Şimdi Ara

Razer Onza / Tournament Edition Gamepad ( İnceleme ve Kullanıcı Görüşleri ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
6.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2.xbox gamepadine ihtiyacım vardı, orjinal xbox360 kolu yerine onza tour. ed. aldım.

    -tahmin ettiğim gibi ps3te çalışmadı. ancak bendeki ps3 orjinal son sürüm fw. yüklü, cfw lilerde çalışma ihtimali olabilir çünkü internetteki eski yorumlarda çalıştığından bahsediyor, anlaşılan sony güncellemeyle gamepadin desteğini kesmiş. (ne de olsa kol üzerinde xbox logosu var)

    -uzun kablolu olması hem avantaj hem de dezavantaj. pil derdiniz yok, mesafe probleminiz de yok ama kablosuz konforuna sahip olmayan kolun bir de upuzun kablosu olunca iyice ayakbağı olabiliyor.(Böyle ekstra lüks bir alet, takıp çıkarılabilir kablolu olabilirdi, bu çıkarılan kablolar da yine iki tip (uzun/kısa) olabilirdi.

    -ergonomizi, gamepadin ele oturuşu hiç fena değil ama orjinal xbox360 konforunda değil.

    -analog ayarı -tebrik edilesi- güzel ve orjinal düşünce ancak analogları sıkıştırarak yapılan bu ayar bana güvenilir gelmedi, pahalı kol elimde kalabilir düşüncesiyle pek kurcalayacağımı sanmam.

    -aydınlatmalı a,b,x,y tuşları yine şık. Garip tarafları tuşlar neredeyse dokunmatik. Basıldığında mekanik olarak neredeyse aşağı inmiyor.(xbox360 tuşu 2 mm iniyorsa,onza 0,5mm iniyor) bastığınızı altta minik switchten gele sesle anlıtorsunuz.

    -RT/LT tuşlarının dışbükeyliğini iyice abartmışlar, bu sayede rahatlıkla analog tuşlar hassas bir şekilde kontrol ediliyor.

    -Birbirinden bağımsız D-Pad tuşları, kolda yönlendirmenin sadece sol analogla yapılacağı düşünülerek yapılmış, çünkü bu tuşlarla çaprak gitmek çok zor(aslında sağa sola gitmek de zor çünkü bayağı sertler.) Her ne kadar adı yön tuşu diye geçse de bu kolda yardımcı tuş olarak kullanım için tasarlanmışlar. Aslında doğru bir düşünce çünkü xbox tipi sol analog yukarda olan gamepadlarde d-padi (birleşik dahi olsa) kullanarak yönlendirme yapmak zor çünkü d-pad sol baş parmağa uzak kalıyor. PS3 tipi kollarda zaten d-pad elinizin altında zaten kullanmak kolay, ayrıca uzakta olsa da sol analoğu kullanmak da zor değil çünkü anağun yüksekliği var bu sayede kullanım kolaylığı sağlıyor. Tabii yine de xbox tipi analog yukarda olan kadar rahat sayılmaz.

    -Kol Xboxda sorunsuz çalışıyor PC tarafına gelirsek, gamepaadin yazılımı, driverı vs. yok.(kutuğu içeriği de zayıf bu arada gamepad/kitapçık/etiket) Bu tür bir gamepad için bir konfigürasyon yazılımı fena olmazdı. PC ye taktığınızda kolu direkt xbox360 controller olarak tanıyor.

    -RB/LB nin ünene birer ektra tuş koymuşlar ama elinizde pc yazılımı olmadığından bu tuşlara yeni atama yapamıyorsuz. Sadece mevcut tuşları bu tuşlara atayabiliyorsunuz. Yani sağdaki tuşa X, soldakine A tuşunu atayabilirsiniz. Zaten bu tuşlar varken elde yerlerine alışıkken gereksiz olmuş gibi görünse de bir kaç fayddası olabilir. Örneğin RT/LT tetiksiz kullanmak gereken oyun larda bu tuşlara rt/lt yi atayarak daha iyi sonuç alınabilir.

    -start-back en alta atılmış. (çok kullanılan tuşlar olmadıklarından ayak altında olmasınlar da nerde olursa olsunlar.)

    -Toparlayacak olursak gamepad güzel.(Zaten 150 küsür lira olan ektra lüks tüketime giren gamedin güzel olmaması düşünülemez) Ancak kesinlikle fiyat/performans ürünü olmadığı gibi fiyatını hakeden bir gamepad de değil. Tek kol alınacaksa wireles xbox360 gamepadi tercih edilmeli, Onza ise bütçe yeterli ise denemek için alınabilir sadece. 120 tl civarı olsaydı alınabilir gamepad derdim ama fiyat gerçekten çok çok fazla.

