Şimdi Ara

Razer naga epic chroma & Logitech G700s Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bu mouse lari kullanan,bilenler yardimci olabilirler mi? Iki cihaz onerisi aldim,ikisi hakkinda da hic bir fikrim yok;G700s konusunu inceledim,Razer la ilgili pek kullanicisi yok sanirim,bir sey bulamadim. Logitech G700s(250tl) ile Razer Naga Epic Chroma(350tl)

    Uc yildan fazla bir zamandir 'Performance MX ve 'MX Revolution' i birlikte kullaniyorum, performance mx beni inanilmaz mutlu etti ve hic bir sorun yasamadim,cihazimi sattigim icin su an ona alternatif bir urun ariyorum.

    Pek oyun oynamam,temel kullanis amacim cad-cam ve grafik uygulamalarinda sorunsuz ve pratik kullanim ozellikleri sunan kaliteli bir kablosuz urun bakiyorum.

    En onemli unsur buyuk olan elime iyi oturabilecek gorece kaba fakat anatomik olarak rahat bir mouse,ikinci onemli ihtiyacim ise tasarim yazilimlarinda cokca kullandigim klavye kisayollari icin mouse tuslarina atama yapabilecegim,bu tuslarin konumlarinin,sayisinin ve kullanim rahatliginin iyi oldugu bir urun almak istiyorum. Cogunlukla FHD ya da 4k-5k gibi yuksek cozunurluklerde calisiyorum,bunun icin mouse da dikkat etmem gereken herhangi bir ozellik olmali mi?

    Mx Performance kaliteli bir sarjli pil ile en az bir ay dayaniyordu,bu iki modelin bir-iki gun dayanabildiklerini duydum,pil sureleri neden bu kadar kisa anlayamadim?

    Son olarak sirf pil suresi kaygisindan dolayi yeni cikan Mx Master mi alsam acaba diye de dusunmuyor degilim.

    Fikirlerini paylasabilecek arkadaslara tesekkur ederim.







  • G602 alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    G602 alabilirsiniz.

    Cok tesekkurler,g602 gercekten guzelmis,ihtiyaclarimin coguyla ortusuyor gibi gozukuyor.250 saat pil suresi+g700s e gore tus sayisinin fazla olusu cok iyi.2ms ve 500mhz degerleri oyunla cok aram olmadigi icin pek onemli gozukmuyor benim icin.Ergonomi tarafinda daha iyi olan hangisiyse ona gore degerlendirecegim bu durumda.

    Bu arada g700s ile aralarinda 30 tl fark var ama ilk etapta sanki g602 daha pahali ve guncel olmasi gerekenmis gibi.(Evet evet degisik bir cumle kurdum farkettim )

    Peki Razer Naga Chroma yi kullanmis olan kimse var mi? Kullanici deneyimini cok onemsiyorum,tavsiye ve yorumlariniz onemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.