Şimdi Ara

Razer Mamba almayı düşünüyorum yorumlarınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar başlıktada söylediğim gibi yorumlarınızı bekliyorum o kadar para verilir mi ? Parasının hakkını veren bir mause mudur. Yoksa ''yuh o kadar paraya şu mause al hem şöyle hem böyle'' diyen olacakmı merak ettim yorumlarınız benim için değerli yorumlara göre alacağım.



  • parasının hakkını veriyor + fazlasınıda veriyor. bana göre kablosuz alınacaksa illa alınır. yok kablolu kullanacaksan deathadder v2 ye bak. aralarında fark yok diyebilirim.
  • Geçen teknosada yakından inceledim fakat açık teşhir ürünü yoktu elime alamadım. 300-350 gibi bir fiyatı vardı sanırım. Modelleri karıştırıyor olabilirim fiyata pek takılmayın. ama zaten en ucuz modeli 250 lira.

    Ben evimde A4 Tech XG-760 Kablosuz oyun faresini kullanıyorum. Tam 50 liraya aldım ve 1 senedir defalarca yere düştü, yuvarlandı, kurcalandı. Ürün çok sağlam bu açıdan.

    Performansı gayet iyi. Hiçbir şekilde imlecin kayma, sapma, geç yürüme gibi bir problemi olmadı. Pili bitince mause kayıyor oynamıyor falan. Bu da normaldir herhalde

    3200 dpi. Camda okuma özelliği var.

    Ben her zaman kaliteden yanayım parası ne olursa olsun. Ama şu an okuyorum, bu yüzden bu heveslerim için erken. Ancak ilerde hali vaktim çok yerinde oldukça bu ürünlere yönelirim. Normal bir insan bu ürünlere para vermemeli. Çünkü bunlar lükse giriyor biraz. Ha ürün çok iyi doğru ama doğrusu aynı performans olmasa bile yakın performansı daha ucuza almak olur.

    Ben olsam böyle yapardım. A4 Tech X7 mause bu alanda çok başarılı. Ben de isterim bir Razer'im, Cyborg RAT 7'im, Roccat Kova Plus'um, ama davul dengi dengine olayı varya o yüzden olmuyo şu an. Yatağı yorganına göre uzat falan hangi deyim uyuyorsa artık.

    Paradan sıkıntı yoksa verilir bu para. Ama biliyorsun ki amerikada bu mause maks. 130 Dolar. (Kaynakhttp://www.shopbot.ca/pp-razer-mamba-razer-price-162590.html)
    Ki bu da ayrı bir konu. Ama Dediğim gibi verilir. Bütçeye bakar sadece.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zzZeHiR

    Evet arkadaşlar başlıktada söylediğim gibi yorumlarınızı bekliyorum o kadar para verilir mi ? Parasının hakkını veren bir mause mudur. Yoksa ''yuh o kadar paraya şu mause al hem şöyle hem böyle'' diyen olacakmı merak ettim yorumlarınız benim için değerli yorumlara göre alacağım.

    Hardcore MMO'cuysan değer.FPS için alcaksan daha düşük fiyata daha iyileri var.
  • Ne kadar hardcoreum bilmiyorum ama beklediğim hem MMO hem FPS oyun var aynı zamanda şu anda iki tarzıda oynuyorum ama mambanın neden mmo için daha iyi olduğuna anlam veremedim ben fps de daha iyi gider diye düşünüyorum. Aslında imparator almak istemiştim ama programında sorunlar olduğunu okudum düzeltmişlermidir bilemiyorum.
  • ben fps için almayı düşünüyorum bu ürünü siz ne dersiniz yada razerin diğer mouselerinden önerirsiniz fps oyuncuları için ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Csamet06

    ben fps için almayı düşünüyorum bu ürünü siz ne dersiniz yada razerin diğer mouselerinden önerirsiniz fps oyuncuları için ?

    Razer imperator ve deathadder kullandım ikiside çok kalitesizdi.Şuanda Logitech G9x kullanıyorum hertürlü daha çok memnun kaldım ve 4-5 ay oldu alalı dayanıklılığını göreceğiz.Yani bana kalırsa razer almayın.
  • anladım zaten birkaç kişide razer ürünlerinin hem synapse 2.0 denen bir problem yüzünden vede sol tuşunun gıcırtamasından tavsiye etmiyor teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.