Şimdi Ara

R7 M265 Sürücü Kurunca Sistemin Açılmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar. Bilgisayarım sorunsuz çalışıyordu hiçbir problemi yoktu bir gün AMD driverini sildim ve eski sürümünü yüklemek istedim fakat driver yüklenirken yarısında bilgisayar dondu biraz bekledim fakat nafile bilgisayarı kapattım ve geri açtığımda bilgisayar açılmıyordu lenovo yazısı geliyor daha sonra siyah bir ekrana geliyor ve açılmıyordu. Her neyse baya bir uğraş sonrası çözdüm ve bilgisayarı açmayı başardım. Tekrar driver'ı yüklemeyi denedim gene yarısında dondu tekrar çözdüm. Bu sefer driver'ı yüklemedim fakat oyunlarda hiçbir şekilde AMD'yi kullanmıyor AMD yerine intel kullanıyor. Oyun ayarlarından amd yapıyorum oyunu açtığımda tekrar intel'e dönmüş oluyor. İnternette baya bir araştırma sonucu tek çarenin AMD driver'ını yüklemek olduğunu gördüm fakat AMD driver'ını yükleyince bilgisayar açılmıyor. İnternette çok fazla araştırdım fakat sorunumla ilgili hiçbir çözüm bulamadım bende sizlere sormak istedim ne yapmam gerekiyor bu sorunu çözmek için ?

    Sistem özelliklerim :
    İşlemci: Intel(R) Core i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz
    RAM: 8 GB 1600MHz
    Ekran kartları: AMD Radeon R7 M265 , Intel(R) HD Graphics 4600
    İşletim sistemi: Windows 10 64 bit







  • Yüklendi açtım oyunlarda AMD kullanması için yüksek performansa getirdim tüm oyunlarımda fakat gene inteli kullanıyor.
  • YaprakDolmasi Y kullanıcısına yanıt
    aynı sorun vardı bu sürücüyle çözdüm ben.intel amd birlikteliğinde sürücü sorun oluyor inteli ayrı amd'yi ayrı kurmak gerekiyor birini yanlış kursan olmuyor.bu sürücü inteli de kuruyor.

    sürücü namına ne varsa sil intel varsa onu da sil.display driver uninstaller diye program var onunla da temizle ve temiz win10'a verdiğim sürücüyü kur.bu da olmazsa bilmiyorum nasıl olur?
  • DDU ile sadece amd yi silip format atmıştım inteli de mi silmem gerek ?
  • YaprakDolmasi Y kullanıcısına yanıt
    formattan sonra intel, chipset vs bir şey kurmadan bu sürücüyü kur inteli de kurar.sonra chipset kurarsın ama intel vga da kuruyorsa o chipset onu da seçme yani güncellemeyeceksin bir şekilde ne amd'yi ne intel'i bu sürücünün üzerine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.