Şimdi Ara

RAGE TÜRKÇE YAMA YAYINLANDI!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
3
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Ben GTX 960 4GB ve İ3 6100 ile en yüksek ayarlarda oynuyorum çok öyle göze batmıyor. Rahatsız olmadan oynarsın yani.
  • Oyunu yamayla bitirdim emeği geçen herkese teşekkür ederim
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Siz dahil çoğu ücretli çeviri yapan grupların yapmış olduğu bir hata var bence.
    Eğer bu forum üzerinde bir çeviri konusu açmışsanız buraya gelmiş sorulara da cevap vermek zorundasınız bence. Soru sahibinin problemi çözülmüş olabilir, kendisi gelip bir düzeltme yazmamış da olabilir fakat sizin bence bir cevap yazmanız gerekiyor.
    Demek istediğim herkes Discord kullanmak zorunda değil, Discord peşinde de koşmak zorunda değil. Ödemeyi yapan arkadaş daha yamayı nasıl temin edebileceğini bile bilmiyorsa sorun sadece onda değildir bence. Umarım söylediklerimi yanlış anlamazsınız.
    Kişisel görüşlerimdir, bol bol "bence" kullanmamdan anlaşmışsınızdır. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rewold

    Bu mesaj silindi.
    Sevgili @Rewold hocam allah aşkına ben bu kadar laf yemeye ne dedim acaba ne dedim yahu! yuh yani, şu sözlerinin hiç birini hak etmiyorum boşu boşuna asıl sen üstüme gelip bu kadar laf söylüyorsun boş yapıyorsun ortalığı karıştırıyorsun haberin yok. Gel ne anlatmak istediğimi tekrar anlatayım, şu cevaben yazdığın mesaj yüzünden neden özür dilemek zorunda kalacağını iyice bir anla.

    "Hadi benim yamalarımın çeviri kalitesi kötü diyorsun". Oha artık ben hiç bir zaman böyle bir ifade kullanmadım! kullanmam!, sadece böyle böyle söyleyenler vardı çok eleştiriliyordu ki 3-4 yıllık bir yama konu sürecinden bahsediyorum şu an olmasa bile Observer-Prey için çok fazla mesaj dolaşıyordu buralarda eh bunu belirtmek istedim ve son durum nedir diye sadece bilgi almaktı amacım o kadar.

    "Senin kadar boş yapanı görmedim. Ben bugüne kadar kimseye böyle bir şey demedim ama bu asılsız söylemlerin artık bir yere kadar. Yerli yersiz, saçma sapan şeyleri uzun uzun yazıp neye varmaya çalışıyorsun anlamadım gitti." Görüldüğü gibi ne alaka denilmeye layık hakarete varıcı küçük düşürücü ifadeler sen şusun busun demeler insanın üzerine üzerine gelmeler vs vs asıl boş boş yapan sensin @Rewold hocam, sana şu sözlerini al git diyorum koca bir "NE ALAKA YAHU!" çekiyorum ama dur gitme bana (şu bana cevap verdiğin yazın yüzünden) bir özür borçlusun daha anlatacaklarım var.

    Ben hiç bir yama sahibine hiç bir yamaya (@Rewold bana bu kadar içerlemene sinirli ifadelerine bakarsak) böyle sözler etmemişimdir etsem de uygun olumlu doğru düzgün bir cümleyle hakaret etmeden sen şusun busun demeden seviyeli bir şekilde ilgili Türkçe yamayla alakalı olumlu/olumsuz yorumumu bildirmişimdir, DH'de hiç bir zaman boş yapmak ara ara gelip ortalığı karıştırmak bilmem ne vs aklımın ucundan dahi geçmez umurumda bile olmaz olmadı olmayacak, beni buralarda bile bilir ve hatta @Mastertranslatorr kardeşimde Fallout 3 yama konusu buraya DH'e ilk açıldığından beri (sanırım 4 yılı geçti) yorumlarımdan beni görmüştür biliyordur ona da sorabilirsin.

