Şimdi Ara

Razer Kiyo Pro Ultra web kamerası 4K çözünürlük ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Razer Kiyo Pro Ultra web kamerası 4K çözünürlük ile geliyor
    Pandemi döneminde uzaktan çalışmanın da etkisiyle web kameralara olan ilgi aşırı artmıştı. Razer de bu dönemde Kiyo Pro adıyla geniş açı ve yüksek çözünürlük sunan bir kamera piyasaya sürmüştü. CES 2023 fuarında ise 4K kayıt sunan bir üst modeli tanıtıldı.



    Razer Kiyo Pro Ultra özellikleri ve fiyatı



    Razer Kiyo Pro Ultra zaten premium olan orijinal modeli daha premium bir seviyeye çıkarıyor. Sony 1/1.2¨ STARVIS 2 sensör 2.9 mikron piksel büyüklüğü ile daha fazla ışık alıyor ve daha detaylı veriler topluyor.



    Ayrıca Bkz.Razer’dan geniş açılı web kamerası



    Ham olarak 4K 30FPS kayıt yapan sensör sıkıştırılmamış 4K 24FPS, 2K 30FPS ve Full HD 60FPS çıktı verebiliyor. Yapay zekâ tabanlı yüz takip sistemi ise kullanıcıyı sürekli sahnede tutuyor. Ayrıca arka planı da bulanıklaştırabiliyor. High Dynamic Range (HDR) desteği de sunan Razer Kiyo Pro Ultra web kamerası 350 Avro fiyat etiketi ile satılacak.




    Kaynak:https://wccftech.com/razer-edge-dated-at-ces-2023-project-carol-head-cushion-with-surround-sound-and-leviathan-v2-pro-unveiled/







  • görünüşe göre kit lens büyüklüğünde yapılmış. bu büyüklük ile bir video kamera performansının yarısını verse inanılmaz derecede tutulur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.