Şimdi Ara

Rb Leipzig Taraftarları Szoboszlai Leipzigte (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
896
Cevap
0
Favori
21.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wirlebendichh

    Başarılar

    Tesekkurler.


    Size de basarilar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 3 Ekim 2020; 19:33:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun, Nkunkunun Leipzig icin ne kadar onemli oldugu bir kez daha goruldu.Gecen hafta, Leverkusen karsisinda ilk 11 baslasa, o maci da kazanirdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyon avroya Kluiverti kiraladik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi sartlar saglanirsa, Kluivertin 20 milyon avroya zorunlu satin alma opsiyonu varmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Augustin, bosman olarak Nantese transfer oldu.Leedsi Fifaya sikayet edecegiz.Lakin, gec kalinmis bir hamle.Coktan Fifaya gitmeliydik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocakta Szoboszlainin transferi mumkunmus.Gelirse, acayip mutlu olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New York Red Bulls midfielder, Caden Clark (17), has a clause in his recently signed contract that will see him join RB Leipzig in 2022. [@Extratime] #RBLeipzig #RBNY

    Salzburg, Szoboszlai yerine transfer yapti.Ocakta gelecek sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lideriz.Lakin, memnun degilim, hala Hwang ve Sørlothu takima monte edemedik.Rotasyonda bile katki vermiyorlar henuz.

    Olmo, sezona iyi basladi.Bence, bu sezonki en buyuk transferimiz.Forsbergte bu aralar formda.Bireysel becerisi ve yaraticiligiyla kucuk takimlara karsi buyuk koz.Yine de Olmo ve Forsberg sampiyonluk icin cok yetersiz kalir.Hwang ve Sørlothun ciddi katkisina ihtiyacimiz var.Devre arasinda da Szoboszlaiye.Sørloth takima adapte olamazsa, Dakaya da.Aslinda hic Sørloth riskine girmeden Dakayi alacaktik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haidara,Adamstan sonra, Kampl da sakatlanmis.Klostermann, ilk yariyi kapatti.Mukiele, sakat.Laimer, sakat.Sabitzer, birkac antremanla maca cikacak.Hwang ve Sørloth, takima henuz uyum saglayamadilar.

    Sen ne sansli takimsin, M.United.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 25 Ekim 2020; 22:7:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upamecano ManU kazansın diye elinden gelen yaptı maç boyunca. Yine de ilk 2 goldeki ofsaytı hiçe sayarak hakemler maçı doğradı bile.

  • Bugün yağmur da yağmıyordu the yargı machine hocamdan bahanelerini bekliyoruz.

  • United, bizi cok kotu zamanda yakaladi, yenilgi bekliyordum, lakin, boylesine bir yenilgi beklemiyordum.Bu skor, Nagelsmann hocaya yazar.1-0dan sonra yaptigi degisikliklerle ortasahayi bosaltti.Boyle bir skorun olmasina neden oldu.Ligde lideriz, cunku, kolay bir fiksturumuz vardi.Hala Hwang ve Sørlothu takima monte etmedi.Forsberg ve Poulsenle bizi her buyuk macta 9 kisi oynatiyor.

    Umarim, hem Nagelsmann hoca hem de yonetim bu mactan gerekli dersleri cikarir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunku macin M.United icin olcu oldugunu dusunmuyorum.ilk 11in yarisi sakat bir takimla oynayip, Nagelsmann hocanin klasik ya herro ya merro taktigi yuzunden farkli kazandilar.Hoffeinheim zamani da ortasahayi bosaltip, kazanmak icin riskler aliyordu.Laimer,Haidara ve Adams sakat oldugu icin bu kez kendini asti.

