Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2074. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.543
Cevap
90
Favori
1.244.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox

    Takım kesinlikle geçen seneden daha derli toplu ama gol yollarında hala büyük sıkıntılarımız var.Her gol atamadığımız dakika taktik gereği yemeye bir o kadar yakın oluyoruz.Benzeme istediği kadar formda olsun en iyi hali bile bizim 3-4 gömlek altımız.Yani gol sorununu siz düşünün.Benzema dışında da gol atabilecek bir oyuncumuz yok işin kötü kısmı, ramos 2. sırada gol sıralamasında

    2 senedir bu yönde bir transfer gelmemesi büyük başarısızlık gerçekten.2 seneyi de geçtim 5 senedir hep aynı tip gol oranı düşük asist oranı yüksek hücumcu alıyoruz.Ronaldo varken anlarım bütün gol yükünü tek başına sırtlıyordu ama o gidince de aynı düzen devam etti.

    Bu transfer sezonunda malum salgın dönemi yüzünden fazla bütçemiz olmayacak ama tek kurşunumuz bile olsa Lewa/Haaland/Martinez'den birini almak zorundayız.Hatta Martinez bile gol sorununu çözmeyebilir, direk Lewandowski'yi alıp en azından 3 sene kafa rahat izlemek istiyorum.
    Haalandi bu yaz birakmazlar, seneye olabilir.Lewandowskiyi 2018de Perez baskan almak icin her seyi yapti, alamadi.2023e kadar sozlesme yeniledikten sonra, imkansizdan ote.Martinezi alabilirsiniz.Barcanin onu alacak parasi yok.Lakin, ben Realin yerinde olsam, ust duzey bir kanat alirdim.Realin sorunu, skor uretememek.

    Bu sezon ligde 31 macta 59 golunuz var.Mac basi 2 bile degil.Benzemanin 17 golu var.Bence, fena sayilmaz.

    Hazard 1, james 1, Bale 2,Vinicius 3,Rodrygo 2,Asensio 1,isco 1,Vasquez 2.

    Toplamda 13 gol.Hucumda oynayan 8 topcudan 13 gol katkisi almissiniz.Cok cok az.Bence, 59 golde kalindiginin temel sebebi de bu.Bence, Realin 2 tane ust duzey kanada ihtiyaci var.Ya da asiri skor ureten bir kanat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 25 Haziran 2020; 5:13:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Paşayla ayni fikirdeyim.Salahi ne yapip, ne edip almamiz lazim.Dar alanda etkili, bitirici, dikine iyi gidiyor.Tam bizlik kanat forvet.
  • Ben skorer kanat eksiğimiz de var alabiliyorsak hem world class bir forvet hemde world class bir kanat alalım ama alamıyorsak sadece forvete de razıyım.

    Salah konusuna gelirsek, ben alınmasını istemem o takımda bizi isteyen Mane gibi bir oyuncu varken hele hiç istemem.Eğer bir kanat forvet alınacaksa bence bu Mane olmalı, Liverpool'da oyun sıkışınca Salah değil mane çıkıyor sahneye.Salah'ın geçen sene ile bu sene performansı olarak arada büyük uçurum var Liverpool gibi futbol fantaziklerinin yoğun olduğu bir klupte bile eleştiriliyor.Salah gidip Sancho gelirse göbek atarlar.
  • Salah son derece şovmen ve zor anlarda ortadan kaybolan bir tip.O yüzden hiç gereği yok.Bu takımın alacağı iki isim belli Haland ve Mbappe

