Şimdi Ara

Radmin Programını Kaldıramıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Radmin Program Ekle/kaldırda gözükmüyor.program filestada gözükmüyor.ama açılışta geliyor.ne yapmam lazım acaba yardımcı olurmusunuz.



  • Çalıştır>msconfig>başlangıç sekmesine gelin ve programın işaretini kaldırın ''Uygula'' diyiniz, daha sonra farklı bir bölüme kurulmuş olabilir C:/'nin içine veya D:/ bölümüne siz bilgisayarın ARA bölümümünden Gizli Dosyalar'da ara seçeneğinide işaretleyirek tüm bilgisayarda arayın bulacaktır, dosyaları daha sonra manuel olarak silersiniz. Ya da ''Your Uninstaller'' adlı programı indirin ve bu yazılım aracılığı ile taratın Radmin adlı programı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makedonn

    Çalıştır>msconfig>başlangıç sekmesine gelin ve programın işaretini kaldırın ''Uygula'' diyiniz, daha sonra farklı bir bölüme kurulmuş olabilir C:/'nin içine veya D:/ bölümüne siz bilgisayarın ARA bölümümünden Gizli Dosyalar'da ara seçeneğinide işaretleyirek tüm bilgisayarda arayın bulacaktır, dosyaları daha sonra manuel olarak silersiniz. Ya da ''Your Uninstaller'' adlı programı indirin ve bu yazılım aracılığı ile taratın Radmin adlı programı.
  • arkadaşlar msconfig ile bakmıştım ama gözükmüyor orada. bide dediğiniz diğer aşamaları deneyeyim.
  • eğer program ekle kaldır da göremediyseniz programın kendi içerisinde uninstall butonu olması gerekiyor. eğer içerisinde de bulamazsanız 3d parti uninstall programlarıyla kaldırmayı deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.