     Razer Onza / Tournament Edition Gamepad ( İnceleme ve Kullanıcı Görüşleri )


    -Kullandığım tüm gamepadleri karşılaştırarak puanlarsam;

    XBOX Wireles Controller 9/10
    + Kusursuz ergonomi(Ele tam oturan gamepad, iç bükey analoglar başları, uzun tetikler vs.)
    - Biraz Ağır, D-Pad fazla kullanışlı değil,Usbden şarj olamayan standart kol)

    Razer Onza Tourn. Ed. 7/10
    + Kusursuza yakın ergonomi (Çok uzun tetikler, ayarlanabilir analogl sertliği)
    - Kablo, Aşırı yüksek fiyat, PC yazılımı yok.

    Logitech F710 7/10
    +Hem xinput hem de directinput desteği.(Bu sayede PC tarafında hem xbox kontroller gibi kullanılabilir hem de tuş ataması yapılabilen başka gamepad gibi de kullanılır). Kablosuz olarak PS3te de çalışıyor.
    -Oldukça ağır(Titreşim motorları, pillerle birleşince gamepad dambıla dönüşüyor) RT/LT çok güdük RB/LB de küçük. Ergonomi idare eder.

    Logitech Chillstream 6.5/10
    +Xbox kolunun PC tarafındaki kablolu alternatifi. Xbox gamepadi kadar olmasa da ergonomisi idare eder. sadece xinput desteği var, PC xbox kontroller olarak görüyor. Diğer kollardan ayıran en önemli özelliği titreşim yerine soğutmasının olması. özellikle yaz aylarında bu özellik paha biçilemez hal alıyor
    - RT/LT F710 gibi güdük RB/LB küçük. PS3te çalışmıyor, Xboxta da çalışmıyor.

    PS3 DS3 6/10
    -Ne yazık ki Sony gamepadini ps1 den bu yana geliştiremedi. Eli rahatsız eden hatta acıtan ergonomi. Parmaktan kayan ve tetik mesafesi düşük R2/L2 tuşları. Dış Bükey analoglar.
    + Kullanılabilir D-Pad, hafif. sinaxis, Usb şarj olanağı.




  • @yavuzdesign

    oncelikle ellerine saglik :)

    yazdiklarinin coguna hak veriyorum fakat 7/10 puan aliyorsa Onza, F710 un daha dusuk puan almasi gerek diye dusunuyorum.

    150 tl edecek bir gamepad oldugunu dusunmuyorum acikcasi f/p kesinlikle degil ama bu fiyatlarda olmasi tamamen distributorler ile alakali. kar orani fazla.

    + eklemek istedigim benim gibi hor kullanirsaniz analogu yipratabilirsiniz :) ayrica analog hassasiyeti en dusuk veya en yuksek yapmayin tavsiyem, bir sure sonra toz girip sikistirabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @yavuzdesign

    Çok güzel değerlendirme olmuş hocam.
    Yalnız f710 ve 360 wireless kullanan biri olarak benim de eklemek istediğim birkaç şey var.



    XBOX Wireless Controller
    + Sol analog çubuğun yukarıda olması sayesinde gamepad'i tam kavrayabiliyor ve hakimiyetin sizde olduğunu hissediyorsunuz. F710'da aşağıda konumlandırılmış olması F710'un eksi yönüdür ayrıca.
    + Gecikme süresi çok düşük ve kablosuz olduğunu hiç hissettirmiyor.
    - Malzeme kalitesi iyi olsa da kısa sürede eli terletebiliyor. Bunun nedeni de ele tam oturması (aslında artı yönü) ve F710'da kullanılan kauçuk gibi bir malzeme kullanılmamış olması.


