Şimdi Ara

RADMIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendime ait işyerimdeki bilgisayarlarımı radmin aracılığı ile evden kontrol edebiliyor ve yönetebiliyorum ancak işyerime çift monitörlü bir bilgisayar aldım ve ikinci monitörü evden göremiyorum. bağlandığımda sadece 1 ci monitrün masa üstünü görebiliyorum 2 ci monitörün kullanım alanı bana gözükmüyor çok uğraştık ama sonuç alamadık. bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. zira Programımı açtığımda 2 ci monitör alanına açılıyor ve ben o programı göremiyor dolayısı ile işimi yapamıyorum
    yardımcı olacak olan arkadaşlarıma teşekkür ederim saygılarımla



  • Sorununuzla ilgili bilgim yok ancak şunu denemenizi önereceğim.
    Bu çalıştığı zaman sadece 2. monitörde gözüken yazılımı açtıktan hemen sonra klavyeden ALT+SPACE tuşuna basın o zaman etkin olan pencerenin sol üst köşesinde bir menü açılır oradan taşı'yı seçtikten sonra klavyeden yön tuşları ile diğer ekrana taşıyabilirsiniz.

    Şimdi açılan menüyü göremiyoruz ki taşı seçeneğinin hangisi olduğunu nereden bileceğiz diye sorduğunuzu duyar gibiyim.
    Şu anda bende Pardus kullandığım için bu menü benimde önümde değil o yüzden size kaçıncı seçenek olduğunu söyleyemiyorum.

    Şu anda kullandığınız tarayıcıda bunu deneyip, kaçıncı seçenek olduğunu öğrenip bunu uzak masaüstünde uygulayabilirsiniz.
  • Radmin dual monitör desteklemez, nVidia ekran kartı kullanıyorsanız, kartın masaüstü ayarları sizin sorununuza çare olabilir bildiğiniz kendini bilgisayarcı zanneden soytarı varsa birlikte bakın isterseniz.
  • Görüntü özelliklerinden 1.monitörü değiştirerek kontrol etmeyi deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.