Şimdi Ara

Rakiplerinizin Ürün Fiyatlarını Otomatik Olarak Takip Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Rakiplerinizle rekabette belki de en önemli nokta fiyat takibidir. Özellikle pazaryerlerinde satış yaparken mağaza sahiplerinin en çok sorun yaşadığı şeylerden biri rakiplerinin ürün fiyat takibini yapmak ve kendi ürün fiyatlarını ona göre ayarlamaktır. Çünkü pazaryerleri sistemine göre aynı ürünü daha ucuza satan üst sıralarda çıktığı ve dolayısıyla daha çok satış yaptığı için mağaza sahipleri eğer satışlarını artırmak istiyorlarsa rakip ürün fiyatlarını sürekli takip etmelidir. Günlük iş yükü içinde bir de buna vakit ayırmak mağaza sahiplerini çok yoracağı için ürün fiyatlarının otomatik takibi ve güncellenmesi,satışlarınızı arttırmak ve iş yükünüzü azaltmak açısından sizlere çok yardımcı olacaktır.

    Dopigo ile rakiplerinizin ürün fiyatlarını otomatik olarak takip ediyor ve sizin ürününüzden daha ucuza satıldığı anda size haber gönderiyoruz.
    İsterseniz kendi ürününüzün fiyatını da rakibinizin altında kalacak şekilde otomatik olarak güncelliyoruz. Üstelik dinamik fiyat takibi özelliği sayesinde eğer pazaryerinde o ürünü en ucuza satan mağaza sahibi sizseniz , yine en yakın rakibinizin altında kalacak şekilde ürün fiyatınızı arttırıyoruz ki daha fazla kar edebilesiniz.

    Otomatik fiyat takibi ve otomatik fiyatlandırma ile satış stratejinizi doğru oluşturur ve zaman kazanırsınız.
    Ayrıntılı bilgi için :https://www.dopigo.com/fiyat-karsilastirma/







  • Ayrıca Dopigo Nedir ve Nasıl Kullanılır ile ilgili Youtube videomuzu da izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz:https://www.youtube.com/watch?v=QCR-vGJf-24
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.