    Logitech F710
    + Malzeme kalitesi ve kauçuk kaplama. Bu sayede çok uzun süreli kullanımlarda bile terletme olmaması sağlanmış. Ergonomisinin çok iyi olmaması, ele tam oturmaması eksi yönü fakat, eli terletmemesine yardımcı oluyor.
    + Sağ ve sol analog çubukların Xbox controller'a göre daha geniş açıda hareket edebilmesi, özellikle yarış oyunlarında iyi performans sergilenmesini sağlıyor.
    + Titreşim açma/kapama ve "Mode" tuşlarının olması.
    - Sol analog çubuğun aşağıda konumlandırılmış olması sanki her an kayıp gidecekmiş hissi vermesi, özellikle TPS türü oyunlarda tam hakimiyet hissi vermemesi. Yalnız yarışlarda başarılı olduğunu söylemeliyim.
    - Gecikme süresi Xbox Wireless Controller kadar başarılı değil.
    - Wireless alıcısının başarısız olması nedeniyle alıcıyı ancak yüksek bir yerde, önünde engel olmayacak şekilde konumlandırmayı gerektirmesi.


    Ben her iki gamepad'i de PC için kullanıyorum ve birbirini tamamlayan yapıdalar. Yani yarış istersem F710 kullanıyorum. TPS, Spor ve platform türü için ise Xbox Controller..
    İlk başta F710 aldım. Daha sonra rahatsız olmasam da ergonomisinden ötürü Xbox Wireless Controller aldım. Amacım kusursuz gamepad'i yakalamaktı ama ne yazık ki bu Xbox Controller'la bile mümkün değil. Şu anda öyle bir ürün de yok!

    En iyisi bu şekilde kombine kullanmak olmalı. Bazen birinin başarısı diğerinin başarısızlığı oluyor..

    Kablolu hiçbir gamepad önermiyorum. Kablolu\Kablosuz, arada fiyat anlamında uçurum yok. Onza da başarılı gamepad olsa da kablolu oluşuna karşın fiyatı yüksek olduğundan önermiyorum.

    Umarım Gamepad almayı düşünen arkadaşlara faydası olur.




  • dün aldım bu ürünü hepsiburadadan süper xbox360 kendi kontrollerinden kat kat iyi
  • ben pc için xbox 360 controller for pc almıştım amacım sadece pes oynamak ama pes temeli ps3 kolundan geldiği için birleşik dpad e alışamadım bir türlü. topu alınca düz koşamıyorum bir türlü az önce gördüm bu onzayı tam benim aradığım kol dedim ama yukarıda okuduklarımdan pes için pek uygun değil gibi geldi?
    tüm sıkıntım resimdeki tuşlar onzada tuşlar tamamen ayrı ama pes oynanır mı acaba?
     Razer Onza / Tournament Edition Gamepad ( İnceleme ve Kullanıcı Görüşleri )

     Razer Onza / Tournament Edition Gamepad ( İnceleme ve Kullanıcı Görüşleri )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemunver
    ben pc için xbox 360 controller for pc almıştım amacım sadece pes oynamak ama pes temeli ps3 kolundan geldiği için birleşik dpad e alışamadım bir türlü. topu alınca düz koşamıyorum bir türlü az önce gördüm bu onzayı tam benim aradığım kol dedim ama yukarıda okuduklarımdan pes için pek uygun değil gibi geldi?
    tüm sıkıntım resimdeki tuşlar onzada tuşlar tamamen ayrı ama pes oynanır mı acaba?

    üstteki incelememde yazdığım gibi xbox tuş dizilimine sahip sol analog yukarıda olan kollarda D-Pad uzak kaldığından, kullanımı oldukça zor. Ayrıca Razer Onza da D-Padin ayrık tuşların basma mesafesi çok yüksek ve sertler, Yön duşu olarak kullanmaya uygun değiller. Sadece oyunlarda ayar, silah değiştirme vs. için kullanılabilirler.
    Sözün özü PESi sadece D-Pad ile oynayabiliyorsanız bu kol size göre değil...




  • anladım snoppye devam o zaman :) yada ssk panda stick..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DRACON1C

    @yavuzdesign

    Çok güzel değerlendirme olmuş hocam.
    Yalnız f710 ve 360 wireless kullanan biri olarak benim de eklemek istediğim birkaç şey var.



    XBOX Wireless Controller
    + Sol analog çubuğun yukarıda olması sayesinde gamepad'i tam kavrayabiliyor ve hakimiyetin sizde olduğunu hissediyorsunuz. F710'da aşağıda konumlandırılmış olması F710'un eksi yönüdür ayrıca.
    + Gecikme süresi çok düşük ve kablosuz olduğunu hiç hissettirmiyor.
    - Malzeme kalitesi iyi olsa da kısa sürede eli terletebiliyor. Bunun nedeni de ele tam oturması (aslında artı yönü) ve F710'da kullanılan kauçuk gibi bir malzeme kullanılmamış olması.


