Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
27
Favori
201.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __nikolaus__

    MiA3 alınmaz abicim 720p ekran nedir 2019 da? Ayrıca saf Android bircok kişiye hitap etmez inanılmaz boş geliyor telefon.

    Cc9 güzel cihaz aslında ama tr ye gelmez.
    9cc çinci hasan bahar satıyordu. 2250 demiş 6/128 modeline, fena cihaz değil aslında ama malum geçende uzun uzadıya tartışıldı bu mevzular ama reklam muhabbeti can sıkıcı, mia3'ün bence en büyük artısı stock rom dolayısıyla reklam yok. Bu devirde 6.09 hatta 6.1 inçlik ekranda 720x1560 piksel işi can sıkıyor niye sıkıyor ? az biraz yakından bakacaksın haydaaa tırtık mesela en net onu simgelerde anlarsın yuvarlak ya testere gibi tırtık görebilirsin. 280 mi öyle bir ppi değeri vardı yanılmıyorsam biraz yakından belli eder. Ama yok normal takılırsan sıkıntı olacağını sanmam, neticede amoled ekran dandikte değildir.




  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Ekran kısmında hiç bir telefonda çok büyük beklentim olmadı 720 p ekranın sd 675 işlemci ile 4030 mah bataryada iyi iş çıkaracağını düşünüyorum bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carnageous kullanıcısına yanıt
    Piyasaya çıkalı 7 yıl, ben kullanamaya başlayalı 6 yıl olacak bir cihazım var hocam. Yarışalım mı?
    Bir de eğer şimdikinin pilini değiştirebilirsem birkaç yıl daha kullanmayı düşünüyorum. Olmazsa diye buralarda takılıyorum. :D
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Televizyonum 4K, pc zaten kullanmıyorum, artık hdr içerikler üretilirken telefon sebebiyle bu içeriği 720p izlemek istemem amazon 1080P, netflix 4K ya kadar içerik sunuyor, maalesef 720p nin devri çoktan bitti. MiA3 isterse 1500 tl ye çıksın yüzüne bakmam o derece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Kendi kullanımımdan size örnek vereyim. 4k 49 inçlik tv kullanıyorum. Bunu da 2 metre mesafeden izliyorum. Önünde konsolda oyunu oynuyorum envai çeşit 4k film vs izliyorum. Ama 49 inçlik bir ekran bu ekranı fiziki olarak zaten yakından tamamen izleyemezsiniz. İnsan gözünün de bir sınırı odaklanma alanı var yakınlaştıkça görüntü büyüyor ama tamamen ekrana odaklanamıyorsunuz. O yüzden bu tv mesela 2 metreden izliyorsanız veya 3 metre 1080p olmasını çok dert etmiyorsunuz çünkü uzaktasınız pikseli göremiyorsunuz. Ama elinize mesela bir tablet alın ipad 2 örneğini vereyim, ekranı 1024*768 piksel 9.7 inç boyutunda ama bu tableti kullanırken o ekranda o piksel yoğunluğu az olduğu için ve cihaz taşınabilir olduğundan gözünüze çok batıyor. O yüzden zaten ne oldu ? apple retinaya geçiyorum dedi aynı boyutta gitti 2048*1536 piksele çıkarttı böylece ekranı çok rahat kullanıyordunuz ama ipad ekran gene büyük haliyle telefon gibi çok yakından kullanamazsınız gene gözünüz o kadar yakından tüm ekrana odaklanamaz.

    Göz demişken sadece 2 derecelik odaklanması var bu arada erkekler 160 derece kadınlarda 180 dereceyi görebilir. Ama işte dediğim gibi odaklanma fovea kısmında oluyor göz bebeği yani o da 2 derece ekran büyük yakınlaştıkça bütün ekrana odak kayboluyor, gayet normal. Bu pc ekranları içinde aynı mesela karşınızda atıyorum 23 inç monitör 1080p diyelim ama bakın karşınızda büyük bu ekrana gidip 20 cm mesafeden bakabilir misiniz ? baksanız bile oran orantısı yüzünden komple windows yada sistemi kullanamazsınız. Sadece bir yerinden bakabilirsiniz. Mecbur daha geriden tam ekrana odaklanmaya çalışırsınız ki o zamanda uzaklaştıkça çözünürlük yüzünden oluşan pikseli görememeye başlarsınız.

    Telefona geri dönersek eğer 5 inç 6 inç hadi 7 inç olsun ufak gene e haliyle telefonu 70 cm mesafeden 100 cm mesafeden kullanan var mı ? sanmıyorum. Genelde herkes max 30 40 belki 50 cm mesafeden kullanıyordur. Öbür türlü yazıları zaten nasıl okuyacaksınız ? oran orantı dedim ya ufak ekranda orantılanacağı için yazılar ufak olmak zorunda büyütürseniz de ekranın kullanılabilir alanından kaybediyorsunuz dahada ufalıyor. Mi a3 özelinde bence sıkıntı edecek çok büyük bir durum yok, ama bunu dert eden kesim de var. Sonuçta adam diyebilir ki ya benim telefonum bundan daha yüksek çözünürlükte zaten ? 3 4 sene önceki çözünürlük ne bu ? görüyorsunuz insanlar artık 3 mp'e 5 mp'e 8 mp'e ön kamerada burun kıvırıyor istiyorki 20 mp olsun 25 mp olsun vs. vs. o da biraz bu yüzden telefon işi malum bambaşka bir noktaya evrildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 18 Ağustos 2019; 17:56:47 >




  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Alan istediğini alsın ben onun polemiğini yapmıyorum. Örneklendirip anlatıyorum, onu da nasıl anlarsanız bilemem. 1900 lere bizim çinci hasan satıyor mi a3'ü yakında gelir her halde ?
    https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a3-review-1964p3.php Gsmarena'da bile yazmışlar.

    Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )


    '' So, did we notice pixelization? Yes, especially on solid colored backgrounds. What about jagged text? All the time? Are those deal-breakers? It depends! '' Diyorlar ki altta da yazmışlar evet pikselleşme var ama oyun performansı pil vs iyi demişler. Niye öyle tavıra girdiniz anlayamadım ama demek ki öyle bir tavır algıladınız kusurabakmayın niyetim öyle tavır değildi. Uzatılacak bir durum veya konu zaten yok. Benim açımdan sorun değil istediğiniz gibi konuşabilirsiniz bilgi alışverişi olacaksa sıkıntı yok. Yeter ki birbirimizi ezmeden kırmadan bu olaya girelim yoksa ezmeye kırmaya girerse o işin sonu yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 18 Ağustos 2019; 22:40:38 >




  • Arkadaşlar hepinizin saygı duyulacak düzeyde bilgisi olduğu aşikar daha fazla konuyu amacından saptırmasak. Çıkış noktası realme firmasının satışta yaşattığı belirsizlik ve bu belirsizlik nedeniyle insanların farklı modellere yonebileceği idi, ama iş mi A3 realme kıyaslamasina döndü burada kapatsak bu konuyu çünkü ne kadar uzarsa uzasin insanlar fayda maliyet bakımından kendisine en uygun cihazı seçeceklerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 Pro'nun arkasında 4 tane kamera olacakmış. Snapdragon 712 de var. Kamera hariç 3 Pro'dan pek bir farkı olmayacak gibi. 20'sinde tanıtım var. https://forum.donanimhaber.com/realme-5-in-fiyati-firma-yoneticisi-tarafindan-dogrulandi--139578563
  • Konuyu 2 kere şikayet ettim konu dışı iletiler yüzünden. Teşekkürler şimdi 3 olucak. 720p+ ve 1080p ekran karşılaştırması yaparsınız anlarım, mi a3 vs realme 3 pro dersiniz, eksilerini artılarını yazarsınız anlarım da dostlar konu dışına çıkıp birbirinize hakaret etmeseniz, konuyu kirletmeseniz?
  • @realmeturkey Hocam Yarın yani 19.08.2019 Pazartesi satış olacak mı ? Keşke Cumartesi Meizu Note 9 filan verseydim sipariş demem İnşaallah... Aldımı Realme olsun dedim kaç gündür validenin telefona el koydum pusuda bekliyorum realme için.. Tartışan arkadaşlar da göreceli kavramları tartışıyorsunuz gerek yok bunlara. Üst seviye kullanan birisine alt seviye kullanmak garip geliyor açıkcası bu bende böyle oldu. OnePlus 5 kullandım sattım sonrası cihaz almadım beni mutlu edemez OnePlus kadar dedim gel zaman 8 ay sonrası A101 de baktım 500 e GM5+ aldım uygun fiyat olunca ekranı FHD idi filan OnePlus kamerasını kurmuştum :) alışkanlıktan galiba şimdi onu sattım Realme gelecek diye 650 ye :D dedim kullanırım 27 si teslim tarihine kadar 19 unda cihaz elimde olur herhaldi dedim bu gidişle bu hafta bile olmayacak gibi . Gel gelelim çözünürlük kısmına Şimdi 2019 da telefon çıkarıp da FHD yerine HD+ (Mi A3 İçin) yapmaları garibime gidiyor hadi Amoled yapma IPS yap FHD olsun yani illa kısacaksan birşeyden. Ama kaldikı bunlar orta segment cihazlar işte... Birşeylerden kısmaları gerekiyor . 960 FPS var ama uygulamayla , Ekranı IPS , Mikro Usb , Pili Az gidiyormuş vs gibi arkadaşlar bunlar orta segment cihazlar ya eksikleri elbette olacak adamlar bir yerden kısmazsa nasıl kazanacak. Ben Xiaomi yi pek sevemiyorum bir sürü model çıkarıyor ürünlerine doğru düzgün güncelleme veremiyor en basitinden Mi6 zamanında OnePlus 5 ile arasında kalmıştım Mi6 da bir sürü sorun vardı vs güncellemesi bile konusulmuyor unutuldu ürün resmen. Reklam olayı ayrı kanser etmişti hele bide Türkiye olayında Evofone olayı.. Yurtdışında ürünler ucuzlarken bizde zam yapıyorlar vergileri bahane ederek. BBK Grup ( Vivo-OPPO-OnePlus ) dan OnePlus ın gelmesini istiyorum nedense kamera olayını da bi tık düzeltirlerse / ön kamerada kalite daha da artarsa çok güzel olur. 2020 de Vivo gelmeyi düşünüyordu ülkemize Vivo Türkiye genel müdürü belli deniyordu , Realme de geliyor , OPPO zaten geldi . OnePlus gelir de İnşaallah seneye Realme yi anneme veririm bende OnePlus 8 Pro alırım :) / Hayaller Hayatlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmark -- 18 Ağustos 2019; 21:46:45 >




  • Umarım yarın inceleme videoları düşer. Youtube de hep hintlilerin incelemeleri var hintli ingilizcesinide anlamadığım için pek fikir sahibi olamadım. Telefon alma arefesindeyim şuan Redmi Note 7 yi kronik sorunlarından dolayı eledim şuan Galaxy A50 ve Realme 3 Pro arasındayım. Aslında biraz daha sıkıp Mi 9t alabilirim ama Miui arayüzünü pek beğenmediğimden kararsızım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.