Şimdi Ara

Ranked Günlüğü Bronz 1 den Gümüşe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler herkes açıyor bende açayım dedim bronz1 sen gümüşe yükselmeyi hedefliyorum bunu da sizinle paylaşacağım maç sonlarında SS atacağım konumuz hayırlı olsun.
    Buyrun bu da lolkinghttp://www.lolking.net/summoner/tr/3008721#profile

    İlk Maç: Çok Basitti Alistar iyi oynadı. Swainle taşımayı bildik.Lee sin yanlış rün ve çarpsız girsede ilk kanı aldı ve rahattı oyun boyunca.


     Ranked Günlüğü Bronz 1 den Gümüşe


    İkinci Maç: Bu sefer premle girdik oyuna laneyi domine ettik fakat renekton ve akali bana çok sıkıntı çıkardı ama bu sorunuda iyi bir takım oyunuyla atlatmayı bildik ama yinede birazda olsa oyunu taşıdım ve seriye çıktım.


     Ranked Günlüğü Bronz 1 den Gümüşe

    Üçücü Maç: Yine premle girdim fakat bu sefer ping arttı onda ancak laneyi yine ezdik tristana ve sonanın 4 killini ben aldım ancak bu sefer j4 tristana ve zed bota indiler bizim kulemizi aldılar kimse yardım etmedi hecarimin gank bilgisi sıfırdı sadece 1 kere geldi ondada kill aldım midde fizz zede hard ezildi topta lee 6 levele kadar domine etsede 6 levelden sonra tryndamere toptaki bütün kuleleri dk 18 de yıktı ordan oyunu bitirdiler. Hayatımda oynadığım en berbat lucian oyunumdu diyebilirim.


     Ranked Günlüğü Bronz 1 den Gümüşe

    Dördüncü Maç: Adamlar bot pre dediler bana adc kalmadı bende jungle aldım bot pre ilk 5dk da çok iyiydi ve tristanaya rage quit çektirdi buda bizim işimize geldi oyun boyunca rahattık ilk dakikalarda takımıma kill saldım vi ise tüm killeri kendi alınca ve xin de ayrık ittirmeyi çok iyi yapınca oyunu kazandık. iyiki afk vardı yoksa işimiz zordu.Son dakikalarda ise takımımı ben taşıdım son tf de de dörtte dört atarak oyunu kazandırttım.



     Ranked Günlüğü Bronz 1 den Gümüşe

    Beşinci Maç: Yine bir bot pre vakası bu sefer feedleyen bir bot preye denk geldim lanede ilk kanı gankplanke versemde sonraki düzenli oyunum sayesinde birazda şans faktörüyle birlikte laneyi domine ettim ve gankplanke nefes aldırmadım amumu zed ve ben oyunu götürdük son 2 tf de bu 3 lü harika işler çıkarttı tabi feedleyen bot prede hasar verdi orası ayrı sonuç olarak oyunu kazandık.


     Ranked Günlüğü Bronz 1 den Gümüşe

    Altıncı Maç: İlk kanı alıp laneyi domine etmeme rağmen teemoyu kastırmamama rağmen oyunu taşıyamadım free win aldım diyebilirim oyunu jinx ve katarina taşıdılar ve sonuçta zafer aldık sonunda gümüş oldum hayırlı uğurlu olsun


     Ranked Günlüğü Bronz 1 den Gümüşe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 17 Ağustos 2014; 23:37:22 >







  • Onlerden qnq. Umarim silvera cikarsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inş kurtulursun bronzdan :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

    inş kurtulursun bronzdan :D

    teşekkür ederim qnq.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Lotus_

    Onlerden qnq. Umarim silvera cikarsin.

    teşekkürler qnq
  • Gumus 1den gumus5e dustum biktim artik pre ariyorum tek basima olmuyor hadi ben kastim diyelim neden hep iki lanemiz ezilir oyunu veririz ya da adcmiz dk40ta tek yakalanip oyun verir neden bunlar hep beni bulur bizim adam ctlemesine ragmen neden ezilir ben jung oynarken tum laneler neden ayni anda kill verir kirmizi koru dememe ragmen koruyamip kill vermemi saglayan arkadas neden bana kufreder neden ilk pick kendini ctleyeceklerini bile bile mid veya solo alirlar bunlar neden bu yuzden bana suc atarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.