    Logitech F710
    + Malzeme kalitesi ve kauçuk kaplama. Bu sayede çok uzun süreli kullanımlarda bile terletme olmaması sağlanmış. Ergonomisinin çok iyi olmaması, ele tam oturmaması eksi yönü fakat, eli terletmemesine yardımcı oluyor.
    + Sağ ve sol analog çubukların Xbox controller'a göre daha geniş açıda hareket edebilmesi, özellikle yarış oyunlarında iyi performans sergilenmesini sağlıyor.
    + Titreşim açma/kapama ve "Mode" tuşlarının olması.
    - Sol analog çubuğun aşağıda konumlandırılmış olması sanki her an kayıp gidecekmiş hissi vermesi, özellikle TPS türü oyunlarda tam hakimiyet hissi vermemesi. Yalnız yarışlarda başarılı olduğunu söylemeliyim.
    - Gecikme süresi Xbox Wireless Controller kadar başarılı değil.
    - Wireless alıcısının başarısız olması nedeniyle alıcıyı ancak yüksek bir yerde, önünde engel olmayacak şekilde konumlandırmayı gerektirmesi.


    Ben her iki gamepad'i de PC için kullanıyorum ve birbirini tamamlayan yapıdalar. Yani yarış istersem F710 kullanıyorum. TPS, Spor ve platform türü için ise Xbox Controller..
    İlk başta F710 aldım. Daha sonra rahatsız olmasam da ergonomisinden ötürü Xbox Wireless Controller aldım. Amacım kusursuz gamepad'i yakalamaktı ama ne yazık ki bu Xbox Controller'la bile mümkün değil. Şu anda öyle bir ürün de yok!

    En iyisi bu şekilde kombine kullanmak olmalı. Bazen birinin başarısı diğerinin başarısızlığı oluyor..

    Kablolu hiçbir gamepad önermiyorum. Kablolu\Kablosuz, arada fiyat anlamında uçurum yok. Onza da başarılı gamepad olsa da kablolu oluşuna karşın fiyatı yüksek olduğundan önermiyorum.

    Umarım Gamepad almayı düşünen arkadaşlara faydası olur.

    çok ilginç

    bende eski rumblepad2 vardı tavsiyeler üzerine xbox360 kolu aldım ama bir türlü alışamadım, xbox kolu acayip rahatsız edici geliyor,sol analog parmağımdan kayıyor,kol elimde çok emanet duruyor,ergonomisi benim elime çok ters geldi,
    tabi ben sadece fifa da kullandım diğer oyunları bilemem.




  • zeus_1907 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki kişiden kişiye değişir fakat genele vuracak olursak ergonomide çok rahat Xbox Controller alır.
    Ne kadar süredir kullandığınızı bilmiyorum ama bence biraz daha şans verin, uzun süreli kullanımda alışabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DRACON1C

    Tabi ki kişiden kişiye değişir fakat genele vuracak olursak ergonomide çok rahat Xbox Controller alır.
    Ne kadar süredir kullandığınızı bilmiyorum ama bence biraz daha şans verin, uzun süreli kullanımda alışabilirsiniz.

    Bunu gerçekten genellememek lazım. Milletin beğenmediği DS3 ile PS1'den beri oynarım, artık o kadar alıştım ki elim gibi diyebilirim. İstediğim şeyi saniye sürmeden uygularım. Ama zoraki F710 kullanıyorum. Chillstream'deki analog'un sol üstte olması ve dediğiniz gibi analog range'inin yani oynatma miktarlarının da az olması dolayısı ile soğudum, analog daha büyük alanda hareket edebilmeli. Takır takır ses gelmemeli.

    Chillstream'in bir rezil yanı da RB LB tuşlarının içe girmeden tak tak ses ile çalışması. Oyun zevki kalmıyor. Sony'de ise bu asla olmaz. Sony forever bu konuda.

    Ayrıca Analogun altta olması durumuna gelince, bir arkadaşın da bahsettiği gibi analog üstte olduğunda sanki kol emanet duruyor. Aşağıda ise o kadar iyi konumlanmış durumdaki. Her oyunu her şekilde oynayabiliyorum.

    İşte sırf bu yüzden F710 kullanmak zorunda kalıyorum PC'de, ağır olmasına RT LT tuşlarının sert olmasına rağmen. PS3 konulunun Pc'ye uyumu tam sağlansa öyle kullanacaktım ama elbet sıkıntılar yaşanıyor motioningjoy gibi programlarla.