    Gerçekten bu kadar laf söylemekle @Rewold haddini aşıyorsun farkında mısın? yazdığım mesajımı bir daha oku lütfen bir daha oku ki anla senin bu laflarına cevabına yönelik hiç bir düşüncem sana ona buna yamalara kötülemek ortalığı karıştırmak boş yapmak bilmem ne ile alakalı tak bir şey yok mesajımda. Yazdığım o mesajdan bu kadar üstüme yürüyecek laf söyleyecek nasıl şeyler çıkarmışsın yazımı nerelere nerelere çekiştirmişsin anlamak imkansız. Bak işte ortalığı karıştıran işte şu bana yazdığın cevap ile asıl sensin @Rewold, yapma gözünü seveyim etme eyleme ne bu şiddet ne bu celal yahu.

    "Biz nerede eksik bilgilendirme yaptık onu söyler misin?" demişsin de @Rewold benim anlatmak istediğim şey anlaşılmamış ki oraya öyle yazmamın sebebi mesela DH'de diğer Türkçe yama konuların ilk açılış mesajlarına bakınca anlaşılıyordur zaten, sizin RAGE, OBSERVER, PREY yaması DH konu açılış yazılarınızda ne bilgi vardı? Ödeme için şu linke tıkla demekten başka ne var? Yama sayfasına gittiğimizde de sadece ödeme linki yama site linki var iyi güzel, peki oraya iki satır yazılamaz mı ödeme sonrası şunlar şunlar olacak diye açık açık anlatılamaz mı benim takıldığım buydu işte başka bir şey değil yamayı kötülemek hiç değil. Bak mesela 2-3 yıl öncesinden beri almak istediğim Prey ve Observer yamaları var hala daha aklım bunlarda kaldı bu yamaları da almaya niyetliyim.

    (ALINTI) "1-Ödemeyi yapıldıktan sonra yama sahibine yama hazırlanır, e posta aracılığı ile verilir. Bugüne kadar kim "Benim yama gelmedi" ya da "Yamamı vermediler" diye bir söylemde bulundu? Zaman yönünde işimizde gücümüzde oluyoruz, bilgisayarın başına geçemiyoruz en fazla 2 gün gecikebiliyor, geciktiğinde nerede kaldı diye soru sorma hakkı olamaz mı? Senin örnek gösterdiğin arkadaşa o gönderiyi yazmadan biz yamayı gönderdik. Devamında bir şey yazmadığına göre sıkıntı yok! Bu zamana kadar kimsenin hakkını yemedik, bundan sonra da yemeyeceğim, yemeye de niyetim yok."
    Şimdi ne diyeyim ki sana @Rewold yani şu yazdığın şeylere bak kel alaka alakaya maydanoz demeyeyim de ne yapayım. "Bugüne kadar kim 'Benim yama gelmedi' ya da 'yamamı vermediler' diye bir söylemde bulundu?" demişsin ee gerçekten yazdığım mesajdan bunu mu anladın hocam?. Dur devam edelim, "Bu zamana kadar kimsenin hakkını yemedik, bundan sonra da yemeyeceğim, yemeye de niyetim yok" derken ne demek bu? ben mesajımda kul hakkından orasından burasından bir ifade de bulundum mu? bir sözüm oldu mu?. Hayır yani anlayamıyorum lafları mesajları yorumu nerelerden nerelere çekiştirip ne alakaya maydanoz ne anlayıp nasıl böylesi sözlerle üstüme geliniyor benim asıl içerlediğim bu.

    Peki sen @Rewold neden bu kadar sinirlendin, benim ne kötülüğümü ne hakaretimi gördün, neden bana bu kadar içerledin "sen şöylesin sen böylesin şusun busun boşsun bilmem nesin" gibi ifadelerle bana yazmak zorunda kaldın.

