yıl içinde 6 model daha türkiyeye giriş yapacağını söylediler. Benim yorumuma göre soru cevaptaki en net cevap buydu, Burdan herkese duyuralım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün mediamarkete gidip realme XT ile bu modeli biraz kıyasladım.Kendim 5 pro kullanıyorum aktif olarak.İphone 7den geçtim.Şunu söyleyerek başlamak istiyorum.Xt modeli bu cihazdan çok daha hızlı.Aynı işlemciyi kullanıyorlar ama ramin 8 gb olması ve sanırım color OS 6.1 sürümünü kullanması baya farkettirmiş.Ekran zaten amoled burda farkını belli ediyor.Kasa kalitesi kesinlikle daha iyiydi.Arka kamerada pek bir fark göremedim.Farkettiğim birşey daha var.Dokunmatik ekranı daha stabil ve duyarlıydı.Bu telefonda sanki bi lag varmış gibi hissediyorum arada.Onun dışında bu telefon 1600 TL fiyatlara satılırken kimsenin o modele 3 bin TL vericeğini düşünmüyorum.2200 TL rakamları ideal gibi.X2 modeli olsaydı durum değişirdi tabi.5 prodan ise fiyatının sonuna kadar memnunum.Android 10 ile şu arayüz hantallığını da üstünden atarsa bu fiyatlarda tek alternatif olacağı kesin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün aldım bu cihazdan ve daha elime geçmedi. Telefon konusuna hakim bir insan değilim ve bir şey sormak istiyorum. Eski telefondaki verilerimi bu telefona aktarmak istiyorum, bu telefonda verileri aktaracak bir özellik varmı yoksa smart switch gibi bir uygulamami kurma lazim? Değerli cevaplariniz için şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski telefonuna okey Google dedikten sonra "cihazımı kur" dersen işlem başlar. Yönergeleri takip etmen yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu bugün (21.02.2020) itibariyle bir haftadır kullanıyorum.

    Öncelikle bu telefonu alma amacım öncelikle fotoğraf kalitesi ve fiyatıydı. Bu anlamda beni tatmin ettiğini belirtebilirim. Bir diğer tercih nedenim ise çok fazla bilinen bir marka olmamasıydı. 2017 Mayıs ayında Xiaomi Mi5S aldığımda forum dışında kimse bilmiyordu ve birilerinin elinde görmek mümkün değildi. Bu anlamda kimsenin pek bilmediği kullanmadığı marka ve modelleri kullanmayı seviyorum.

    Telefonu öncelikli kullanım amacım "iş". Gün içerisinde ortalama 2 saat görüşme, bolca whatsapp (whatsapp web) yazışması, fotoğraf alıp gönderme, konum paylaşma vb, çokça bankacılık uygulamalarının kullanımı. Sonrasında sırasıyla fotoğraf ve video çekimi, twitter ve tarayıcı üzerinden belirli sitelere erişim. Bunun haricinde telefonla çok fazla işim olmuyor.

    Tüm bunlara bakınca fiyat performans ürünü marka ve modelleri değerlendiriyordum. Mi5S'te yaşadığım sıkıntıların en büyüğü sensör problemiydi; yakınlık sensörü düzgün çalışmadığı için görüşme sırasında ekran açılıyor ve çoğunlukla telefon başına buyruk hareket ediyordu: arama sırasında arama yapmaktan tutun, görüşmenin sonlandırılmasına kadar... Bu yüzden sonraki alacağım telefon Xiaomi olmayacaktı. Huawei, oppo vb markaların fiyatları da malum. Bu cihazları alamamaktan ziyade tercih hakkımı almamaktan yana kullanıyorum.

    Telefonu aldıktan sonra pişman olmadım değil, en büyük nedenlerden birisi @Rapidos'un da sıklıkla belirttiği "yavaşlık" sorunuydu. Yani yavaşlıktan kastım aslında bir hantallık var. Bıraksalar koşacakmış da arkadan yakalayıp bağlamışlar ve koşmasına engel olan bir şeyler var. Ancak bazı düzenlemelerle bunun üstesinden gelebildiğimi (veya alıştığımı) söyleyebilirim. Şu an için bir sıkıntım yok.

    Bu cihazı alacaklara en büyük tavsiyem çok büyük beklentilerle almasınlar. İhtiyaçlarını belirleyip ona göre karar versinler. Aldıktan sonra da diğer cihazlarla karşılaştırmasınlar. Bu telefon kendi sınıfında bence çok uygun bir ürün. Bu fiyat aralığında alabileceğiniz telefonlar belli.

    Telefonun piline gelince benim kullanımıma göre iki tam günü çıkartıyor ki bana göre oldukça iyi bir süre. aşağıda ekran görüntüsünü ekliyorum.

    Realme 5 Pro [ANA KONU]

    Kullanım olarak pratik olduğunu düşünüyorum. Mesela sanal tuşlar olmadan hareket ile kullanıyorsanız eğer geri gitmek için ekranı kaydırırken biraz daha bastırıp çekerseniz bir önceki kullandığınız uygulamaya geçiyor, aynısını sanal tuşlarda geri tuşuna basıp kaydırdığınızda bir önceki uygulama ile o an açık olan uygulama arasında geçiş imkanı (TV kumandalarında izlediğiniz ve bir önceki izlediğiniz kanal arasında geçiş yapan "Recall" tuşu gibi düşünebilirsiniz) sağlıyor ki bence gayet kullanışlı bir özellik.

    Smart Asisstant'ın ise kullanışlı olduğunu düşünüyorum. İlk başta gereksiz gibi gelse de rastgele özellikleri ekleyince kullanmaya başladığımı farkettim.

    Toparlayacak olursak bu telefon sınıfına ve fiyatına göre bende iş görür. Bunun yerine başka bir markayı alsaydım onu da kullanabileceğimi düşünüyorum ancak bu cihaz "benim" için f/p cihazıdır. Biz tüketiciler olarak birinci önceliğimiz paramızı cebimizde tutmak olduğuna inanıyorum. Yoksa aldığımız cihazlar üç aşağı beş yukarı aynı buradaki en önemli değişken ise beklenti. Beklentinize göre karar verirseniz en doğru ürünü satın almış olursunuz.

    Sormak istedikleriniz, denememi istediğiniz özellikler olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Farklı dillerdeki kaynaklar için de yardımcı olabilirim. Cihazı tanıdıkça buradan paylaşmaya çalışacağım.

    Bir kaç fotoğraf örneğini de paylaşayım.

    Realme 5 Pro [ANA KONU]


    Realme 5 Pro [ANA KONU]


    Realme 5 Pro [ANA KONU]

    Düzenleme: Fotoğraflar ve ekran görüntüsü eklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pileki -- 21 Şubat 2020; 11:43:40 >




  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cevap için teşekkürler. Eski telefona bunu yaparken yenisine de bir komut verecekmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trojana

    Merhaba, cevap için teşekkürler. Eski telefona bunu yaparken yenisine de bir komut verecekmiyim?
    eski telefona bunu yaparken, yeni telefonla bluetooth üzerinden olmazsa aynı wifi ağı üzerinden eski telefon kendisi bağlantı kuracak. yeni telefona sadece kod ve onay gönderecek. telefonlar kendi arasında bu işi yapıyor. (eğer ikisi de android ise)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanahmet -- 21 Şubat 2020; 15:2:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rommy6719

    Yeni güncelleme bende görünmüyor.İlk gelen güncelleme mi

    Alıntıları Göster
    Benim ilk yaptığım güncelleme. RMX1971EX_11_A.16
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.