    Ayrıca kesinlikle dış bükey analog başı bana göre daha rahat bir şey :)




    yavuzdesign hocam, XboX'da RB LB tuşları geniş ve içeri girmeli mi, chillstream'in aksine? Eğer öyle ise kullanmayı düşünüyorum. Resimlerden gördüğüm kadarı ile aynı PS3'teki basma hissiyatını yaşatıyor olmalı?




  • Onza kullanan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var. Malzeme kalitesi nasıl başka bir sitede inceleme gördüm kol resmen dağılmış. Analogların kaplamaları soyulmuş, kolun kendi kaplamaları soyulmuş. Analoglar sağa sola çekmeye başlamış. İncelemeyi yapan kişi arabanın sola çektiği gibi kolunda sola çektiğini yazmış.

    Uzun zamandır onza kullanan arkadaşlar benzer sorunlarla karşılaştı mı? Kablosuz xbox kolu yerine onza siparişi verdim pişman olmak istemiyorum. Yol yakınken değiştireyim.


    Ekleme: Bugün mesaj attılar ürünün stokta olmadığını söylediler para iadesi alıyorum. Razer onza maceramız başlamadan bitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krem07 -- 26 Aralık 2013; 14:46:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krem07

    Onza kullanan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var. Malzeme kalitesi nasıl başka bir sitede inceleme gördüm kol resmen dağılmış. Analogların kaplamaları soyulmuş, kolun kendi kaplamaları soyulmuş. Analoglar sağa sola çekmeye başlamış. İncelemeyi yapan kişi arabanın sola çektiği gibi kolunda sola çektiğini yazmış.

    Uzun zamandır onza kullanan arkadaşlar benzer sorunlarla karşılaştı mı? Kablosuz xbox kolu yerine onza siparişi verdim pişman olmak istemiyorum. Yol yakınken değiştireyim.


    Ekleme: Bugün mesaj attılar ürünün stokta olmadığını söylediler para iadesi alıyorum. Razer onza maceramız başlamadan bitti.

    Razer Onza kesinlikle başarısız bir ürün. Aynı şekilde benim de analoglar soyuldu perte çıktı ürün.

    Zaten Razer da Onza yerine yeni bir model çıkardı.

    Tavsiyem xbox controller almanız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayrton Senna

    quote:

    Orijinalden alıntı: krem07

    Onza kullanan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var. Malzeme kalitesi nasıl başka bir sitede inceleme gördüm kol resmen dağılmış. Analogların kaplamaları soyulmuş, kolun kendi kaplamaları soyulmuş. Analoglar sağa sola çekmeye başlamış. İncelemeyi yapan kişi arabanın sola çektiği gibi kolunda sola çektiğini yazmış.

    Uzun zamandır onza kullanan arkadaşlar benzer sorunlarla karşılaştı mı? Kablosuz xbox kolu yerine onza siparişi verdim pişman olmak istemiyorum. Yol yakınken değiştireyim.


    Ekleme: Bugün mesaj attılar ürünün stokta olmadığını söylediler para iadesi alıyorum. Razer onza maceramız başlamadan bitti.

    Razer Onza kesinlikle başarısız bir ürün. Aynı şekilde benim de analoglar soyuldu perte çıktı ürün.

    Zaten Razer da Onza yerine yeni bir model çıkardı.

    Tavsiyem xbox controller almanız.

    Sabertooth diye bir ürün çıkardı incelemelerine baktım çok güzel sökülebilir kablo, dijital ekran, eklenebilir tetik tuşları....
    Yurt dışı fiyatı 79 dolar, bizde de en ucuz 200 liraya gördüm.
    Xbox gamepad almaya niyetlenip evden çıktım logitech f710 aldım döndüm. 499 liraya xbox, kol, pes13, assassin's creed revelations satılırken bir kola
    140 lira istemeleri logitech almama sebep oldu.




  • Bana da bir gamepad lazım. D&R'dan bir Onza alayım dedim; Allah'ım ne günah işledim ki diye isyan ettim. Defalarca aynı defolu ürünü gönderip durdular. "Paramı verin atık!" dedim; yok gene aynı ürün gelirse şikayet edeceğim; almadan bıktım Onza'dan. Ki çokça kişi malzeme kalitesizliğinden bahsetmiş. Analog ve omuz tuşlarının çabucak bozulduğunu belirtiyorlar.

