Şimdi Ara

Razer deathadder v2 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar öncelikle hayırlı akşamlar 10 aylık mousem olan deathadder v2 mousem son 1-2 gündür donma yapıyor hareket ettirirken takılıyor ve ara arada ışığı sönüyor usb sini çıkarıp taktığımda ışık geliyor mouse hareket ettirince bir sorun olmuyor ama 15-20 saniye sonra yine takılmalar başlıyor.Ürünün garantisi mevcut ama bir kaç arkadaş daha bu sorundan madurmuş garanti birşey yapmamış diye okudum.

    Benim sorum bunu garantiye mi yollayayım yoksa almaya düşündüğüm başka bir mouse vardı onumu alayım



  • Garantiye yolla bence
  • mouse un güzel değiştirme ve bencede arkadaşın dediği gibi garantiye bi yolla
  • aynı mouse' dan 2 kafe full razer deathadder v2 kullanıyoruz. son 2 ayda bir kaç adet iken sorun şuan ikimizde toplam 10'a yakın mouse' da aynı sorun var. garantiye gönderdim herhangi bir sorun yok diye geri gönderdi. klavyelerim de razer blackwidow v3. ilk aldığım blackwidow elite modeller taş gibi ve 2019 yılında almıştım tuşları daha yeni silinmeye başladı. ancak v3 modellerde senesi gelenlerin tuşlar silinmeye başladı ve tuşlar çok kolay çıkıyor. benim anladığım razer artık kullan at tarzında bir pazarlama yapıyor sanırım ve garanti konusunda da çok zayıf. görüştüğüm bir kaç kafeci arkadaş razer' dan vazgeçtiklerini söyleme başladı sanırım bende vazgeçeceğim gibi duruyor.

    ayrıca razer v2 yan padler 1 sene oldu erimeye başladı. elite modelinde yan pedler çıktığı için v2' ye geçmiştim. bu sebepten v3 modelini artık denemeyeceğim. özellikle garanti konusunda iyi çalışan bir firmanın ürünlerini tercih edeceğim.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.