Şimdi Ara

Rat.planet zaman yönetimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rat.planet dostum sırf sana soru sormak için üye oldum.Bu kadar dil öğrenen birisinin zaman yönetimini çok merak ettim.1)Dil öğrenirken zaman yönetimini nasıl ayarladın?
    Veya günlük zaman yönetimin nasıl?
    Bu konuda da tavsiyelerini bekliyorum.
    2)Nisanın 7 sinde senin hazırladığın sistemle ingilizce çalışmaya başladım.Hergün an 2-3 saat çalışarak 1.5 senede ingilizceyi iyi derecede öğrenebilirmiyim?
    3)Hastane acil servisinde görevliyim.Dolayısıyla ayda 8-9 nöbetim oluyor.Hastanede 24 saat boyunca kalıyorum.En fazla hasta gelmediği zaman 15-20 dakikalık zaman aralıklarım oluyor.Bu zaman aralıklarında ingilizce çalışmak teleffuz çalışması yapmak mümkün değil çünkü etrafımda sürekli insanlar var.BU 15-20 dakikalık kısa zamanları ingilizce öğrenme açısından nasıl değerlendirebilirim?
    4)Son olarak şunu da sormak isterim.Look ahead derslerinin yarısını bitirdim.Anlamadığım yerlerde durdurup telefuzlarını tekrar ediyorum ve senin verdiğin cambridge sözlükten de bakıyorum lakin look ahead derslerinin hepsi ingiliz ingilizcesine göre hazırlanmış.Ben bunlara çalıştıkça aksanım bu yöne doğru kayıyor ve bu şekilde öğreniyorum.Diğer taraftan 5.adımdaki CBC dersleride amerikan ingilizcesi olarak hazırlanmış.İleride bu beni zorlamazmı?Kafa karışıklığı yapmazmı?Rat.planet dostum bu konuda ki görüşünü merak ediyorum.

    Not:'Arkadaşlar sen aksana bakma ingilizceyi öğrenmeye bak'diyebilirsiniz fakat dediğiniz gibi olmuyor.En basitinden number kelimesi amerikan ingilizcesiyle namba diye okunuyor R harfi söylenmiyor.İngiliz ingilizcesiylede nambır diye okunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staffer123 -- 20 Nisan 2019; 23:45:47 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.