Şimdi Ara

ranked hile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sabahın 7 sinde oyuna gireyim dedim. karsı takım trol sandık adcleri yoktu onun yerıne tryndamere almıslar. adamlarla baya fark açtık her lane de. fakat try hile açıp herkese tek atmaya başladı. herif ustelık canda çalıyor 5 kısı base beklerken ıcerı gırıp 5 te 5 yaptı. destege tıcket attım. kaybettıgım puanı ve kazanacagım puanı ıstedım. 29 puan gelıyor maç başına 15 puanım gıttı. bu tr serverına da rahat yok. sureklı maıl atıcam boyle seylerle bızı yuz yuze bırakıp karsılıgını vermedıgı zaman


    bu da demın kı oyun soraka

    http://hizliresim.com/dqm7p4

    allah belalarını versın 2. tıcketımda rıota bela okuyarak gectı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alatay -- 14 Kasım 2014; 10:39:24 >



  • Adamlar ruyasinda hile goruyor galiba by saat'te usenmeden girip hile aciyorlar. Ticket konusunda gelen cevapta bizide bilgilendirirmisin acaba ? Adam hakkında belki bir sey yaparlar ama giden puan konusunda zannetmiyorum vericeklerini...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • All cheater must die

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tryn ne support mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam kasmış ki size tek atıyor. Bunun ticket ile ne alakası var çözemedim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaladin

    Adam kasmış ki size tek atıyor. Bunun ticket ile ne alakası var çözemedim

    lan hıle açıyyor kıl herıf sımdıde soraka herkese tek atıyor ulkemde nedne kıl kıl ıonsanlar var uyuz oluyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alatay

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaladin

    Adam kasmış ki size tek atıyor. Bunun ticket ile ne alakası var çözemedim

    lan hıle açıyyor kıl herıf sımdıde soraka herkese tek atıyor ulkemde nedne kıl kıl ıonsanlar var uyuz oluyorum

    lolking verde bakalım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alatay

    sabahın 7 sinde oyuna gireyim dedim. karsı takım trol sandık adcleri yoktu onun yerıne tryndamere almıslar. adamlarla baya fark açtık her lane de. fakat try hile açıp herkese tek atmaya başladı. herif ustelık canda çalıyor 5 kısı base beklerken ıcerı gırıp 5 te 5 yaptı. destege tıcket attım. kaybettıgım puanı ve kazanacagım puanı ıstedım. 29 puan gelıyor maç başına 15 puanım gıttı. bu tr serverına da rahat yok. sureklı maıl atıcam boyle seylerle bızı yuz yuze bırakıp karsılıgını vermedıgı zaman

    o deilde ranked açıldimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nugga
  • Bana da denk geldi sabahtan beri 2 oyunda. Biraz araştırdım. Hilenin kaynağı botrk bugı. Saniyede yüzlerce kez botrk basıyor hem can çekiyor hem tek atıyor.
  • şu oyuna bile hile bulaştırdılar ya pes doğrusu
  • Veled çok tabi hilesi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • West de şirin kasarken denk geldi bana da. Adamlar yan hesap nasılsa diye takmıyorlar. Mainleride ban yemesi lazım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun twitchte Oxinin hile var gel yayini gördüm sirf izleyici icin o yayini yaptiya butun veletler kullanir hepsi adi ne diye soruyordu chatte zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da denk geldi west te. Master yi süpürüyodu Ama botrk falan yoktu adamda.
  • Fixlenene kadar ranked oynamayın bence
  • quote:

    Öncelikle yöneticilerden uygunsuz bi yer görürlerse silmeden önce uyarmalarını talep ediyorum. Kurala aykırı yerleri editlerim.

    Son zamanlarda bazı arkadaşların "Milyondolarlık oyun haline bak, Koca şirket bi açığı kapatamıyorlar" vs tarzında yaklaşımlarına ve bu artan script olaylarına açık getirmek için bu olayların içinde bulunan 1. şahıstan olayları anlatacağım.

