Şimdi Ara

R7 265 Aldım Fakat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E.Keles


    quote:

    Orijinalden alıntı: Night_Noise

    quote:

    Orijinalden alıntı: E.Keles

    quote:

    Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo


    quote:

    Orijinalden alıntı: E.Keles

    quote:

    Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

    quote:

    Orijinalden alıntı: E.Keles

    quote:

    Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

    Ram miktarın günümüz oyunları için düşük.Anlık takılmaları bu yüzden yaşıyorsun.Ayrıca rami yükseltince 64 bit işletim sistemi kullanmayı unutma.

    Zaten 64 bit Windows 10 kullanyorum. Tek modül 8GB alsam yeterli olurmu ? Bütçem çok yok 2.el alsam sıkıntı çıkarmı öneririmisiniz ? Birde mesela Darkorbit oynuyorum ben. Eski dandik kartımda ful ayarda 60 FPS alıyordum şuan bunla 45 FPS zor alıyorum. Neden acaba ? Web üzerinden flash player ile ilgili oynanan bir oyun. APB , Watch Dogs , GTA V ve Darkorbitte full ayarda video çekebilmek için almıştım

    Anakartını inceledim.Anakart max. 16 gb destekliyor.4 lük bellek yanına aynı marka ve model 8 lik bellek takarsan uyumsuz çıkma olayı minumuma iner.Sıfıra iner demiyorum.Çünkü aynı marka ve model olsa da bazen kullanılan bellek çipleri farklı olabiliyor.İkinci el almanda sakınca yok tek sıkıntın bellek uyumsuz çıkarsa satan kişi iade alır mı onu konuşman lazım.Ayrıca ikinci el bellek alırken belleğin sorunsuz olduğunu memtest adlı bir program ile satıcının kontrol etmesini isteyebilirsin.Yukarıda bir arkadaş tek 8 lik takarsan problem yaşarsın demiş.Neye dayanarak böyle bir şey dedi açıklarsa öğreniriz hayatımda böyle bir şey duymadı .Kendim 2x2 lik ve tek 8 lik bellek kullanıyorum.Şimdiye kadar böyle bir problem yaşamadım.

    Diğer soruna gelirsem oynadığın flash oyunları hiç oynamadım ve kayıt olayını bilmiyorum.Fps düşüşünde belki driver sorunu vardır ya da flash güncel değildir bunları bilemem.Ayrıca watch dogs çok problemli bir oyun.O oyunu oynamayazsan emin ol bir şey kaçırmazsın.Sistemin süper olsa bile o oyun kasabilir kendisi problemli.Ayrıca incelediğim anakartın linki bu doğru incelemişimdir umarım:

    https://www.asus.com/Motherboards/P8H61M_LX_PLUS_R20/HelpDesk/

    Bende P8 H61-M PLUS2 yazıyor ama V2 heralde bu yani o değil:http://www.asus.com/Motherboards/P8H61M_PLUS_V2/

    Attığın linki inceledim.Söylediklerim yine geçerli.Ram arttırarak en azından ram yetmeme problemini ve yetersizlik varsa bundan kaynaklanan problemi çözersin.Güncel oyunlara 4 gb yetmiyor.Rami halledince takılma olurrsa belki virüs vardır belki driverlarda problem vardır onu bilemeyiz.

    Driverlerda problem var derken ? Ben windows 10a geçtim ve bu dediğim oyundaki kasma olayı bundan sonra başladı ? Acaba yeni driverler falan yüklenmesimi gerekir ? İyi performans almak için Win7ye gerimi döneyim sizce ?

    usta temiz kurulum yapmadıysan o yüzden olur. Direk güncelle diyip o yöntemlemi geçtin windows 10 a ?

    Aynen oyle yaptim dostum bunun etkisi olurmu cidden?



    Tabikide olur hocam.Temiz kurulumla win 10 kurmanı ya da 8.1 veya 7 ye düşmeni tavsiye ederim.




  • Bence darkorbiti birakmalisin adamim :-)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.