    Bunlar olmazsa da Ben Mane Harry Kane tercih ederim Hazard Mane Kane ile kontra futbolu da oynayabilir Zİdane seviyor kontrayı
  • keske citynin cezası kesinlesse de de bruyne ayrilmak istedigini aciklasa. modricle vedalasip de bruyne almak cok iyi olurdu. modric hala zaman zaman cok ust duzey oynuyor iste ama zaman zaman. haliyle yas 35 oldu. bize cogu zaman ust duzey oynayacak adam lazim. modrice guzel bir veda yapip de bruyne'yi onun yerine monte etmek cok guzel olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    keske citynin cezası kesinlesse de de bruyne ayrilmak istedigini aciklasa. modricle vedalasip de bruyne almak cok iyi olurdu. modric hala zaman zaman cok ust duzey oynuyor iste ama zaman zaman. haliyle yas 35 oldu. bize cogu zaman ust duzey oynayacak adam lazim. modrice guzel bir veda yapip de bruyne'yi onun yerine monte etmek cok guzel olurdu.
    En iyi ihtimalle, cezalari 1 yila iner de, Kdb ayrilmak istese bile City birakmamak icin her seyi yapar.

    City, zor kulub.Sane gecen seneden beri ayrilmak istiyor.3 kez yeni sozlesme onerdiler, ucunu de reddetti.Ayrilmak istedigini yeni kabul ettiler.Munih, gecen sene 120 vermeye raziydi.Bir anda 150 istemeye basladilar.Satmak zorunda degiliz, 150yi verin, yoksa keyfiniz bilir mesaji vermek icin oynattilar ve sakatlandi.

    Yoneticileri, City muhabirlerini toplayip, 150den asagisini kabul etmiyoruz falan diyordu.Munihin de Sane hakkinda basina aciklama yapmasi yasakti.Kovac hoca, aciklama yapinca, Munih yonetimi Kovaca ozur diletti.

    Kdb, ayrilmak istiyorum dedi diye bunlar Kdbyi satmazlar.Perez baskani, hayattan bezdirirler.Adamlar, kimse Citynin yildiz topcusunu alamaz mantiginda hareket ediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Inter'in 40 milyonluk Hakimi teklifi kabul edildi. Inter oyuncuyla görüşmelere başladı - Di Marzio
  • intere gideceğime dortmundda kalırım umarım kabul etmez görüşmeyi yazık olucak çocuğa
  • Real Madrid'in fikstürü

    ✈️ Espanyol (20.)
    🏠 Getafe (5.)
    ✈️ Athletic Bilbao (9.)
    🏠 Alaves (15.)
    ✈️ Granada (10.)
    🏠 Villarreal (6.)
    ✈️ Leganes (19.)

    🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    Real Madrid'in fikstürü

    ✈️ Espanyol (20.)
    🏠 Getafe (5.)
    ✈️ Athletic Bilbao (9.)
    🏠 Alaves (15.)
    ✈️ Granada (10.)
    🏠 Villarreal (6.)
    ✈️ Leganes (19.)

    🙂
    Şampi...
  • Hava ne kadar güzel ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Bilbao maçları zor Villareal de yıllardır bize hep ters geligyor
  • Önümüzdeki 2 hafta çok önemli.Barçanin zor maçlari var.En az 2 puan kaybettikleri takdirde, ligi aliriz.Yoksa, biz bu fikstürde 3-4 puan kaybederiz.
  • ilk golü real yer gibi dk 24 hazard leş atıyo.
  • kroos dk 40 öyle bir pas attıki harikaydı ama hazard ezdi yine :(
  • Benzema müthiş asist be.
  • benzemanın sırtı ağrıyo artık helal olsun
  • Benzema ne yaptın abi ya? O neydi öyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzema arkasindan bakti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • real bu yıl ligi alırda, barçada keşke cl alabilse ama çok zor bu hocada da iş yok barça kupasız kaparsa zaten yollarlar yeni yıl farklı hoca giriş, realde alternatif oyuncu çok uyuyor hepsi etkili bizde o yok messi ile çok açık kapatıyoruz. gidip grizman gibi beton adam alıyoruz şaka gibi real vinicus ve rodrigo gibi çok iyi hızlı oyuncular alıyor..real transferleri iyi yapıyor..bale dışında.

    bu saatten sonra real şampiyon olamazssa yuh derim
  • 
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.