Şimdi Ara

Real D 3D Film İzlemenin Yolları!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evet bu soruma cevap arıyorum. Panasonic 3D tv ve avtive shutter gözlüğüm var. Gerçek 3D film izlemek istiyorum ama internetten indirerek... Bunu nasıl yapabilirim? Her yerde karşıma tek bir cevap çıkıyor. 3D uyumlu player ve blu-ray disc... İşin içine BD girince orjinal film mi almak gerekiyor yani? Nedir anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Oynatıcı olarak ps3 almayı planlıyorum.



  • 3d bluray disk oyanatıcam diyosan ps3 ideal. fakat internetten indirip mkv bluray iso gibi 3d dosyalarıda oynatmak istiyorum diyosan 3d destekli bir medya oynatıcı alman gerekiyo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wadowada

    Arkadaşlar evet bu soruma cevap arıyorum. Panasonic 3D tv ve avtive shutter gözlüğüm var. Gerçek 3D film izlemek istiyorum ama internetten indirerek... Bunu nasıl yapabilirim? Her yerde karşıma tek bir cevap çıkıyor. 3D uyumlu player ve blu-ray disc... İşin içine BD girince orjinal film mi almak gerekiyor yani? Nedir anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Oynatıcı olarak ps3 almayı planlıyorum.

    O seçenek en iyi kalite için gerekli. Interneten half sbs (yanyana) filmleri indirebilirsiniz ancak full sbs ler şu an tvlerde çöz. olarak desteklenmemekte. Gerekli tüm bilgiler tv ve projeksiyon samsung c750 offsuz pufsuz konusunda mevcut. Yada 3d bd isoları boş bir Bluraya yazdırıp ps3 ve 3d destekli bluray oynatıcılarda oynatabilirsiniz.
    Diğer olasılık bilgisayar kullanmak. 3D BD iso için deamon tools + powerdvd 10 ultra mark 2 versiyon 23.25 ve üstü ile uygun ekran kartı olmak şartıyla (nvidia 5xx, ati-amd 6xxx serisi) hdmi 1.4 kablo ile izlenir. aynı program ile sbs lerde izleniyor. Half sbs de Altyazılar problemli sadece. 3D subtitler ile çözülüyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.