    Yonetimin tek derdi, altyapidan topcu cikaramamak.Werner ve Schickin yerini doldurdular, tek derdimiz altyapidan topcu cikaramamak kaldi.Krauß, seneye gelir, rotasyonda yer alir.insallah, bu yenilgiden gereken dersler cikarilir.Sørloth ve Hwang takima monte edilmeliler.Sørloth bekleneni veremezse, devre arasi Daka hamlesi gelmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 29 Ekim 2020; 15:10:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sörloth yıllık 3.5k alıyormuş.Bu adam Trabzondayken 1.5k ya oynuyordu.Neden bu kadar yüksek maaş vermişler anlamadım doğrusu bundan çok daha azını teklif etseler Sörloth yine gelmeyi kabul ederdi.

  • M'gladbach, bu sezona oldukca formsuz basladi.Yoksa, skor daha farkli olabilirdi.Nagelsmann hocanin Poulsen ve Forsbergsiz bir ilk 11de artik israr etmesi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SportBilde gore, Szoboszlainin Leipzige Ocakta transferi 20 milyon avro+bonuslar+gelecek satistan pay karsiligi bitti.Lakin, Leipzig yerel basinina gore, transfer henuz bitmedi.

    Olmo, Upamecano ,Nkunku ,Angelino ,Laimer, Konate,Klostermann, Sabitzer , Haidara und Mukieleye yurt disindan teklifler varmis.

    Realin Olmoyu istedigi ve 40 milyon teklif ettigi soyleniyor.Szoboszlaiyi Olmo yerine alacagimizi iddia ediyorlar.

    Daka
    Nkunku Szoboszlai Olmo
    Laimer Sabitzer
    Angelino Gvardiol Konate Mukiele
    Gulacsi

    Bu kadroyu kurabilirsek, hem ligde hem de SLde rekabetci oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 11 Kasım 2020; 16:40:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patson daka dan cok heyecanliyim. umarim basarili olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar shorlota tam 90 dakika fırsat vermediler yahu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • korelinin tırışka çıkacağı çok belliydi, haalandı alamadık adam uçuyor bari koreliyi alalım diye kazığa oturdular. werner varken bile bitiricilik sorunu olan takıma avusturya liginde bile 10 golü zor geçen adamı almak için üstün zeka olmak lazımdı ragnick gittikten sonra üstün zeka oldular sanırım. sahi ragnick ne adammış takımdan ayrıldı vizyon 1 ayda -190 oldu. şörlot patlar mı patladı mı bir şey demek için erken nagelsman hoffenheimde adamslzalai belfodil coelinton amelelerinden 30 35 gol katkısı almıştı, bu yıl olmasa bile seneye toplar. salzburgdaki macarı lieferingden beri izliyorum tempo sorunu vardı kanatta oynaya oynaya onu aştı aşacak *da* oyun tipi neredeyse nkunkunun kopyası (nkunkuya göre daha iyi frikik atıyor uzaktan daha iyi vuruyor)

  • Rangnick zamani da biz kotu transferler yaptik.Gecen yil, Lookman transferi buyuk fiyasko.EPLde gol atamamis, sadece 601 dakika sure almis topcuya 18 milyon verdik.Cunhaya guvenmeliydik.Lookman yuzunden, Cunhayi da kaybettik.Bugun, H.Berlin 50 milyon avro istiyor.Kramaricle birlikte, Wernerin yerini en iyi sekilde dolduracak 2 topcudan biriydi.Hwang riskini aldik, sonra gidip, Sørloth riskini aldik.Werner, Upa,Laimer ve Sabitzerle birlikte takimin en onemli 4 topcusundan biriydi.SLde yari final oynamamizda katkilari buyuktu.

    Yonetim de Korona yuzunden cimrilik yapti.Edouard ve Dembele pahali geldi.Schick icin Romanin istedigi parayi vermek istemediler.

    Poulseni Ocakta elden cikarmamak icin Haalandi Ocakta almadilar.Yaz transfer donemi icin istediler.Bugun, ileri hattimizda Cunha ve Haaland olabilirdi.Yonetimsel hatalar yuzunden, Hwang ve Sørloth oynuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.