Şimdi Ara

RC Car(Drift)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Drift icin sifir RC Car alacam arkadaslar.Trabzonda nerde bulabilirim boyle kaliteli bir arac?



  • Mecbur netten veya sahibinden bulacaksın işin biraz zor baya arastırman lazım
  • Maverick strada tc kargo dahil 290 tl. Pratikev.com da . Alman gereken sadece bir çift drift lastiği. 20 liraya var onlarda. Daha uygunu yok şu anda boşuna arama. İkinci el kesinlikle tavsiye etmem sıfır al. Ne kadar temiz denilirse denilsin dışarda kullanıldığı için kepte çatlak şaside çizik bir sürü sorun oluyor.
  • Hocam sana aşağıda 2 tane link veriyorum. 2. link Türkiyede prof olarak rc driftle ugrasan bir site yarısmalar v.s oluyor orada her türlü paylasım yardımlasma var orada arastırma yapabilirsin.1. sitede kıbrıstan satıs yapan ve piyasada en uygun ve en ideal drift araçlarının satıldıgı yer.Sana tavsiyem arkadasın dediği stradetc den kacın bu iş bir hobby ve bunun seni sinir etmemesi lazım piyasada strada tc v.s bazı araclar var onların parca sıkıntısı var.sen dediğim forum sitesine bak orada asıl cevabını bulacaksın.
    TIK-1
    TIK-2




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Woxayd
    Hocam sana aşağıda 2 tane link veriyorum. 2. link Türkiyede prof olarak rc driftle ugrasan bir site yarısmalar v.s oluyor orada her türlü paylasım yardımlasma var orada arastırma yapabilirsin.1. sitede kıbrıstan satıs yapan ve piyasada en uygun ve en ideal drift araçlarının satıldıgı yer.Sana tavsiyem arkadasın dediği stradetc den kacın bu iş bir hobby ve bunun seni sinir etmemesi lazım piyasada strada tc v.s bazı araclar var onların parca sıkıntısı var.sen dediğim forum sitesine bak orada asıl cevabını bulacaksın.
    TIK-1
    TIK-2

    2.link açılmıyor. 1. Linkteki sitede fiyatlar güzel. 2.4ghz lrp a2 stx pro kumanda 93 tl. Alıcısı 45 tl. Aracımdaki sorun kumanda veya alıcısındaysa buradan sipariş veririm artık.




  • Hocam şurdan tekrar deneyin.
    try.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.