    Öncelikle script denilen şeylerin başı ilk olarak küçük lolplus.exe diye sadece minimap timer ve otomatik smite özelliğiyle sezon 2de ortaya çıktı. Bu program ilk başta size junglede diğer oynayan oyunculara karşı üstünlük kurmanın dışında hiçbir işe yaramıyordu.
    Fakat bu kadar küçük bir yardımcı program olmasına karşın kullanıcısı sayısı çok fazlaydı, bunun üzerine yapımcılar bu tarz yardımcı programdaki potansiyeli görüp geliştirmeye başladılar.

    İlk başlarda bu scriptler kombolara yardımcı olarak tasarlanmışlardı. Alistar W-Q combosuna yardımcı olmak gibi, ama tabikide bu insanlara yetmedi. Gittikçe fonksiyonları arttırıldı ve arttırılmayada devam edilecek.

    Siz sanıyorsunuz ki bu scriptler yeni yeni başladı. Hayır yanılıyorsunuz scriptler sezon 2den beri mevcut. Ve sezon2den beri kullananlar arasında bende varım,sadece kullanmak dışında forumda supportluk,scripterlik gibi görevlerimde vardı.

    Yaklaşık 3 sezondur script kullanıyorum(aynı hesabımda) tek 1 ban bile yemedim. Nordic > Turkey > West > Turkey olmak üzere 3 farklı serverde de scriptle beraber oyunlar oynadım. Bazıları diyorki işte fark edilecek şu olacak bu olacak. Yok öyle birşey, size banlanmama garantisi verebilirim.

    Daha yakınlarda LoL ekibi popüler olan bir programın .dll uzantısını anticheat sistemine ekledi, ama bu çözümmüydü ? Değildi hemen yöneticiler tarafından .dll uzantılı dosyanın ismi değiştirildi ve stabilisi korunmaya devam edildi.

    Ayrıca bu script olayları kolay kolay bitmeyecek, çünkü site sahibi H... bahsettiği üzere LoL şirketinde çalışan bi arkadaşı tarafından güvenlikle ilgili sürekli olarak bilgi almakta, buna iltifaten sürekli olarak program güncellenmekte.

    Bu scriptler o kadar ileri gittiki, sanıyormusunuz sadece combo yapmaktan başka bir işe yaramıyor.. İlk açtıgınız skillden tutun, skill cdlerinize, MOUSE İLE NEREYE TIKLADIĞINIZA kadar gösteren scriptler var.

    Ortaya çıkmamış çok büyük açıklar var şuanda yöneticiler tarafından açıklanmayan;

    1. İstediğiniz nicki alabiliyorsunuz (Riot XXXX gibi nickler dahil)
    2. Map hack (şimdilik adamların yerini resmen gösteren tarzı paylaşılmadı lakin güncel olan bir scriptte base atan adamın yerini, ward attıgı yerleri, görüş açısını herşeyini gösteren script mevcut. Map hackı önümüzdeki zamanlarda yayınlanacağı konuşuldu en son)
    3. RP bugu (eskiler bilir bi ara lokasyonu almanya seçip numaraları salladığımızda RP çekebiliyorduk. Yine bu tarz bir açık mevcut ama kesinlikle paylaşılmıyor, saniyeler içinde farkedilebilen bir bug)


    İşin özeti ağlayıp zırlamayı bırakın. 3 yıldır kapanmayan açığın şimdimi kapanmasını bekliyorsunuz ?


    Script hakkında dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Cevaplayabilirim

    Not: Bu arada forumda scripterlik görevimi vsyi bıraktım, benle beraber bir kaç yönetici daha ayrıldı. Ayrılan yöneticiler yeni program açmışlar bu botrk hilesini ortaya çıkartıp yayanlarda onlar sitelerini tanıtmak amaçlı.


    Edit: IP Farm yaptırtabileceğiniz scriptlerde mevcut onu eklemeyi unutmuşum. Otomatik oyuna girip oynuyor (soraka sona nami vs vs tüm support heroları dahil)


    Bilen birinden alıntı. Bu da silinmeden okuyun. Adminlerden kullanan var başı sıkıştı sanırım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.