Şimdi Ara

Razer bilgisayar bileşenleri karşınızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Razer bilgisayar bileşenleri karşınızda



    Bugüne kadar oyuncu ekipmanları pazarında yekpare olarak tanımlayabileceğimiz hazır sistem ve çevre birimleri ile tanıdığımız Razer yavaş yavaş bilgisayarın içine giriyor. Firma yeni bilgisayar bileşenlerini duyurdu. 



    Razer bilgisayar bileşenleri



    Oyuncu ekipmanları pazarında başarılı işler yapsa da Razer’ın yeni gelir modellerine yönelik bir araştırma içerisinde olduğunu görüyoruz. Bugüne kadar bekleme modunda kalmak istediği bileşen pazarına artık hamle yapmak ihtiyacı hissettiği anlaşılıyor. 



    Ayrıca Bkz.Razer Seiren serisine iki yeni mikrofon eklendi



    Bileşenlerin ilki Razer Kunai kasa fanı. 120mm ve 140mm ölçülerinde gelen Razer Kunai adreslenebilir RGB LED’ler ile donatılmış. 45$ olan fanların yanında 8 adede kadar destekleyen firmanın ilk PWM fan kontrolcüsü de 50$ olarak satılacak. 



    Asetek ile ortak üretilen Razer Hanbo sıvı soğutucu 240mm ve 360mm radyatör seçenekleri ile geliyor. 2 veya 3 Kunai fan takılabilen soğutucu pompasının üzerinde adreslenebilir RGB aydınlatmaya sahip. Bu ürün hakkında fiyat bilgisi yok. 



    Razer Katana güç kaynağı 750W, 1200W ve 1600W seçeneklere sahip. En üst seçenek Titanium sertifikası ile maksimum enerji verimliliği sunuyor. Diğer seçenekler Platinum sertifikasına sahip. Adreslenebilir RGB fan ile donatılan güç kaynakları gelecek yıl başlarında piyasada olacak. 

     




    Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Razer-s-newest-Kunai-RGB-fans-Hanbo-AIO-liquid-coolers-and-Katana-power-supplies-are-now-official.574449.0.html







  • Heyt be, 1600W hem de platinium. Rahat 10.000TL olur :D

  • tavsiyem razer'ın ilk giriştiği ürünleri almayın çünkü sorunlu olacaktır :) bunun pişmanlığını geçen sene çıkarmış olduğu bluetooth kulaklıkta yaşadım. kulaklıkların yarısı kronik sorunlu yani bozuk olarak piyasaya çıktı :)

  • piyasada kaliteli ve bilindik markaların ürünlerini almak her zaman daha mantıklı olacaktır. Yıllar önce yüzüne bakmadığım Everest markasının alt ürünü olan Rampage marka klavye,fare ve kulaklığını kullanıyorum. Yaramaz. Plastik kaliteleri, klavye ve farenin tuşları oldukça kötü. Bir de oyuncu serisi diye normalden pahalı.

    Oyunuc serisi diyip vatandaşa itelemek de günün modası. uyanık olun. örneğin klavyeniz ışıklı olmasın, mekanik olmasın ama kaliteli bir markanın ürünü olsun. gösteriş her zaman kalite demek değildir.
    Razer ürünlerinin de piyasada diğer ürünlerden farklı ne sunacağını merak bile etmiyorum açıkçası.

  • fenaa

  • Razer geç kaldın brom.Bu işleri corsair çoktan domine etti.Adamlar Pc için harika eko sistem yarattı parası olan Corsair ile harika işler çıkartıyor çok güzel setuplar var.

  • fanlar hoşuma gitti

  • Tasarım olarak vasat (en azından soğuyucu ve fanlar) ve 99% eminim ki özelliklerine göre aşırı pahalı olacaklar

  • Razer urunlerinden uzak durun,eskisi gibi dayanıklı degiller ve daha pahalılar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.