    Bu foruma 2017 sonlarında katıldım dedin ya sevgili @Rewold hocam 2017'den 2020'ye bir hatırla istersen gel birlikte hatırlayalım; O zamanlar @Ferex28 vardı @Mastertranslator vardı hepsi de bilir, sizlere şahsınıza yamalarınıza vb buralarda ne hakaretler ne kötü pis sözler neler neler yazıyorlardı da o zamanlar DH'de daha aktiftim her gün sizlere yazılanları okurdum içim acıyordu hep ne gereği var derdim muhatap olmazdım giderdim yoluma, sen de görmüşsündür onları bir hatırlasana. Peki şimdi gel karışıma otur iyi dinle, benim buraya RAGE Türkçe yaması için yazdığım (BİLGİ/BİLGİLENDİRME ALMAK İSTEDİĞİM, TEK AMACIM BU) mesajıma bak şapkanı önüne al iyice bir düşün @Rewold bana bu kadar laf söylemek ne haddine ve ben bu yazdığın şeyleri kötü olumsuz ifadeleri hak ediyor muyum gerçekten ben böyle bir DH Türkçe yama takipçisi miyim iyice bir düşün tekrar tekrar düşün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 4 Şubat 2020; 10:1:17 >




  • OR-Bİ kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkür ederiz.
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Ya güzel kardeşim boşverin ne tartışıyorsunuz allahınızı severseniz. Üç günlük dünya bugün varız yarın yokuz. Ravenholm arkadaşım sadece mesajlara neden cevap verilmiyor demiş o kadar. Ravenholm'u tanırım allahı var severim. Elalem bana saydırırken bu adamcağız o insan denilen yaratıklara cevap veriyordu benim yerime binevi beni koruyordu. İşin Observer Prey konusuna hakim değilim ama Revold 20 kardeşim kimsenin hakkını yemez, çeviride bir sıkıntı varsa mutlaka düzeltir öyle yayınlar. Birşeyi paralı satıyorsa mutlaka alan kişiye açklamayı yapar, parasının hakkını misli misli verir. O kadar kendisi ile para alışverişi yaptık birgünde bir hatasını bir yanlışını görmedim allah ondanda razı olsun. Yani büyütmeye gerek yok kardeşim. Gelen mesajlara cevap verme konusuna gelecek olursak bazen gözümüzden kaçıyor yeri geliyor 3-4 bilgisayarı açmıyoruz özel hayatımız nedeni ile. Olur böyle şeyler insanız makine değiliz..




  • Fiyat Pahalı 5 olsa alırdım Rage 2 olsa 10 değerde.
  • alyx0092 A kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz versek iyi olur değil mi? Ya arkadaş ne cimri adamsın 15,5 liraya pahalı diyorsun. Elalemin adamı 30 liradan türkçe yama satıyor biz Rage+Doom çevirisi 22.5 liradan veriyoruz.
  • Doom4627 kullanıcısına yanıt
    Ücretli veya ücretsiz olması tartışılır sonuçta ortada bir emek var. Ama zam yapma nedeniniz nedir merak ettim. İlk mesajda 13 TL yazıyor.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Çünkü RAGE ve Doom türkçe yama paketini beraber 22.50 kuruştan veriyoruz. Yani Doom 17.50 Rage ise 5 liraya geliyor. Bu yüzden fiyatta yükseltme yaptım.
  • Rage yamanızı indirmek istediğimde trojen uyarısı veriyor.Lütfen linki kontrol eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe yamada trojen uyarısı veriyor windows defender indirdiğimde sıkıntı mı var
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sen neden bu arkadaşın her konusunda yırtık dondan fırlar gibi çıkıyorsun? Anladık çevirmensinde her şeye yancı gibi atlayıp durma papağan. Ayar oldum seni görmekten artık engeli basıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 2 Temmuz 2020; 1:55:25 >
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Dostum yamayı indirmeyi düşünüyorum ama bu oyunu çeviren kim. Geçende doom isimli kullanıcı paylaşıyordu. Fakat burada master isimli bir arkadaş yazıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Aynı kişiler başkan. Ya ban yiyor yada kullanıcı adı şifresini unutup tekrar açıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.