Şimdi Ara

Rank/Deck Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
6.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rikudou kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam üstte mech mage decki koydum ama biraz daha control a?yrlykly versiyonu ?imdi verice?im tamamiyle aggro versiyonu burda loatheb ve dr.boom yoksa çok takylmayyn yeni üyeli?imde bendede yok sneed's ve harrison kullanyyorum hiç sykynty ya?amadym.
     Rank/Deck Rehberi
    Freeze mage artyk oynanmyyor pek ama ben yinede güncel bi freeze mage decki veriyim.
     Rank/Deck Rehberi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 9 Ocak 2015; 11:20:17 >




  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • control warri oynuyorum nasıl yenebilirim mageleri.Rank 16 da kaldım resmen hiç cevap veremiyorum adamlara...
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Mech mageden bahsediyorsanız hakikaten işiniz zor hocam control warriorun ciddi antisi bir deck silah çekmek yetmiyor annoy-o-tron snowchugger gibi kartlar zorluyor.Pek yapıcak bir şeyiniz yok rakibiniz iyi başlarsa zaten explosive sheep alabilirsiniz belki whirlwind ile combosu iyi oluyor. Rank için vericeğim tavsiye tek tip deck yerine farklı tip decklerle oynayın rankta biraz daha yükselip öyle warriora dönün.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    keşke bunu bütün class kartlarını bozmadan önce söyleseydiniz Dust olmayınca diğer sınıfların legandry kartlarını bile bozdum şimdi iş yapabilecek tek deckim warrior
    Dün 1600 dust vardı slyvanas yaptım ama bilmiyorum iyi bir şey mi yaptım.Acaba diyorum alex veya baron gedon mu yapsaydım ?
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Control warrior destesi dediniz hocam ama alexsiz control warrior destesi olmaz zaten slyvanas 1600 dusta değer o ayrı mevzu ama diğer sınıfların kartlarını bozdurmadan önce buraya yazsaydınız yardımcı olurdum deckinizi bir paylaşın yine yardımcı olmaya çalışıyım.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    http://i.hizliresim.com/LYvgAz.png
    kullandığım deck bu hocam.Eksikleri var gibi ama çokda feci bir halde değil Sende gereksiz gördüğün kartları söylersen sevinirim
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Naxx kartlarınız yok anladığım kadarıyla en kısa zamanda 1x shield slam yapmaya bakın onun eksikliğinide çekiyorsunuzdur.Onun haricinde death's bite olmadığı için biraz sıkıntı çekiyorsunuzdur ki bu eksikliği en iyi doldurcak kart arcanate repaer en azından 1x eklenebilir arcane nullfier yerine alextrazsa yapmalısınız en azından bundan sonraki sıralamanızda ilk kart olmalı onun haricinde yapıcak çok bir şey yok hocam control warrior oynayan streamerları takip edin oynanış tarzını kapmaya çalışın.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    teşekkürler desteyi dediğin gibi şekillendiricem
    önerebileceğin streamer var mı ?
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Control warrior için kesinlikle sjow u önerebilirim o genelde control warrior oynuyor massan bazen oynuyor bunları takip edebilirsiniz.Ayrıca naxx ı edinme şansınız varsa hiç durmadan alın belcer ve loatheb olsa daha çok verim alırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 18 Ocak 2015; 13:17:45 >
  • Zoo oynayanlara biraz haksızlık edilmiş. Hunter biraz daha fazla face odaklı ve kill command gibi bitirici skilleri oldugu için size katılıyorum. Ama zooda rank 5'i geçebilmek için hem yetenek - tecrübe hem de oyun sırasında baya hesap (trade ve karşının yapabileceği hamleler hesabı) kitap kafa patlatmak gerekiyor. Yeni başladıgım için benim de elim o iki classa bağlı ama zoo'dan huntera geçince çok rahatlamış hissediyorum.

    Zoo için söylenebilecek olumsuz şey, ucuz olmasına rağmen diğer classların yüksek bütceli destelerine rakip olabiliyor olması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlmoBlack -- 18 Ocak 2015; 14:22:09 >
  • Hocam aslında bi haksızlık yok zoo ya en azından ben etmedim.Benim demek istediğim başlangıçta herkes zoo gibi decklere yönelsin bunda sıkıntı yok zaten ama oyunda belli başlı zaman geçiren herkes control decklerine yönelmeli.Atıyorum trump forsen mesala zoo,hunter oynuyorlar buda olmaması gerek.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Yok benim anlatmak istediğim hunter oynayanlara noob deniyor ya genel olarak. Özellikle face hunter oynayanlara söylenenlere ben de katılıyorum. Ama zoo için katılmıyorum bu düşünceye. Sizin söylediklerinizle alakası yok.
  • Hocam anladım sizide yalnız oyunu çok uzun süredir oynamadığınızı düşünüyorum zoo hunterdan daha çok çektirmişti zamanında şimdi biraz daha popülerliği azaldı hunter ciddi anlamda daha güçlü.Hemen hemen naxxa kadar zoo çok popüler ve legend olunabilen bir deckti çoğu deckten daha rahat bir şekilde şu anda bu durum yok zaten zoo ile bi alıp veremediği olan çok yok asıl sıkıntı hunter.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Aynen önceki halini bilmiyorum. Şimdi anlaştık.


    Hazır başlığa gelmişken şöyle de bir şey vereyim. Metanın güncel özeti gibi.

    http://tempostorm.com/articles/the-meta-snapshot-2-magicamys-gvg-ladder-tier-list



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlmoBlack -- 19 Ocak 2015; 10:32:05 >
  • beyler şu magelere karşı en iyi deck-class hangisi ? Yamin ederim bıktım artık bu kadar olamaz ya.Warrior un en direk counterı bir halt yapamıyorum ne zaman ranked atsam karşıma mage geliyor...
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Şu anda mech mage baya iyi ki warrior çok zorlanıyor.Tam olarak hiç bir class mech magenin antisi değil şu anda iş biraz drawa bakıyor mech mage cogmaster mechwarper gibi kartlarla başlarsa durdurmak çok zor.Zoo hunter gibi decklerle yenmek biraz daha kolay kim iyi başlangıç yaparsa kazanıyor böyle karşılaşmalarda mech mageye karşı.Tavsiyem rankta tek deck ile çıkılmıyor başka bi alternatifler deneyin aggro decklerle çıkmaya çalışın alt ranklarda iseniz sonradan warriora dönün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 22 Ocak 2015; 18:56:28 >
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    ramp druid ve freeze mage deneyebilirsin.
  • beyler şöyle bir deck yapmaya çalıştım 500 dust vardı tamamlayamadım gerçi ama ne düşünüyorsunuz.ranked için yeterli mi ? Ekleme çıkarma yapabilirim.Önerileriniz doğrultusunda
    http://i.hizliresim.com/14kMDG.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ungalath -- 31 Ocak 2015; 20:16:24 >
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Winfury yerine 2.feral sprit,annoy yerine 2.lighting storm ve gnomish yerine mana tide totem alırsanız bence şu anki durumdan daha iyi olur .Onun haricindede rank için iş yapar diye düşünüyorum ama çok ileri gitmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 31 Ocak 2015; 20:55:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.