Şimdi Ara

R9 270X Oyunlarda Crash Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta cuma günü vatandan powercolor r9 270x ekran kartı aldım. Düne kadar kullanma fırsatım olmadı. Dün denediğimde ise sniper elite 3ü açtım yaklaşık 1-2 dakika sonra ekranda bozulma karıncalanma gibi birşey oldu ve ctrl alt del yapıp kapatmak zorunda kaldım oyunu. Oyunun yüklenme ekranı gibi yerlerinde sıkıntı yok fakat oyun açılınca 1 dkya kalmadan crash oluyor. İnternetten driver problemi olabileceğini okudum eski driverlarımı sildim. Yenisini yükledim fakat hala sorun çözülmedi. Sorun driverda yada başka bişeydemidir yoksa kartı iade mi etmeliyim ?

    Edit : Bir sitede gördüğüm yorumdan Unigine Valley Benchmark adlı programı yükledim. Ultra grafiklerde sıcaklık maksimum 60-65 gördü fakat yinede takılma donma crash gibi problemler yaşadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhaitan -- 24 Şubat 2015; 15:31:16 >



  • bios güncelleme gibi bir yöntemle düzeltiliyor olsa bile niye uğraşacaksınız iade edin başka kart versinler.
  • O kart, rop-tmu-shader sayısıyla R9 270 in birebir aynısı tek farkı saat hızları yani AMD bildiğin R9 270 in yüksek değerlerde çalışabilen kaliteli üretilmiş GPU larını X takısıyla üreticilere veriyor , bazı üretici firmalarda zaten o.c olan o GPU ya + o.c yaparak kartları üretip satıyorlar, bu tip sıkıntı çıkartması bana göre doğaldır.
    MSI AB yada başka birşeyle GPU hızını '' 270 hızlarına veya yakın değerlere'' düşürdüğünde sorunun çözüldüğünü göreceksin ama o şekilde kullanmak tabiki doğru olmaz, aldığın yere ayıplı ürün olduğunu belirtip değişim istersin yada imkan varsa sapphire markasından aynı kartı alın
  • Sniper Elite 3 hata verip mi kapanıyor hata vermeden mi kapanıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wantedlord

    Geçen hafta cuma günü vatandan powercolor r9 270x ekran kartı aldım. Düne kadar kullanma fırsatım olmadı. Dün denediğimde ise sniper elite 3ü açtım yaklaşık 1-2 dakika sonra ekranda bozulma karıncalanma gibi birşey oldu ve ctrl alt del yapıp kapatmak zorunda kaldım oyunu. Oyunun yüklenme ekranı gibi yerlerinde sıkıntı yok fakat oyun açılınca 1 dkya kalmadan crash oluyor. İnternetten driver problemi olabileceğini okudum eski driverlarımı sildim. Yenisini yükledim fakat hala sorun çözülmedi. Sorun driverda yada başka bişeydemidir yoksa kartı iade mi etmeliyim ?

    Edit : Bir sitede gördüğüm yorumdan Unigine Valley Benchmark adlı programı yükledim. Ultra grafiklerde sıcaklık maksimum 60-65 gördü fakat yinede takılma donma crash gibi problemler yaşadım.

    iade edin power color değil sapphire alın r9 280 de alınabilir




  • Başka oyunlarda durum ne
  • İade ettim yeni kart verdiler ve şimdilik sıkıntı yok cevaplarınız için teşekkür ederim

    Yüksek ihtimal verdikleri kart tamir edilmiş ve tekrar kutulanmış tarzı bişeydi çünkü jelatinleri açıktı ve anakarta takılan yerlerindeki koruma için konulan şeyler yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhaitan -- 24 Şubat 2015; 20:05:54 >
  • Vatan acaba ne zaman vazgeçicek şu olaydan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecmis olsun.yeni kart derken yine powercolor mu verdiler?ben de vatandan powercolor baska bir modelini aldim baya oldu acilmamis oldugu belliydi.acilmis oldugundan suphelendiginiz kartla hic ugrasmayin goturun yenisini isteyin.vatanda olabiliyor boyle seyler ama ben ilden il'e degistigini dusunuyorum mesela bizim burada gelenlere teshir kart gosteriyorlar kutulari kimseye acmiyorlar konya'da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.