Şimdi Ara

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ortalarda ..bir sürü gezegenin olduğu bölümdeyim...(planet mukow-imperial fight festival..v.s)..tüm gezegenleri oynayıp bitirmek zorundamıyız..burayı pas geçme şansımız varmı...?
  • Almayı düşündüğüm bir oyundu,yorumlara bakıp verdim sipariş.Umarım söylendiği kadar eğlencelidir
  • O satılan ek oyun tools of destruction değil.
  • Yeni bitirdim çok enteresan bir oyun ilerledikce sizi içine alıyor ve hapsediyor. Başlarda eğlenceli değilmiş gibi duruyor ama inanılmaz eğlenceli, basit bir oyunmuş gibi duruyor ama tam bir başyapıt. PS3'ü olan herkese tavsiye ediyorum.
  • bence ps3 ün en güzel grafikli 3 oyunundan biri..
  • Yeni çıkan Ratchet & Clank Quest For Booty aldım ve bitirdim.Kısa fakat güzel bir oyun.Tavsiye olunur.
  • Bence bu oyunu hanımınız , çocuğunuz yada küçük yeğeniniz için alın. Sonra biraz oynayın bakalım uygun mu diye. 10 Dakka sonra kendinizi kandırmayı bırakıp bu oyunun müthiş eğlenceli karşı konulmaz bir oyun olduğunu kabul edin ve görenlere de " evet , ben bir çocuk oyunu oynuyorum ne olmuş yani diyin" de başınızdan biran önce gitsin sizde eğlencenize bakın.

    sloganı basit, büyük problemler büyük kahramanlar gerektirir ve daha büyük silahlar Silah sayısı o kadar fazla ve değiştirilebilirki anlatamam. Biryere gitmek için onlarca değişik yol bulabilirsiniz. bazı mecburi yerler hariç.

    Bu oyun PS3 aldığımda kutu içinde geldi. güldüm ve açmadım bile merak edip , taki ingiltere haftalık top 10 listesinden hiç düşmüyor olduğunu farkedene kadar.Bi bakıyım dedim ne var bu oyunda nedir yani alt tarafı commando armored alien öldürüyosun Kareye basıp.evet hakkaten de öyleymiş. Ama anlamadım ben bu işi gel de oynama sıkıyosa gel de o kareye basmaktan sıkıl.Ben beceremedim gözünüz kapalı alın. Tabi kendinize diil 6-45 yaş arası yeğenlerinize




  • Herkese selam,

    Ratchet & Clank Tools of Destruction aldigim PS3 paketiyle beraber geli (+Motorstorm) . ben de ilk yuklemede sorunla karsilastim. HDD bos olmasina ragmen, dolu yer acin gibi bir uyari cikti. PS store dan Mirro Edge (800 MB uzeirnde) indirdim ve Rathcet ondan sonra kuruldu.

    Yabanci bir kaynakta okumustum 500 MB uzerinde dosya ekleyin yada silin calisiri diyordu dogruymus.

    Bu arada oyun hakaten cok guzel .
  • ben bu kortog da takıldım kaldım? bir yerde birileri ile buluş diyor nasıl gideceğiz oraya?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hinolma -- 16 Aralık 2008; 0:06:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.