Şimdi Ara

Radeon image sharpening (radeon dlss) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rennes10 R kullanıcısına yanıt
    AMD bariz daha iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    görüntüyü çöp etmiyor çok daha iyi görüntüyü 2 kata yakın performans ile veriyor.

    tek ihtiyacı ai'ın dokular üzerinde yeterince çalışmış olması ki zaten uzun uzun anlattım.
  • BoşnakAğa kullanıcısına yanıt
    Asıl teknik olarak 4k dlss ile düz 4k baş edemez. 8k veya 16k bile baş edemez. görüntünün render edildiği çözünürlük ile üretilmesi fark şeyler.

    örneğin 3d mark'ta 4k mı daha iyi gürünüyor yoksa dlss mi? dlss çok ama çok daha iyi bunun sebebi nvidia'nın ai ile bunun üzerinde çok çalışma yapmış olması. Daha önce söylediğim gibi dlss 10 numara bir teknik ama kullanılması bir o kadar zor bir teknik.

    günümüz teknolojisi ile bunu her oyuna, karta, çözünürlüğe ve görüntü oranı için ayrı ayrı yapmanız gerekiyor ki çok ama çok uzun süren süreçler belli ki adam gibi dlss örneği göremedik bütün oyun boyunca. iyi örneklerin kısa demo'lar da olmasının sebebi zaten kısa olmaları.

    Radeon image sharpening (radeon dlss)
    Radeon image sharpening (radeon dlss)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 13 Temmuz 2019; 0:17:52 >




  • Daha öncede yazmıştım. Sırf bunun için bile AMD tercih edilebilir. Buna alıştıktan sonra diğer görüntüler çamur gibi gelmeye başlar. +360p
  • BoşnakAğa kullanıcısına yanıt
    Dlss işini nvidia kendisi yapıyor oyun yapımcısının bunu yapma şansı neredeyse yok elinde süper bilgisayar yoksa.

    nvidia veriyor raw datayı ai'ye bu işliyorda işliyor. ne kadar işlerse o kadar iyi görüntü veriyor. 3dk'lık demoyu 1 hafta işleyince belkide 4k'dan bile iyi görüntü veriyor vermez mantıken mümkün değil diyemezsiniz 3dmark'ta vermiş bile. zira infiltrator demo'da yine daha iyi görüntü veriyor. Görüntüyü işledikten sonra render aldığı için 4k'da her yerde tırtık ve bulanıklık varken bunda göremiyorsunuz.

    Gel gelelim 20 saatlik oyunun tamamını verince iş değişiyor işte. 3k'lık demo 10bin kere işleniyorsa 20 saatlik oyun 10 kere işleniyor belki? Hemde 20 saatlik oyunu her kart için ayrı çözünürlükte tekrar tekrar yapması gerek. Müthiş bir işlem gücü gerektiğinden eminim.

    Sonuç olarak ai ve süper bilgisayarın işlem gücü geliştikçe ilerleyen yıllarda dlss'nin önü çok daha açılacak. Zaten gpu'lar artık gelişme hızı çok azaldı ve çözünürlük ve performans ihtiyacı gittikçe artıyor. Dlss gibi daha iyi görüntüyü daha fazla performans ile veren teknolojiler ilerleyen yıllarda daha popüler hale gelmek zorunda kalacak diye düşünüyorum.

    Ha dersiniz ki artık kuantum bilgisayarları kullanılır bu ai'nın işleme hızı çok artar ancak o zaman olur bilemem. Ancak bf v işi bitti nvidia için zaten rt ve dlss geldikten 2 ay sonra bütün işi başka oyunlara kaydırdılar bile gelişme beklemek mantıklı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 13 Temmuz 2019; 1:20:41 >




  • Bu mad yaptığı benim tvlerdeki keskinleştime , yad aoyunlardaki keskinleştrme yaraından farksız (witcher 3 de vardır mesala) Her oyunda düzgün sonuç vermez. Göz yorucu iitici keskinlik verir. R6 Siege taa sharpening varondan bir farkı yok. Nvida DLSR görüntü keskinleşt,iren tadı kaçıran bir durum.- gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.