Şimdi Ara

[RAPID] Ninjas in Pijamas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://eu.wargaming.net/clans/500036472/

    Klanımız artık Türk klanları arasında yerini sağlam bir şekilde almıştır.

    Oyuncu kadrosu olarak uzun zamandır birbirini tanıyan, oyunculuk olarak belirli bir seviyenin üzerinde, takım oyunları müptelası bir ekip tarafından oluşmuştur. Bu insanlar sadece oyun üzerinden değil, gerçek hayatta da birlikte olan, buluşan, etkinlikler yapan, tam bir çekirdek kadrodur.





    Klanımız TÜRK Klanıdır.



    Klanımızda her akşam T6-T8; Kale savaşları ve Klan savaşları olacaktır. Klanımızın en öncelikli hedefleri Wargaming - ESL vb turnuvalarda başarılar yakalamak,

    ve bu kulvarlarda da ciddi bir başarı çizgisi yakalamak ve bunu daha da ilerletmektir!



    Oyuncu kadrosu olarak uzun zamandır birbirini tanıyan, oyunculuk olarak belirli bir seviyenin üzerinde, takım oyunları müptelası bir ekip tarafından oluşmuştur. Bu insanlar sadece oyun üzerinden değil, gerçek hayatta da birlikte olan, buluşan, etkinlikler yapan, tam bir çekirdek kadrodur.



    Garajında modülleri tam, mürettebatı eğitimli tier 6, tier 8 ve tier 10 tanklar bulunduran, kale ve klan savaşlarına katılımda istekli olan, güzel ve saygılı bir muhabbet ortamı içerisinde takım oyunu oynayarak oyundan zevk almak isteyen arkadaşlar klanımıza davetlidir.



    Klanımıza başvuran arkadaşların wn8 ortalamalarının 1200 veya üzerinde olması gerekmektedir.





    Teamspeak adresimizi nightblazer , Weboflies , cizkek , IYuGiOhI arkadaslarimizdan birine sorabilirsiniz. istediğiniz zaman gelebilirsiniz, tanışabiliriz ve ortak bir şekilde oynayabiliriz. Klanı olan veya olmayan, istatistikleri iyi yada kötü her oyuncuya kapımız açıktır.



    Yaklaşık 1 ay içerisinde landing atmaya başlayacağız. Neden 1 ay, çünkü landing atmaktan önce bazı konularda yapmamız gereken işleri tamamlayıp sonraki aşama olarak da oraya başlamak. Landing atacağımız yerleri tamamen haritasına göre seçeceğiz ancak toprak sahibine gelince maçı bırakacağız. Amacımız toprak kazanma, diplomasi yapma vs olmayacaktır. Klan savaşlarını ayrı bir heyecan ve bir tür eğitim olarak görüyoruz.



    Adım adım ve sağlam ilerliyoruz. Aynı kadroyla WG'nin turnuvasında tier 6 seviyesinde ilk 16, en sonki tier 8 turnuvasında da ilk 16 içerisine girmeyi başardık. Bunu ESL kulvarında da gösterip kendimizi iyice kanıtlayacağız.



    Teşekkürler.





    Minimum değerler olarak, son 1000 maçı 1200 ve üzeri WN8 puanı ve oyuncunun garajında modülleri, mürettebatı eksiksiz, savaşa hazır en az 1 adet TIER 10 tank bulunması gerekmektedir. Bu şartları yerine getiren arkadaşlar, taleplerini bizlere ilettiği günden itibaren 1 ile 3 gün içinde, birlikte zaman geçirierek, etkinliklere katılarak, ortamı görerek sonucunda da klanımıza katılımı gerçekleşecektir.





    Klana alım şartlarımız başta alay ve turnuva tanklarına sahip olmaktır bunlar



    Tier VIII --> İs3, Amx 50 100, Amx 13 90, T69, T32, Wz-132, T54 Lightw, T49

    Tier VI -->Cromwell,Type 64,59-16,T37



    Klan savaşları tankları için bir sınırlama yoktur. Asıl amacımız Esl ve Wot turnuvaları olduğu için Tier 8 ve 6 tanklara önem gösteriyoruz.RAPID







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.