Şimdi Ara

R9 290 +600W PSU ile calışması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkmare12

    bende karar verdim i7-3770 işlemci takacam pc ye ins boylelikle darbogaz sorunundan kurtulmus olurum

    psu degisiminde zarar edebilirsin eskisi bir de isini goruyorduysa bosuna para harcarsin ama o i3 islemciden 3770'e gecmek kesinlikle para kaybi degildir cok iyi bir sey yapmis olursun hem karta hem de daha yillarca kullanirsin.
  • suan icin sadece işlemciyi değişecem inş psu yeter ama bazı yerlerde okudum psunun dusuk olması parcalara zarar verebilir yazıyorlardı.bunun hakkında bi fikri olan var mı ne gibi zarar verir yani?
  • darkmare12 kullanıcısına yanıt
    Düşük olması değil kalitesiz olması sorun. Düşük güç veriyorsa mavi ekran yersiniz bu da elektrik kesintisinden daha fazla zarar vermez ama asıl sorun kısa devre olma durumları. O durumda işlemci anakart başta olmak üzere hdd ve ekran kartı zarar görecektir. Kalitesiz psular kolay bozuk ve kısa devreye açıktır. Önleyici tedbirleri yoktur yada yetersizdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkmare12

    suan icin sadece işlemciyi değişecem inş psu yeter ama bazı yerlerde okudum psunun dusuk olması parcalara zarar verebilir yazıyorlardı.bunun hakkında bi fikri olan var mı ne gibi zarar verir yani?

    zannımca o söylenenler markasız ve düşük watt güç kaynakları için geçerli.xilence markasında belki az belki süper olmayan ama koruma vardır güç kaynağı yansa bile diğer parçalara etki etmez.sıcaklık koruması kısa devre koruması vesair 6 tane bile olabilir bunlar düşük tabir edilen güç kaynaklarında olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.