Şimdi Ara

rapid üyeliği iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar rapidden 7 günlük üyelik almak istedim fiyatı 1.99 dolardı ama hesabımdan 52 dolar çekilmiş bu işlemi iptal edebilrimiyim yada bankadan işlemimi iptal ettirebilirmiyim yardım ederseniz sevinirim.



  • Rapidi nereden aldın, paypalldan aldıysan iptal etme şansın var direkt kredi kartıyla aldıysan bankayla görüşüp ödemeyi iptal ettirebilirsin sanırım.
  • yorumun için teşekkür ederim bankayı arıyıp öğreneyim bi. daha öncede almıştım sourun olmamıştı ama niye böle oldu anlamadım. 1.99 yazyor ama hesabımdan 52 dolar çekmişler. gerçi küçük küçük ayrıntılarla yazmışlardır altına kendilerini haklı çıkartırlarda bakalım yine şansımı denicem.
  • arkadaşlar bankayı aradım. ve orayla görüşüp işlemin iptalini istemem gerkiyormuş ama okadar ingilizcem yok acaba ingilizce bilen bir arkadaş yazmam gerekeni yazabilir mi.
  • Kusura bakma ingilizcem yok yardımcı olamıyacağım bu konuda. Bu arada 52 usd karşılığında 7 günlük account mu vermişler yoksa süresi daha mı uzun?. Bir de hangi siteden aldın account u bildiğim kadarıyla kendi sitesinden direkt kredi kartıyla alamıyoruz.
  • kendi sitesi üzerindeydi ama pek dikkat etmedim başka bir siteye yönlendirmişte olabilir.. 7 günlük hesap yazıyor ama süresi uzunsada bilmiyorum ben 1.99 dolar diye almştım. daha öncede 3 dolara falan almıştım.
  • Membership type:Unlimited Access - 7-day Trial with Optional Lifetime Purchase for a total of 1.99 $ USD
    Privacy Service with TorrentPrivacy™. (Activate your product from within the Members Area -> Bonus Software) for a total of 9.95 $ USD
    Download Protection for a total of 15.48 $ USD
    Pro Version Upgrade for a total of 9.95 $ USD
    Unlimited 30-days BitJoe™ Downloads for your Mobile. (Activate your product from within the Members Area -> Bonus Software) for a total of 9.95 $ USD
    NetspyProtector - Block adware and spyware. for a total of 4.88 $ USD

    Grand total: 52.2 $ USD



    en sonunda da böle mail geldi. dediğim gibi sözleşmede muhakkak koymuşlardırda farketmemişimdir. ama ne olursa olsun iptal ettirmek istiyorum.
  • dostum sen rapid haricinde de 5 tane program satın almışın

    torrent gizliliği
    download koruması
    pro versiyon yükseltmesi
    1 ay limitsiz mobil download
    güvenlik yazılımı

    almışsın ..
  • Evet toplamda 52 dolarlık alışveriş yapmışsın, dikkatsizliğine gelmiş demek ki, umarım halledersin.
    caqlayan yazmış neler aldığını büyük ihtimalle iptal ederler.
  • evet fiyat ondan artmış aba ben o seçenekleri seçmedim. en sonunda mail olarak geldi. daha öncede birkaç defa üyelik almıştım ama hiç böyle sorun yaşamamıştım. google translate ile bir çeviri yapıp gönderdim bakalım ne cevap gelecek. gerçi gelen cevabıda anlıcamı sanmıyorum ama nese. mesayi saati başlayınca bankayla bir görüşecem bakalım nasibimizde varsa geri gelir yoksa çıkacağı varmış demekki.
  • arkadaşlar rapidshare sitesine mail gönderdim işlemin iptalini istedim ve kabul edildi parayı geri iade ettiler. eğer böyle bir sorun başına gelen/gelecek olan varsa sitesinden iptali isteyerek ücreti alabilirler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.