    XBOX 360 gamepad arıyorum PC için. Türkiye'de de marka çeşitliliği yok ki! Logitech var; ama PS tipi gamepad. Razer Sabertooth'un hyperresponse tuşları çok cazip geliyor normal (membrane) tuşlu gamepad'de sürekli "misspress" yaşadığımı düşününce. Ama 200 -230 lira o da!

    Alsam mı almasam mı bilemedim.
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    en uygun alınabilecek gamepad xbox controller. razer isterse kendi oynayan gamepad üretsin yine almam. resmen birkaç ayda elimizde kaldı gamepad.
  • Bu gamepad konusunda acayip sıkıntılıyım.

    İlk xbox360 gamepad'imin bir süre sonra rb lb tuşları sıkıntı çıkarmaya başladı derken bir gün sinirle yatağa attım rb tuşu direk içine girdi ve kol tamamen öldü.

    Elime oturmasını ve rahatlığını çok sevdiğimden tekrar bir tane daha aldım. 2 3 ay sonra sol analog sola sağa çekmeye başladı garip garip sorunlar ortaya çıktı ve yine rb tuşu sorun çıkarmaya başladı, yine hüsran, gamepad bozuldu.

    Fifa oynamadan da yapamıyorum. Şimdi hangi gamepad i alıcam çok kararsızım. Analogun üstte olması benim için şart. Altta çok rahatsız ediyor oynayamıyorum. Razor u daha yeni öğrendim çok fena heyecan yaptım aradığımı buldum diye ama baktım da sizler de aynı şikayet durumundasınız şimdi ne alacağımı hiç bimiyorum. Para vermek zoruma gidiyor artık.
  • akif2780 A kullanıcısına yanıt
    garantiye vermeyi neden düşünmüyorsunuz ? analog bozulmaları veya tuşun takılı kalması garanti kapsamındadır.kablosu falan soyuk değilse veya tuş analogun dışında kırık çıkık yoksa garantiye gönderin mis gibi yenisini versinler size paranızda cebinizde kalsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ereli63

    garantiye vermeyi neden düşünmüyorsunuz ? analog bozulmaları veya tuşun takılı kalması garanti kapsamındadır.kablosu falan soyuk değilse veya tuş analogun dışında kırık çıkık yoksa garantiye gönderin mis gibi yenisini versinler size paranızda cebinizde kalsın

    Bu son aldığımı 2.el olarak almıştım garantiye dair hiçbir belge vs. yok. Bu durumda sanırım garantiye verme şansım da olmaz değil mi? Yoksa elimde güzelim 2 tane xbox gamepad i öylece yatıyor.. ama ikisinin de belgesi yok.
  • akif2780 A kullanıcısına yanıt
    nereden alındığı belliyse fatura örneği alabilirsiniz veya seri numarasından çıkabilir garantisi ..bi şansınızı deneyin bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akif2780

    Bu gamepad konusunda acayip sıkıntılıyım.

    İlk xbox360 gamepad'imin bir süre sonra rb lb tuşları sıkıntı çıkarmaya başladı derken bir gün sinirle yatağa attım rb tuşu direk içine girdi ve kol tamamen öldü.

    Elime oturmasını ve rahatlığını çok sevdiğimden tekrar bir tane daha aldım. 2 3 ay sonra sol analog sola sağa çekmeye başladı garip garip sorunlar ortaya çıktı ve yine rb tuşu sorun çıkarmaya başladı, yine hüsran, gamepad bozuldu.

    Fifa oynamadan da yapamıyorum. Şimdi hangi gamepad i alıcam çok kararsızım. Analogun üstte olması benim için şart. Altta çok rahatsız ediyor oynayamıyorum. Razor u daha yeni öğrendim çok fena heyecan yaptım aradığımı buldum diye ama baktım da sizler de aynı şikayet durumundasınız şimdi ne alacağımı hiç bimiyorum. Para vermek zoruma gidiyor artık.

    logitech f710, ergonomi olarak herkese hitap etmeye bilir; (şahsen ben, çok memnunum, herhangi bir problemim yoko) ancak gamepad, taş gibi!
    uzun kullanım için birebir. üstelik benim gib playstation analog yerleştirmesini seven oyunculara hitap ediyor.
    eğer, hemen almak istiyorsanız hocam, f710 öneririm; ancaak bana kalsa biraz daha bekleyip steam controller'ı almak daha iyi; zira bu gamepad çıktıktan sonra diğer gamepadlerin yüzüne bile bakmaz olucağız .
    f710 kullanıyorum pc'imde; ama steam controller çıktıktan sonra bir tane edineceğim sanırım.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.